Agnitum Outpost Firewall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spywareguard-ot nézd meg! A Blaster párja! Kicsi, gyors, megbízható.

Fortuna fortes adiuvat.

lck
"Crack Bohuzial nefunguje !!!" - bizony bizony igy van ez 😄
14.-én raktam fel - lehethogy akkor már csak néhány napom van.
Ha lejár - nem is tudom egyáltalán rakok e valós védelmet. - A más ilyen progi annyira nem szinpatikus.
Nem egyedi a probléma. Watch this:
Softex-Ewido-Comments

Fortuna fortes adiuvat.

lck
Nekem még megy - ( 21.-i update )
Véletlenül a rendszerdátumot nem állítgattad ?
lck
2-8 mega között
lck
Sajna nem tudom - egykét jól bevált kiterjesztés (még) nem megy vele.
Mára kilõtték az Ewido-patchet. Meghalt a Shield, az állandó védelem. Visszaálltam WindowsDefender-re.<#szomoru1>

Fortuna fortes adiuvat.

mennyi RAM-ot eszoik a Look 'N' Stop?

Fortuna fortes adiuvat.

Rakd fel a Firefox2 Bétát. Nagyon jó, gyors, memóriakezelésben is jó. Magyar build is van. meggyõzõn dolgozik nálam.

Fortuna fortes adiuvat.

lck
Védelmi szempontból nagyjából egy kerékre jár az agyunk. IE7 nekem is fenn van ( bár firefoxszal nyomulok) és Spywareblaster is gyakri vendég nálam - éppenséggel most - Ewido és NOD hatékonyság ellenõrzés céljából - a Spybot immunizáláson kívül más szûrést nem használok.
Look'n'Stop meg ezeket tudja. - Eddig nekem elég.
Figyu, végül is igazad van... De! valahol azt olvastam, hogy az Ewido profilja ÁLTALÁNOS malware, kevéssé spy-ill. adware, hanem minden más (fõleg férgek és trójai). Szerinted kielégítõ a spyware-ellenes hatása is? Nálam spyware-ként most egyedül az Outpost beépülõ modulja fut. Na persze a Spybot és a Spywareblaster is belepakolja a registrybe a "persona non grata" oldalakat. Szûr még (igaz, IP-re, de arra nagyon komolyan), az Outpost beépülõ "Blockpost" pluginja.És IE7-nek még ott van az IE-Spyad programocska registrybe épülõ "restricted zones", majd 50,000 oldallal. Szóval elégnek tûnik...Sok "layer"-inkább így mondanám.
Egyébként Behatoló-blokkolás van a L'N'S-ban?

Fortuna fortes adiuvat.

lck
Ewido nekem néha szûr azért ezt-azt. Detected malware 1-2 elõfordul. Mióta valósidõbe raktam, és alkalmi Spybot vagy Spyware terminator ellenõrzést végzek, azok semmit nem találnak. Lehet hogy majd rádobok próbából egy SpySweepert, ha az sem hoz semmit, asszem nem válok meg tõle, ugyanis a valós idejû spyware védelmek közûl eddig ez terheli legkevésbé a gépemet.
Ugyanaz nekem is, csak Outpost van LNS helyett. Én néha már az Ewido-t is kikapcsolom. Több oka van. Nem jó az "Overkill".
Egyrészt sok valósidejû védelem (még ha komplementer is), nagyon lelassítja a rendszert. Másrészt minden böngészõ, levelezõkliens csak DropMy Rights kezelés után (nem Rendszergazdai jogokkal) mehet a Netre.
A NOD is egyre inkább alkalmas Trójaiak ellen, ami a legnagyobb veszélyforrás. Az Ewido Guard még soha nem talált semmit, pedig a Shield maximumra van állítva (Heuresztika stb.) Persze a NOD is, az IMON-nál is állandóan fut a Kiterjesztett Heuresztika, és az egyes alkalmazások "Legnagyobb Hatékonyság" alatt jönnek be a netrõl, nem "Legnagyobb Kompatibilitás"-sal.
A Diamond Process Guard-ot leszedtem, a WinPatrolt most nem használom.
Look 'N' Stopról sok jót írnak. Ha valaha elhagyom az Elõörsöt, csak ezt fogom használni, mert egyszerû, kis rendszerigényû, és biztonságos. Az Outpost CSAK Power User-eknek, gyakorlott felhasználóknak való! Nagyon sok bosszúság, ha vki rosszul konfigurálja. És nem is lehet mindenkinek elmaagyarázni minden egyes lépést, szabályt, portot, tevékenységet.

Fortuna fortes adiuvat.

lck
Mikor beleuntam az Outpost beállítgatásaiba, jött F-secure 6, aztán AVG pro, ( nem voltak rosszak )de aztán mióta L'N'S-t kipróbáltam az maradt fenn .
Jelenleg a NOD32 + L'N'S + EWIDO együttes valósidejû védelme nagyon bejött.
Igaz, barátom! Én még kitartok az Elõörs mellett - de nem sok jót hallok a 4-rõl. A 3.51-es nálam is 35 MB-tal indul, aztán RAM Saver Pro-val leimádkozom 8-12 megára. Oszt úgy marad. De rohadt aprólékos, bonyolult egy tûzfal.

Fortuna fortes adiuvat.

lck
Csak gépigényben nem.
Sztem az Outpost a legjobb, A zoneAlarm free roszz, a próval baja van a gépemnek(ami pedig nem szar) KIS6 nem megy NOD-dal a Look1n'Stop is jó de a tûzfaltesztben az Agnitum mindig jobb volt nála.

Dred bíró
Baró ez szépen létre hoz magának szabályokat.<#worship><#worship>

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Szerintem olyat nem fogsz találni.

És szerintem még mindig inkáb a biztonság az elsõ.<#fejvakaras><#fejvakaras>

\"Én vagyok a Rend!\"

[Jakuza]
Off:
Nezd meg akkor ezt az oldalt es az alapjan valassz egyet.
http://www.firewallleaktester.com/

Azt nem art tudni, hogy a KIS6 nem mukodik a NOD32-vel egyutt.
Ezert volt szamomra felejtos, bar az nyerte el a teszt "Best Choice" dijat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lck
Look'n'Stop
Darth Sith
nem a torrenttõl lesz vírusos, csak ha az Outpost-ban kikapcsolom a behatolás védelmet akkor elég könnyen bejutnak a rendszerbe. Ergo olyan firewall kell amely mellett megy a torrent de korrekt védelmet is tud nyújtani.

Amúgy mindkettõre szükség van, tûzfalra meg torrentre is. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Dred bíró
Vagy csak a nod nem veszi észre...........

Hidd csak el nem felesleges a tûzfal.

És a töbség inkáb azt választhja.

\"Én vagyok a Rend!\"

slime001
Amugy meg nem értem a torrentöl miért lenne virusos a géped és mi benne a veszély

AVIRA - \"More than security.\"

slime001
Én meg a torrentet választom! Kit érdekel hogy hogyan van bevédve a gép ha nem lehet vele semmitse csinálni? ennyi erövel menj ki a kertbe áss egy 5 méteres lyukat, és dobd bele a géped a virusok elöl!! sztem tök fölös a tüzfal már nem azért! nap mint nap járok serialos oldalakra és csak egy Nodom van és még semmi bajom!<#mf1><#vigyor4><#vigyor0>

Dred bíró
Vagy nem torrentezel.....<#buck><#buck>

Én inkáb a tûzfalat választanám ami védi a gépet. A torremt is szavatolja a biztonságot?

\"Én vagyok a Rend!\"

Darth Sith
DC naggyából mindig megy. És amúgy bevan rakva az összes engedélyezett közé. De a torrent nem akar mûkõdni vele, lehet hogy kénytelen leszek lecserélni.

Dred bíró
Érdekes nekem engedi hogy dc-zzek. <#hehe><#hehe><#hehe>

Torrentezni meg alapból nem szoktam mivel ha nem muszály nem vendégelem meg a trójaiakat.<#eplus2><#eplus2>

\"Én vagyok a Rend!\"

[Jakuza]
Ertsd mar meg nem a helyekkel van a gond, hanem a tuzfal torrent fajlmegosztoval valo osszeferhetetlensegevel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Dred bíró
Akkor jó helyekre mászkálhatsz.

\"Én vagyok a Rend!\"

[Jakuza]
Mindegy mert akkor is, letiltja a tamadaseszleles a portot. 😛PPP
Szal nem nyert.

Dred bíró
ellenõrízze. helyett azt akarttam írni hogy engedélyezze.

sorry.

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Rém egyszerû!!! Berakod a klienst abba részbe ahol s tûzfal mindent engedélyez neki. Ennyí Szépen megmondod a tûzfalnak hogy az alkalmazás összes tevékernységét ellenõrízze. (xp tûzfalat meg kapcsold ki mert állítólag nem jó ha két fal együtt megy)

\"Én vagyok a Rend!\"

[Jakuza]
En visszatettem a Keriot, azzal megvoltam eddig nagyreszt elegedve.
Vagy pedig kikapcsolod a behatolasszurest.

Darth Sith
akkor mit tegyek? mert nálam majdnem mindig éjjel-nappal megy a torrent vagy DC attól függ mire van szükségem. És pár napja amióta felraktam az Outpost-ot, azóta nem nagyon akar menni, mert az Outpost mindent blokkol. ha meg kikapcsolom totál védtelen lesz a ház, marad kb a NOD+WIn tûzfal, router meg MS antispyware. És sztem ez enm elég. Hogyan oldjam meg hogy a rendszer védett maradjon és a töltés is menjen? rakjak fel netán mást?

Ezért nem raktam fel a 4-est, mert a tûzfal kritikus ( a vírusölõ mellett)része a rendszernek. Bétát szeretek kipróbálni minden másban (kivéve még az operációs rendszert és mondjukaz Office-). Pld. Internet Explorer7 is fent van.

Fortuna fortes adiuvat.

Dred bíró
Nem szeretem a béta cuccokat.

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Felelõtlenség tüzfal nélkül lenni sztem.

\"Én vagyok a Rend!\"

slime001
Hát én felraktam de idegesitett hogy egyfojtába kérdezget meg stb...letöröltem! Idáig se volt tüzfalam és még élek remélem tovvábra is igy lesz!

Ja...Nekem fél éve az van. Azt hittem, rácullantál a 4Bétára, mint egy igazi Pionír.<#mf1>

Fortuna fortes adiuvat.

Titan
Ügyes vagy? <#pias>

Dred bíró
Eddig 2.7 volt.

De gondoltam eggyet és felraktam a legujabb magyar nyelvût. 3.51---- est

\"Én vagyok a Rend!\"

Titan
Hááát nem tudom, mert én rendszeresen nyomom a "kék nyílhegy békát" és nem tapasztaltam ilyet, hogy behalt volna a letõltés max annyi, hogy azt a szálat blokkolta! De azt észrevettem, h az arányrontás nem felel meg a valóságnak!
pl. egy 1.5 GB letõltés után csak 0,001-0,002 számol...mondjuk ez nem épp baj, de a feltõltésnél viszont tényleg ki kell kapcsolnom, ha azt akarom, h minden szálon tólja vissza a cuccot...vagy legalábbis "engedélyezõ" módba kell állítanom.

Melyik új? Felraktad a 4Bétát? Én nem merem a jól bevált 3,5-öt feláldozni.
Milyenek a tapasztalataid?

Fortuna fortes adiuvat.

[Jakuza]
Nem ,errol van szo, hanem hogy nem tudsz tolteni ilyenkor tobbet az osszes torrent klienstol ami azon a trackeren megy.
Ergo meghal a letoltesed.
Ezen pedig csak a tamdaseszleles kikapcsolasa segit, valamint a blokkolas feloldasa.

Dred bíró
Nekem egészjónak tûnik ez az új.

\"Én vagyok a Rend!\"

Titan
Priv ment!

Dred bíró
Üdv a legújabbhoz van valakinek "gyógyszere"? (a legujab is magyxar ugye)

\"Én vagyok a Rend!\"

Titan
Sajna épp melózom és nem vagyok otthon, hogy megnézzem, de ha jól emléxem akkor ha kikapcsolod a támadáskori megszakítást, attól még a támadónak vélt kapcsolatot nem engedi tovább! Ergo blokkólja! Nem?<#fejvakaras>