1179
Agnitum Outpost Firewall tűzfalak topikja
  • me and a monkey
    Nekem sem, v.mi nem tökéletes a letöltéssel, már jeleztem nekik.
  • Tompie
    Csak letöltenem nem sikerül :(
  • me and a monkey
    Agnitum Outpost PRO 4.0 magyarul !
    Link
  • Norby86
    Hali. Én nem fake email címmel regisztráltam magam,megnéztem most és beállítottam magamnak egy másikat,nem tudok neked privit küldeni,de itt sem adhatom meg az email címem mert gondolom ki moderálják. De lécci próbáld meg mégegyszer elküldeni,az is lehet sg-n van a hiba. (Amugy ami a nickem raksz mellé egy kukacot,meg egy gmail.com-ot és kijön a mailcímem. :) ) Bocs mindenkitöl a kis szösszenetért.
  • cooldoc
    OFF
    Privátodon ott a cím. Még meg kell írmom 3 zárójelentést, csak később leszek. 9 után, OK?
    ON
  • subcyka
    Nem lett jó! Továbbra is a hibaüzenet:

"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát"

Bunkó lennék, ha kérnék egy msn címet? Mert ez így baromi lassú és idegesít!

• cooldoc
    C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\Plugins\AntiSpyware
    Itt van.spy5_main.sdb vagy spy6_main.sdb.
    Miér ne segítenék, ha tudok? Nem azért mert Te is anno, egyébként is számtalanszor megtettem, főleg spyware és vírus témában.
    Nem, az Agnitumtól kaptam a kódot, mert részt vettem a 4.0 -s Béta tesztelésében.
  • subcyka
    cooldoc. Egyszer segítettem annó neked. Nem tudnál most visszasegíteni :D Lent van a bajom. Az a baj, hogy nem tudom mi aza adatbázis file neve.
  • zvaragabor
    Tényleg, kipróbáltam én is a kémprogram adatbázis és a termékfrissítést is, de kdobta ezt a hibaüzenetet. Lehet hogy észrevették hogy más serialját használom és igy blokkolnak le? Te is más serialját használod?
  • subcyka
    Tudja valaki melyik a kémprogram adatbázis a file-jaiban? Mert ha törlöm valószínűleg lehúzná újból...
  • subcyka
    Nekem ma ugyez a hiba jött elő. De csak a kémprogramot akarom frissíteni. Ötlet?
  • cooldoc
    Nem megy az Emilcímed, pedig elküldtem rá a csatolt filet. De ha poénkodós az emilcímed, akkor máshol próbálkozz segítségért fordulni. Sem időm, sem energiám nincs fake-Emil címekre csatolni-küldeni file-okat. Szia!
  • cooldoc
    Norbi, priviben írtam.
  • zvaragabor
    Haho! Az elmúlt napokban ez az ablak szokott előugrálni, miután elindítom a gépet, és betöltődik az outpost. Eddig nem csinálta, csak egyik napról a másikra törént, hogy kidobta. Az Outpostban abszolút semmit sem piszkáltam, nem állítottam rajta semmit. A naplófájltban semmi ojat nem találtam ami feltűnő lenne, a Rendszernaplóban csak annyit ír időrendi sorrendben hogy: Outpost elindult, Betöltötte a beállításokat, házirend beállítva. Összetevők ellenőrzése logban meg csak az SVCHOST.EXE és a CLI.EXE van csomószor.

Valaki valami ötlet? Pls help!
  • gamerboy91
    Mikor lesz 4.0-ás magyar verzió???

Mert a hivatalos oldalon 3.51 van csak
  • Norby86
    cooldoc: Mivel privát üzenetet nem enged irni,itt teszem fel a kérdésem neked. A #633 hozzászólásodban leirtad hogy Blockposthoz a tiltó listát a bluetack.co.uk oldalrol lehet letölteni. Le is töltöttem valamit ami txt és sok ip-t tartalmaz,de amikor rámegyek a Blockpostnál hogy import akkor kiirja hogy nem kopatibilis a file. Pedig txt file. Esetleg át tudnál nekem küldeni egy működő listet? Irj privit és ott bővebben megdumáljuk akkor. Köszi.
  • Norby86
    Sziasztok!
    Gondoltam frissítem az outpost verzióm a 4.0-ra,de amint letöröltem a 3.5-öt és feltettem ezt a 4.0-ás verziót ezt a hiba üzenetet dobja fel amint feltelepült:

Majd amint el akarom indítani,ezt vágja hozzám:

Végképp elvesztettem a fonalat. Mindeggyik 4.0.xxx verziónál ezt csinálja. HELP! Mi lehet a baj?
  • cooldoc
    Megkérdezem Neked az egyik fejest a béta-levelezőlistánkon. Informállak!
  • Fejes021
    Erre én is kiváncsi lennék...
  • Jocy10
    Úgy néz ki,nem nagyon akarják kiadni a magyar verziót pedig már egy hónapja megjelent a 4.0 .....Valaki tudja esetleg,hogy mikor lesz kész?
  • Tomicsek
    http://www.agnitum.hu/downloads/Outpost_Firewall_kezikonyv.pdf
    78 oldal.
  • Kontrakcio
    vagy segiteni abban h agnitum alatt ne legyen passziv a netem... :S mert telepités után vagy 2 hónapig semmi baja nem volt!
  • Kontrakcio
    sziasztok... van egy alap és primkó kérdésem :/ ! hogy lehet porot engedélyezni,nyitni a KERIO tüzfalnál?

előre is köszi!

sziasztok!
  • cooldoc
    Blockpost: http://outpostfirewall.com/forum/showthread.php?t=9846
    Blocklist manager: http://www.bluetack.co.uk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=14
    Az Outpost Fórumon Csimbi magyar srác, nagyon penge, Ő egy saját progit dolgozott ki a tiltólisták menedzselésére: Tiny BLM. Talán először érdemes azt telepíteni. A Blocklist manager elsőre igen komplikált, nehogy elvegye a kedveteket.:)
  • cooldoc
    A legjobb, ha holnap felhívsz Google Talkon, MSn-en, vagy Skype-on. Ha gondolod, privátban megadom az elérhetőséget.
  • cooldoc
    Csak a Blockpost, a többi nem kell.
    A blockpost-hoz a tiltólistaát a bluetack.co.uk oldalon tudod letölteni. Olvasd el a Blockpost-tutorialt az outpostfirewall.com-on, érdemes. A Super Stealth -re semmi szükség. Traffle-t felrakhatod, ha akarod. Kérdezz nyugodtan, Agnitum Béta - teszter vagyok. Ha tudom a választ kérdésedre, akkor felelek!
  • moscow7
    Hmm, Blockpost fenntvan, működik is, de vki adna egy leírást, hogy mik lehetnek a gyanús IP-k amiket blokkolni lehet vele? :)

SuperStealth cumót felraktam, de semmi hatás, mármint nem szerepel a plug-in listában o.O
    Lehet nem szereti 4.0-ás Outpostot? Legutóbbi release ahogy láttam 2.5-öshöz volt :)

cooldok remélem tud pár tanácsot adni :) (vagy más hasonló kaliberű tűzfalas pro :) )
  • zserrbo
    A blockpostot érdemes, ha beálítod. A Super Stealth plugint is talán.
    A HTTP Log, Traffic Led és PC Flank WhoEasy plugineket nem fontos. Annyira nem lényegesek, de egyszer kipróbálhatod és döntsd el szükséged van-e rá.
    Én az első kettőt fogom használni.

Igazán cooldoc ért az Outposthoz, főleg a 4-eshez, mivel teszter.
  • moscow7
    Veterán Outpostosok, ti használtok letölthető plug-in -eket?
    Érdemes lenne felrakni azt a párat amit találni az Outpost honlapján, vagy ennyire ne legyek paranoid? :)
    (Blockpost plug-int felraktam, kompatibilis 4.0-val =) )
  • cooldoc
    Nincs még 4.0 magyar- úgy tudom.:)
  • zserrbo
    Tudtomal még nincs magyar verió, legalábbis teljes biztosan, de béta sem hiszem, hogy lenne magyarul. Október elejére ígérik a 4.0 teljes magyar verziót, de már túl vagyunk a hónap felén.
    Az outpostban a hírek között ez szerepel.
  • gamerboy91
    A magyar 4.0 honnan tölthető le?
    linket ha van please
  • Pogány
    Sziasztok!
    Quick 'n Easy FTP Server progit használok a 21-es porton,a wigwam tűzfaltesztjén ez a port nyítva van és válaszol.Ez természetes vagy valahogy láthatatlanná lehet tenni ezt a portot,úgy,hogy azért a szerver progi is működjön.
  • Yan
    tényleg nem lesz gondunk :)))
  • apamaci
    törölt hozzászólás
  • apamaci
    Igen megnézhetnek! Csak a riasztást fogja ki irni az Outpost. és nemfogja le blokolni a netedet.De megfogja a betöréseket
    Remélem hogy tudtam segiteni
  • adler77
    Sziasztok!

Egy bizonyos játéknál (Lineage II) egy bizonyos memória területre nem engedi meg, hogy a program írjon, pedig engedélyeztem a memóriaátírást! Most az Outpost 4.0 van fenn, előtte a 3.51 volt és annál nem jelentkezett ilyen hiba.

Válaszaitokat és a segítségeteket előre is köszi

• zserrbo
    Utána már erre is gondoltam, még nem próbáltam ki.
    Az a kérdésem ezzel, ha kikapcsolom ezek blokkolását, akkor nyugodtan megnézhetnek?
  • apamaci
    Az Ethernetnél: - IP cimét elrejtő behatoló blokkolása /Vedki a pipát/
    - Helyi hálozati számitogépeket feltérképezni probáló távoli cimek blokkolása
    /vedki a pipát/és alkalmazd.
  • apamaci
    Nézd meg itt:http://kszk.sch.bme.hu/net/howto/win_firewall/index.php