1179
Agnitum Outpost Firewall tűzfalak topikja
-
TommoT #18 Mármint nem kicsi az fps-e, hanem laggol. :) -
TommoT #17 Ez az outpost a nyelvtudásom szerint a kifele menő adatforgalmat szűri. Ilyenekbe bele lehet érteni olyat, hogyha egy trójai akar kifele kommunikálni vagy egy program (pl. msn) akar valami spywaret letölteni vagy microsoftal "beszélni" :) ? És ez csak kifele véd vagy a befele jövő adatforgalmat is szűri? (Tehát ha egy hacker vagy akárki rám akarna csatlakozni :)) Még valami. Ismerek egy ember aki a zone alarmban a call of duty multiplayert engedélyezte, de a tűzfal miatt mégis akadozik a játék. Nemtudjátok hogyan oldhatná meg? Nagyon ragaszkodik hozzá. (LOL a gyerek...)
Amúgy engem nem érint a téma, van routeres tűzfalam. Bár az nemtom mennyire biztonságos... -
#16 most jött ki: Agnitum Outpost Firewall Pro 2.7.484.412 Final -
#15 ja ez nálam akkor van ha a modemet később kapcsolom be mint a gépet, kapcsold be hamarabb -
#14 akkor ez ilyen átlagos betegség lehet?
de eddig is így használtam és semmi baja ne volt
most nemtom miért hülyült meg :/
ráadásul megint azt játssza,hogy bekapcsoláskor várni kell 3 percet mire feláll a hálózat :/ -
Aspyrin #13 Én ilyesmit láttam ismerősnél már akkor, mikor a szűz gépre feltette az xp-t(integrált sp2-vel). Az adsl megy nála, de van egy felkiáltójeles kapcsolat mint nálad. -
#12 az előbb letöröltem a tűzfalat, újrade a felkiáltójel nem tűnt el :/
-
#11 elhiszek mindenkinek mindent, és azt sem mondtam soha,hogy a program nem jó (már lassan egy éve ezt használom) és nekem sem volt eddig semmi bajom vele...
viszont most a hozzá nem értésemből fakadóan adódott e a probléma, amit még mindig nem tudok megoldani...
ha valakinek van valami 5lete, legyen olyan kedves és ossza meg velem, mert tényleg nincs 5letem a probléma megoldására :/ -
#10 nekem is megy nod32,outpost,ad-aware se hár,as és még nem jött át semmi, vagy elkapta egyből -
#9 nekem is tökéletesen müxik, lannal, mindennel :| -
#8 évek óta outpostom van, de soha semmi bajom nem volt még vele, a kezelőfelülete is rendbenvan.
a hozzánemértés nem a program hibája... -
#7 Tegnap én is feldobtam a gépemre az Outpost legújabb verzióját... Hát mit mondjak
nem igazán felhasználóbarát a kezelői felület... Ez még a kisebb gond, de a beállításokkal is akadtak gondjaim...
Elöször is a Spyware Doctor 3.1-es kémprogikeresőt nem tudtam frissiteni... hiába engedtem ki a neten.. mégis valami socket 1111 hibát írt ki...
Utána meg egész egyeszerüen jópár weboldalat nem jelenített meg a Firefox, PL.
az SG-re azt írta, hogy az oldal nem található... más oldalak meg gond nélkül bejöttek.. Biztos én vagyok a hülye a progihoz, és csak a helyes beállításokat
kéne megtalálni... Mindenesetre visszatértem a Zone Alarm Pro-hoz egyelőre...
Amugy, nagyon jó tüzfal az Outpost csak a kezelőfelületen kéne nem kicsit javítani/egyszerüsiteni szerintem.. -
#6 A LAN beállításoknál Trustedre tettem a Helyi kapcsolatot, ujraindítottam a gépet, de nem segített ez sem. -
#5 SP2 tűzfalát még első rendszerinduláskor letiltottam, az nem hiszem hogy bezavarna.
És előzőleg, reinstall előtt is outpostot hasznéltam sp2-vel, igaz egy régebbi verziószámmal. -
#4 Options>system>LAN settings
itt nézz szét esetelg -
#3 Sp2-nek a tűzfala nem zavar be véletlenül?
Mert nekem volt vele problémám igaz nem Outpostot használok de nézd meg. Tehát kapcsold ki az SP2 tűzfalát!
Hátha. -
#2 Egy kis plusz infó: Outpost mellett fennt van a NOD32 nevű vírusirtó program, és Axelero ADSL netem van, az operációs rendszerem pedig Windows XP. -
#1 Hy mindeki!
Remélem mihamarább errejár egy, a témában jártas szakember.
Most volt reinstallom (Wondows) és úgy gondoltam,hogy ha már újrarakok mindent, akkor legyen mindenből a legfrisebb... Így tettem hát, és letöltöttem az Agnitum Outpost Firewall Pro verziójából a 2.6.452.5123 (403)-asat. Feltettem reinstall után, és most ilyet ír ki nekem a Helyi kapcsolat ikon, ha ráviszem az egeret: Nincs kapcsolat, vagy korlátozott, és egy felkiáltójelet rak az ikon jobb alsó srkába. Az az igazság,hogy engem ez nagyon zavar, nem tudom mire véljem. Én ezt a hibát a tűzfalnak tulajdonítottam, ugyanis ismerősöm, aki szintén az új Outpostot használta, mondta nekem,hogy az ő gépén is bezavarta a hálózatot az új Outpost. Szeretnék erre megoldást találni, remélem van aki tud segíteni. (Mindenképpen Outpostot szeretnék használni, ugyanis nekem ez vált be...) Ha netán nem a tűzfal hibája a probléma forrása akkoris várom a segítséget.
Végül pedig elképzeléseim szerint ez a topik szólhatna általánosságban az Outpost tűzfalakról, speciális beállításokról, hibákról, ugyanis azt hiszem van annyira jó program,hogy megérdemel egy külön topikot!
Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm!
ui.:esetleges nyelvtani hibákért elnézéseteket kérem!