764
Salgótarjániak irjatok!!!
  • maozedong
    nem mint faj ra gondolok, hanem mint életmód. szal ide is kijut a "jóból" :9
  • forza milan
    aha,szép kis város az!csak gondolom nem olcsó
  • forza milan
    aha,vannak normálisak,akik nem olyanok persze!de sajna a többsége télleg nem olyan!
  • Vegas
    Gyöngyös!
    Nekem az nagyon bejön..
    Ott lakik összes rokonom..
  • 42nd Intruder
    Ahogy Te is írtad én se utállom őket. Van nem egy roma származású ismerősőm és elsőre ők se az a "jóképűidegen", de ha megismerkedsz velük, egyből jóba leszel velük. De sajna a többség már nem ilyen. Sokukkal inkább nem is beszélnék....
  • forza milan
    és melyik városba mész?mert pl egerbe nem 2 fillér egy hónapra!
  • Vegas
    Én jövőre megyek albérletbe,ha törik ha szakad..én itt nem maradok! :F
  • forza milan
    gatya volt,de jegy nem!:D
  • forza milan
    nem az a baj,hanem hogy huzgálják a vészféket,meg rongálnak!pl itt volt má rá péda hogy telirakták kis kaviccsl a sineket!
  • Vegas
    és lemerem fogadni hogy nem volt rajtuk gatya, meg persze jegy nélkül mentek!!
  • maozedong
    fegyenc járat :DDDDDD
    haverom mesélte, amikor jött haza pestről egyik este, "még a kalauz is cigány volt " :)
  • forza milan
    ja,halljátok együtt mentem odexxel a vonaton,oszt a cigányok huzogatták a vészféket,mert ugye gyorsvonat volt,és az nem áll meg mindenhol ugye:D!hát kemény volt!:D
  • forza milan
    de azt nemértem,hogy miért?miért nem lehet meglenni tölük?itt is egyre nagyobb a putri már,már bocsánat!én nem utállom öket,de miért kell nekik belekötni az emberbe meg rongálni!na de haggyuk!ez igyvan,ezen már nem lehet változtatni,pontosabban bas*nak változtatni rajta!
  • Vegas
    hu
  • odex
    ja meg a vonaton volt már 1-2 vészfékes emlékem :D
  • 42nd Intruder
    Így amolyan börtönjáratra emlékeztett.... :DDD Sorry vicc vót :)
  • forza milan
    itt is a cigányok bemennek az állomásra oszt tönkretesznek mindent!
  • odex
    azoknak is mindig a rongálás van az eszükbe
  • forza milan
    szép!gratulálok azoknak is!de hogy ez miért jó nekik?!
  • odex
    haha fasza lehetett :D:D:D
  • forza milan
    szétunnád a fejed,mire odaérné valahová!:D
  • odex
    ja de akkor is most nemazért de tele van tuning verával pl van egy haverom aki
    most gyüjt a fordba egy turbo inyektorra!
  • maozedong
    már utaztam vonattal ibrányba :9
    lál az mekkora hely. más nyomtávú vonat közlekedik oda, szal át kell szállni.
    a város külperemén cigányok "laknak", és a vontatot dobálják kővel.. ezekután a vonat állapotát nem kell leírnom.
  • forza milan
    hallod ezt csinálják itt is!mindent tönkretesznek!
  • 42nd Intruder
    Ne akard megtudni...
  • 42nd Intruder
    Na jó, de egy EU-s országtól ez már csak várható, de akkor se az emberekkel van a baj, hanem a vezetéssel, mert nem az a baj, hogy 110 helyett csak 10 új M6 BMW szaladgál, hanem az, hogy milyen körülmények között kell élni...
  • forza milan
    de láttam már rx-7-et meg porshét meg ilyeneket,ugyh igaz:D
  • forza milan
    ja,jó kis trabik,ladák,moszkvicsok,a jó régi piros skodák,a wartburgokmert elég sokat látni belölük:D
  • odex
    ja igen erről jut eszembe amit életembe láttam salgótarjáni vonatot az mind csóró!
  • maozedong
    Vonattal még nem voltam arrafelé, szal azt nemtudom milyen.
  • 42nd Intruder
    Ja ez errefelé is "divat". Van itt a ház előtt egy ki.... szóval egy nagy park (inkább amolyan orosz sztyeppe) azon egy kétszintes fehér ház. Az önkormányzat kb 5-7 éve tervezi, hogy odaköltözik, de valami vita van körülötte, mert nem a városé, mind1. A lényeg: minden évben, vagy másfél évben megcsináltatják, ablakokat kicserélik, egy részét lefestik, nehogy összedöljön. Erre a jóképességű ember csemetéje, aki még jobb képességű minden évben majd' az összes ablakot kitörik, grafitival összefirkálják.... Csak azt nem értem miért? Most megint vannak hírek, hogy elkezdik azt a területet is fejleszteni+ideköltözik az önkormányzat, de meglepne, ha lenne is belőle valami.

ui: szökőkútról jut eszembe. Valami ünnepéj (bocsi, hogy nem rémlik miért, de kb 2-3 éve) került egy kis parkba egy kút szerüség. 2 hónap nem kellet hozzá tele volt graffitivel és a fele le volt törve. Gratulálok.
  • odex
    meg mondom a verdák is nagyon jók itt salgótarjánban
  • odex
    azért a salgótarjánnál is van 1000x csóróbb hej úgyhogy ne csak Salgótarjánt alázzuk le!meg 1 az hogy még jó hogy salgótarjánban vagyunk mert akár 10x csórób helyen is lehetnénk!
  • forza milan
    na,uj nap:D!telnek a percek,telnek az órák,telnek a napok,telnek a hónapok,telnek az évek!majdcsak lesz valami!reméljük
  • forza milan
    hát igen!hasonlitsd össze hogy itt mi vesz körül,meg egerbe mi venne körül!
  • forza milan
    meg öcsém mennyé má be a pálfalvai állomásra!elhányod magad,jó hogy össze nem döl,tele van festve az egész,össze vissza graffitik,áhh!
  • forza milan
    monjuk ültem már ezerszer mocskosabb vonaton is:).nade ezt már mondták mások is,hogy itt végigdöcörészik a vonat,más mszékhelyre meg intercity jár!nem kéne ide az,csak egy rendes vasutvonal!
  • forza milan
    mondjuk az országba mindenhol mocskosak a vonatok,de itt aztán különösen!
  • forza milan
    a másik meg!!!többségébe megyeszékhelyeken,megyeszékhelyekre inter city jár,és jó vsut van!itt meg 50-60-al döcögö mocskos személyvonat,meg a Szlovák nemzetközi pestig!
  • forza milan
    jó,de azé az más!szép város legalább vmennyire,meg jár villamos is ott...