9766
FIFA 06
-
Grusi #1531 Nekem ez igencsak bejön, szerintem sokkal jobban emlékeztet egy PES-re, mint a tavalyi FIFA-ra, és ez nem baj :) -
#1530 Figy neke miylen problémám akkor volt amikro joystick volt bedugva a és a sebesség állító nem középen volt és kakor mozgot ill ha beakadt az irány analog kar.... ha vna rajta 1 huzogatható gomb jobbra ballra az középen legyne ennyi ha billenytyűd van akkor nem értem.... akkor töröld a felistallált joyt vagy gampadot ah van -
#1529 Rooney az utolsó percben
-
Rudee #1528 Még nem, csak a #1476 elkerülte a figyelmed. -
#1527 Igen mire gondolsz itt már le volt írva a megoldás? -
Rudee #1526 Ha más fórumot is olyan figyelmesen olvasol, mint ezt, akkor semmit nem fogsz találni. -
#1525 Nem igaz, hogy ezt a sz*rt nem tudom elindítani normálisan kár volt letölteni csak felidegesítettem magam vele. De nem igaz, hogy nem tudnak egy demot normális megcsinálni. Olvasgattam más fúrumokat is ott is vannak olyan emberek akiknem nem megy rendesen. Csak épp a megoldást nem találtam meg -
#1524 Az előző évek tapasztalatai alapján kétlem hogy sokminden változna sajnos, minden évben ugyanazt kapja a nép és itt ez a szomorú. -
Rudee #1523 A fullos screenek az alpha verzióból voltak, ami igencsak kezdetleges. -
#1522 Ez a játék egyre rosszabb lesz, a grafika valami ocsmány ( még mielött mondanátok tudom hogy ez csak egy demo meg hogy nem lehet állítani de már a fullos screenek se tetszettek ) játékosok kicsit se hasonlítanak valós énjükhöz , droid mozgás megmaradt , unalmas ,egyhangu, "gyorsan csapjunk össze valamit erre az évre" is szaga van a dolognak már évek óta és ez nagyon nemjo ...na mind1 tovább nem is mondom lehetne még ragozni a dolgot , számomra a fifa sorozat halott , majd talán a nextgen..... :'( -
Beepee #1521 ennek örülök -
#1520 kössz!:D -
Rudee #1519 Egyrészt tudtál egy olyan játékost is irányítani, akinél nem volt labda, másrészt meg hajszálpontos hosszú indításokra volt jó. -
#1518 jó,de ez mit is jelentett pontosan a gameben? -
Rudee #1517 Off the ball control. -
Rudee #1516 Elvileg még ma lesz. -
Rudee #1515 Túl sok buggól főszereplője volt, jobb lesz nélküle. -
#1514 otb?miaz? -
#1513 kösz szépen -
Beepee #1512 demo factory mikorra várható? -
Beepee #1511 miért nekem bejött -
Rudee #1510 Szerencsére ki. -
#1509 Erre a menü ugrálásra akkor nem tudtok valami megoldást mert így el sem jutok a meccsig a kiválasztásnál mindig leáll? -
#1508 rám a Veres Péter vár de nem izgat nagyon :P
[ejnye bejnye fájreksz]
jo8 Termi -
Beepee #1507 Bocs ha volt már. Az OTB-t kivették? -
fatallerror #1506 most érettségizett ott a nővérem..jó suli -
#1505 Egy jó átvétel majd egy bomba külsővel Seedorf-tól
[elnézést a szaggatásért]
-
#1504 Esetleg nyomj egy spacet...;)
Breki: Köszi az infókat, sokkal jobb lett a helyzet. Bár teljesen csak akkor oldódik meg, ha leformázom a gépet. Majd egyszer eljön ennek is az ideje :)
Ja és köszi a torrent klienst is :)
Lassan lépek, holnap a Szent László Gimi csak rám vár...
Úgyhogy sziasztok, jó8 all! -
#1503 Nézz el ide
klikk -
#1502 a hivatalos oldalról pl -
fatallerror #1501 internetről -
#1500 igen bizony azt le kell nyomni
d-vel próbáltad? P
-
#1499 honnan tudom letölteni? -
Kanál #1498 abból e :o -
fatallerror #1497 nekem is ilyen gémapdom van és kifogástalanul megy -
#1496 nem köcsög, visszaolvasni kéne nem kérdezösködni -
#1495 ja kösz -
fatallerror #1494 ez szívből jött?:DD -
#1493 az lehet h logitech dual actionnel egyszerűen nem tudok belépni a játékba kell használnom az egeret egy advance gomb lenyomásához?!?!? ez non szensz...
egyébként a gép cselezése idegesítő alig lehet megállítani a legjobb ha az ember nyomja a D-t folyamatosan..nem jo ez igy sztem... -
#1492 ki