764
Salgótarjániak irjatok!!!
-
Daniel19 #403 ez már jobban hangzik :) -
na ez lenne az igazi -
Vegas #401 hm..nem is február..ha minden igaz január 5.. ^^ -
Daniel19 #400 huh, az nagyon messze. Pedig úgy megnézném az új King Kong-ot. Azt mondják, hogy moziban kell látni.
Na de ez van. Remélem jól fog kinézni a mozi. -
bassza meg az még messze van -
Vegas #398 fuh..ismerem azt a csákót aki szokta vetíteni a filmeket és ő azt mondta h február vagy januárba lezs kézs :(((( -
Be van zárva az Apollo?Nemis tutam,nem járok avárosba gyakran!:D -
még nem de ki van téve a terv h h fog kinézni -
Vlala #395 üüü... nrm vgayok képőben, régen voltam arra... Azon is dolgoznak? -
nem tudom de arra is kivi leszek h a paraszt mikorra fog elkészülni -
Vlala #393 na menjenek a [censored]ba... diszkó meg konditerem, konditerem meg diszkó. Meg szolárium, mi? Miért rontják el így a várost? -
jaja én is mennék már moziba...
amúgy nem hívom a lennt említeteket szórakozóhelynek mert csak kigyúrt faszok meg cigányok vannak akiknek ha nem tetszik vmi szarrá verik a másikat -
Daniel19 #391 "Ha ezeket Te "szórakozó"-helynek hívod... szerintem ahhoz túl sok az emberszabású (homo disznoid) ezeken a divathelyeken. Van egy rakás csendes étterem, büfé, pizzéria, ahová kellemesebb beülni baráttal, barátnővel."
Én is így gondolom...
Na, a mozi. :(
Nyáron hallottam, hogy be lesz zárva novemberig. Ehhez képest még most is zárva. Hallottam már olyat is, hogy a felső szinten valami discót vagy konditermet akarnak. Nagyon jó lenne visszakapni a mozit szalonképes állapotban és normális jegyárral! -
Vlala #390 Ha ezeket Te "szórakozó"-helynek hívod... szerintem ahhoz túl sok az emberszabású (homo disznoid) ezeken a divathelyeken. Van egy rakás csendes étterem, büfé, pizzéria, ahová kellemesebb beülni baráttal, barátnővel.
MOZINK MIKOR LESZ MÁR? -
Vegas #389 émmek salgótarján -
Daniel19 #388 lakom :) -
Daniel19 #387 Én a Károlyin alkom. -
beszterce -
Daniel19 #385 pont azért írtam, mert itt semmi nincsen.....
Egyébként ti melyik részről írtok? korotok? -
Vegas #384
-
van komoly szórakozóhely? pl?
madison, pécskő, stc-n kívül nem hiszem -
Daniel19 #382 Sziasztok!
Komoly topik, Salgótarján. :)
Én is itt lakom. Nagyon komoly hely. :) Minden olyan modern és vannak normális szórakozóhelyek. :)
Na jó, írjatok, dumcsizzunk! -
én nem vótam
pénteken volt szalagavatónk huuuuh büntetett :D -
SAJNA ja ki vót a nógrád táncegyüteses izén?? -
nyugi itt sincs egy gram hó se csak jég meg jég és párhelyen van jég is -
itt pávfalván is csak nincs semmi hóóóó:(((((( -
a besztercén is csupa jég minden -
vazzeg esett egy csöpp hó de jég maratt itt pávfalván tükör jég az út de télleg eshetne má hó bazzeg -
Vlala #375 Az '56-os sortűz áldozataira emlékeztek. Bár ezeknek mindegy, csak koszorúzzanak valamit, és lehessen mutogatni, hogy ott is megjelentek... -
bakker mekora sár van a körforgalomnál :S -
Vegas #373 Ultrabrutál kocsi sor van a gagarin iskola mellett :ooo!
Valamit köszorúznak a megyeházánál..mien ünnep van ma? :S -
VÉGE A GYŐZIKÉNEK:D:D:D:D::D:D:D:D:D -
Vlala #371 Elég érdekesen alakul. És a szélső sáv mindig azt hiszi, elsőbbsége van a belsővel szemben. Na sebaj, lassan úgyis fel kell szerelni a hótolót az autóra, majd "véletlenül" rajta felejtem a városban is :-) -
Pécskőnél izgalmasan alakúl az út.... na mind1 holnap vizsgázok arrafele, csak nem jön nekem egy munkagép :D -
Vlala #369 survivor? Erőltetett menet, mint Radnótinál! -
SW0RDFISH #368 Hojrá Hojrá Solgótarján
Győjzike voltam -
Vegas #367 suxx, nem arról volt szó h az új 21-est szélesítik?? -
miért van felszántva a pécskő előtt? -
Tényleg! Pécskőnél végeztek? Mert legutóbb szerdán voltam arrafele tanulóautóval és igen.... hmmmmm.... survivor ezerrel.... -
Vegas #364 jah, először nemtuttam mi a faszt néz ott a sok ember, hát átrakták a bushmegállót