Agnitum Outpost Firewall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fortuna fortes adiuvat.
14.-én raktam fel - lehethogy akkor már csak néhány napom van.
Ha lejár - nem is tudom egyáltalán rakok e valós védelmet. - A más ilyen progi annyira nem szinpatikus.
Softex-Ewido-Comments
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Look'n'Stop meg ezeket tudja. - Eddig nekem elég.
Egyébként Behatoló-blokkolás van a L'N'S-ban?
Fortuna fortes adiuvat.
Egyrészt sok valósidejû védelem (még ha komplementer is), nagyon lelassítja a rendszert. Másrészt minden böngészõ, levelezõkliens csak DropMy Rights kezelés után (nem Rendszergazdai jogokkal) mehet a Netre.
A NOD is egyre inkább alkalmas Trójaiak ellen, ami a legnagyobb veszélyforrás. Az Ewido Guard még soha nem talált semmit, pedig a Shield maximumra van állítva (Heuresztika stb.) Persze a NOD is, az IMON-nál is állandóan fut a Kiterjesztett Heuresztika, és az egyes alkalmazások "Legnagyobb Hatékonyság" alatt jönnek be a netrõl, nem "Legnagyobb Kompatibilitás"-sal.
A Diamond Process Guard-ot leszedtem, a WinPatrolt most nem használom.
Look 'N' Stopról sok jót írnak. Ha valaha elhagyom az Elõörsöt, csak ezt fogom használni, mert egyszerû, kis rendszerigényû, és biztonságos. Az Outpost CSAK Power User-eknek, gyakorlott felhasználóknak való! Nagyon sok bosszúság, ha vki rosszul konfigurálja. És nem is lehet mindenkinek elmaagyarázni minden egyes lépést, szabályt, portot, tevékenységet.
Fortuna fortes adiuvat.
Jelenleg a NOD32 + L'N'S + EWIDO együttes valósidejû védelme nagyon bejött.
Fortuna fortes adiuvat.
\"Én vagyok a Rend!\"
És szerintem még mindig inkáb a biztonság az elsõ.<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Én vagyok a Rend!\"
Nezd meg akkor ezt az oldalt es az alapjan valassz egyet.
http://www.firewallleaktester.com/
Azt nem art tudni, hogy a KIS6 nem mukodik a NOD32-vel egyutt.
Ezert volt szamomra felejtos, bar az nyerte el a teszt "Best Choice" dijat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy mindkettõre szükség van, tûzfalra meg torrentre is. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Hidd csak el nem felesleges a tûzfal.
És a töbség inkáb azt választhja.
\"Én vagyok a Rend!\"
AVIRA - \"More than security.\"
Én inkáb a tûzfalat választanám ami védi a gépet. A torremt is szavatolja a biztonságot?
\"Én vagyok a Rend!\"
Torrentezni meg alapból nem szoktam mivel ha nem muszály nem vendégelem meg a trójaiakat.<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\"Én vagyok a Rend!\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szal nem nyert.
\"Én vagyok a Rend!\"
Vagy pedig kikapcsolod a behatolasszurest.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
De gondoltam eggyet és felraktam a legujabb magyar nyelvût. 3.51---- est
\"Én vagyok a Rend!\"
pl. egy 1.5 GB letõltés után csak 0,001-0,002 számol...mondjuk ez nem épp baj, de a feltõltésnél viszont tényleg ki kell kapcsolnom, ha azt akarom, h minden szálon tólja vissza a cuccot...vagy legalábbis "engedélyezõ" módba kell állítanom.
Milyenek a tapasztalataid?
Fortuna fortes adiuvat.
Ergo meghal a letoltesed.
Ezen pedig csak a tamdaseszleles kikapcsolasa segit, valamint a blokkolas feloldasa.