9766
FIFA 06
-
#1331 nah, ugye -
#1330 a haj meg a pokhálos vagy milyen arc nem ezen múlik -
#1329 brutálisan jó vagy brutálisan szar? -
#1328 jójó majd kiderül hogy felhuzva mennyire lessz jó és majd akkor lefikázom :DDDDDDd -
#1327 pontosan
meg nekem a Milan taktikája abból állt hogy Kaka 40 méterről lövöldözött a bal felső sarok irányába.
Egy félidőben négyszer volt ugyanaz a jelenet.
A kapufa hangja viszont brutális -
zs0ltee17 #1326 de ezektől a dolgoktól eltekintve sztem a fifa 2005-nél jobb! izgultam meg ilyenek,hogy az ea most lehet nagyot fog alakítani! de NEM! mááár alig várom a PES 5-t! -
Rudee #1325 800x600, low detail level. Ilyen beállításokon mit vártál? -
#1324 hát sztem ennek a grafikája vmi undorito...hogy néznek már ki az arcok hajak meg minden....pes sokkal jobb grafikailag is...persze attol még a játékélmény lehet jó
közönség orbitálisan szar
nekem 68%nál tart -
zs0ltee17 #1323 én se akarok fikázó lenni! de sztem még kopintások is vannak benne a pes-ből!
például mikor kiírja a játékosokról az adatokat meccs közben! nah az a pes-ben mááár rég benne volt és sztem onnan vették át! és én osztom totti mclaren véleményét! -
#1322 ugyanmár miez a fosotalaicska szar ilyet 2006ban kiadni 12ezerér nevetséges
-
#1321 hm nekem notepad++om van az jobban megnyitja de ott is főleg csak KRIXKRAX van... -
#1320 "config.dat file with hex editor" -
#1319 csak a zdatakat nyitja -
#1318 kevés ujitás van bennük ja bár a mozgás ok -
#1317 mindig kicsit ámulok az elején a fifától de remélem most nem, lesz a szokásos megunás meg h észreveszem előbb utobb a rokabőr esetét -
#1316 szar ja -
Rudee #1315 Jobb grafikai beállítások mellett majd szebb lesz. -
dadek #1314 a fifa 2005 és az uefa cl 2004/2005 config.dat-ot is bigGui-val szerkesztettem!
Csak az All file-t kell kiválasztani a megnyitáskor.Itt van leírva -
#1313 nemtudom ki hogy van vele de ez a fű undorító -
#1312 én ugy tudom fifa 2005-ben csak akkor volt jó a big ha hexaban szerkesztettük -
Rudee #1311 A bigGUI .dat filet nem nyit meg, próbálni is fölösleges. -
Gabe18 #1310 Rövid véleméyn 3 félidő után,99 óta a legjobb Fifa... -
dadek #1309 Elvileg a bigGui-val lehetne szerkeszteni a config.dat-ot, de nekem nem nyitja meg. Pedig a FIFA Web Portálon azt írták, hogy lehet. -
Rudee #1308 Negatívum hogy jobb a fizika meg a mozgás? -
#1307 amit eddig észrevettem
+kapusmozgás cool
+kicsit uj AI
+lövés is más
-sajnos a fizika csak kicsivel jobb nem reformálták meg az alapjában véve
-mozgások ujak de pl van sok régi és igazáb ol nagyon nagy ujdonsgá nicns (1 év alatt nehéz is) -
Rudee #1306 Ja meg a védőről bepattanó gólt végre öngólként könyvelik el. -
Rudee #1305 Word paddal meg notepaddal szerkesztett locale.ini is működött az előző részeknél. -
Rudee #1304 Egyébként érdekes gólt kaptam az imént. A kapus egyszerűen rosszul jött ki és a labda alá szaladt, nagy jó. Utánna azért javított egy távoli lövésnél.
Nagy pozitívum, hogy a gép cselez, távolról lő, összességében focizik is. Nem csak előrejön, aztán bemegy az ötösig.
A kiugratások elég könnyűek, de itt semi pro körül lehet a nehézség. -
#1303 -t csodálkozol -
#1302 akkor mi -
Rudee #1301 Locale.ini nem működik sajnos. -
dadek #1300 world pad -
#1299 mivel készítetted he-al? -
dadek #1298 az a baj, hogy csináltam egy locale.ini-t, de nem működik. A FIFA 2005-nél és az UEFA CL 2004/2005 demóknál működött. Valakinek van ötlete? -
#1297 Hehe, ennek még a gépeigénye is elég kicsi, miközben játszottam a demóval, futott az FM2005 is :PP
Nekem mondjuk nagyon nem jön be, bár ez lehet azért van, mert egyetlen lövésem sem volt 2 perc alatt :D
hiába, átszoktam a pes-re... -
#1296 Ok hát a 2005 bug golok pölö s fejes ill OTB hát no comment:D remélem ebből kihagyták
Aztán jól megadd nek iaz ívet ha jó ha nem akkro meg azért:D -
#1295 jaja én is remélem most installálom majd irok róla h mien sztem, de az kemény kritika lesz ha szar lesz -
#1294 Gyerekek még 50perc:D tegnap már vártam ma hazajövök 221 új üzi mondom ennek fele se tréfa akkor már tudtma megjelent:DDD má jön is gondolom multi nincs benne:D mien kár remélem nem lesznek ebnn akkora bugok mint 2k5be!!! -
#1293 havok lett? -
fatallerror #1292 szvsz a PES4-nél sokkal ritmikusabb,dinamikusabb a játékmenet