764
Salgótarjániak irjatok!!!
-
télleg,a pólus se épült meg!ottvan a nagy terep!majd oda is felépitik a bérlakásokat,oszt akkor ottvagyunk! -
bioszon a csoportomban 2 tarjáni is van -
aha,hallottam róla hogy sokan járnak innen! -
itt az egri fősulin rengeteg a tarjáni -
Neked is....:) -
de érdekes igy fentröl!ez zagyvapálfalva!:D -
akit érdekel,és aki nem tudná,pálfalva hivatalos oldala zpnet,itt van pálfalváról egy két dolog! -
jóreggelt:D! -
Reggel?! Milyen ember vagy Te?!!!! :DDDD -
én is lassan!jól fog esni!majd holnap reggel ujra itt:D -
Azt hiszem lassan ráborulok a billentyűzetre és folyatom a nyálam.... De inkább mentem aludni, szóval csé! -
tervezgetni mindig jó,csak sajnos sokszor nem jön be!meg a tervezgetéshez pénz meg minden kell,ahogy ez van a "mai" világban! -
Hát igen... Reményeim szerint én is jobb helyre tudok majd dobbantani, mert errefe nem akarok családot, ami persze még jóval odébb van, de nem árt a mai világban tervezgetni :D -
ja,tök jó mi?elbeszélgetünk mi itt!mindig lesz miröl! -
jóhát attól függ hova akarsz elköltözni.
de hamár lépsz, akkor pár fokkal jobb helyre dobbants -
oda?az ipari parkba,vagy hova má?egyébként azt se tudom hogy mit ér az ipari park ha nagy üres. -
Hát percenkén üzenünk egymásnak.... ha ucsi a ts és nincs repülés biztos találunk megbeszélnivalót :) -
Újlak előtt van most az a útépítés (ahogy jössz ki tarjánból jobb oldalt), na oda rebesgetik! Én inkább buszfordúlónak nézném... :) -
tudom!jó mi?nem hittem hogy egy pár tarjánival ekkora siker lesz a topic... -
micsoda?hová akarják pontosan? -
Felkerültünk a 6. helyre a legnépszerübb témákban! :DDDDDDD -
Én is csak a héten hallottam, de nem hiszek benne, mert a domb oldalába elég nehézkes építkezni :) -
na,télleg?ezt nem is tudtam -
Állítolag a 21-hez most Auschant (vagy hogy írják) építenek, bár elég érdekes elrendezésű lesz.... -
most nem tudjátok hogy a tescoval szembe van az az elég nagy terület hogy oda mit épitenek?én ugy hllottam corát! -
ja,vgülis igaz!bas*nak ott mindenre!:Degyébként azt má nekem is mondták hogy azok a kamerák nem is kamerák,hanem csak annak vannak álcázva,magyarul átbas*ás az egész kamera dolog!
de lehet hogy ez nem igaz:D -
Vegas #177 nah én léptem aludni..páj. -
Vegas #176 Kamera kamera..nagy átbaszás..bent alszik a biztonsági őr..mi meg dolgozunk :D
Különben ha megnéznéd, a biztonságiőrök vén faszok,vagyis voltak, nemtoom most kik vannak.. -
és ezt rögziti a kamera nem?de ezt hogy csináljátok!nem kapcsoltak eddig le érte?:D -
Vegas #174 jah..
meg gyertyát vettünk a kocsiba..volt vagy 3 fajta..a legdrágábbat beleraktuk a legolcsóbb dobozába.. :D -
Hát ez LOL -
ezjó!kihuzott egy zsak kutyakajat!magyarul elcsórta:D? -
Vegas #171 aza baj hogy a nem belvárosi kéró "álltalában" családi ház már..(pl.: gyöngyös) -
attól függ!én nem használnám azért azt a szót hogy nem annyira!mert nem olcsók! -
Vegas #169 hm..hogy lehet az?
Sokszor mi basszuk át őket..D:
Multkor sógorom csak kihúzott egy nagy zsák kutyakaját és nem szoltak semmit..ennyit róluk..De az nem ittvolt tarjánban. :P -
a nem belvárosi kérók nem annyira drágák. -
ott is átbas*nak!minket má bas*tak át 4-5 ezerrel! -
Vegas #166 te..hol lehet használni azt a szót hogy "olcsó"??
Sehol!
max a teszkóba. :D -
ja,de az pl GYör,egy tök szép város!persze hogy nem olcsó! -
Nővérem 2 éve van Győrben albérletben 1-et volt csak kolleszos.... De ők 3-an vannak, de így se olcsó...:S