9766
FIFA 06
  • Fyrex
    nah, ugye
  • Breki33
    a haj meg a pokhálos vagy milyen arc nem ezen múlik
  • Fyrex
    brutálisan jó vagy brutálisan szar?
  • Fyrex
    jójó majd kiderül hogy felhuzva mennyire lessz jó és majd akkor lefikázom :DDDDDDd
  • Breki33
    pontosan

meg nekem a Milan taktikája abból állt hogy Kaka 40 méterről lövöldözött a bal felső sarok irányába.

Egy félidőben négyszer volt ugyanaz a jelenet.

A kapufa hangja viszont brutális
  • zs0ltee17
    de ezektől a dolgoktól eltekintve sztem a fifa 2005-nél jobb! izgultam meg ilyenek,hogy az ea most lehet nagyot fog alakítani! de NEM! mááár alig várom a PES 5-t!
  • Rudee
    800x600, low detail level. Ilyen beállításokon mit vártál?
  • Fyrex
    hát sztem ennek a grafikája vmi undorito...hogy néznek már ki az arcok hajak meg minden....pes sokkal jobb grafikailag is...persze attol még a játékélmény lehet jó
    közönség orbitálisan szar

nekem 68%nál tart
  • zs0ltee17
    én se akarok fikázó lenni! de sztem még kopintások is vannak benne a pes-ből!
    például mikor kiírja a játékosokról az adatokat meccs közben! nah az a pes-ben mááár rég benne volt és sztem onnan vették át! és én osztom totti mclaren véleményét!
  • Istencsászár
    ugyanmár miez a fosotalaicska szar ilyet 2006ban kiadni 12ezerér nevetséges

• grizzly21
    hm nekem notepad++om van az jobban megnyitja de ott is főleg csak KRIXKRAX van...
  • Breki33
    "config.dat file with hex editor"
  • Breki33
    csak a zdatakat nyitja
  • grizzly21
    kevés ujitás van bennük ja bár a mozgás ok
  • grizzly21
    mindig kicsit ámulok az elején a fifától de remélem most nem, lesz a szokásos megunás meg h észreveszem előbb utobb a rokabőr esetét
  • grizzly21
    szar ja
  • Rudee
    Jobb grafikai beállítások mellett majd szebb lesz.
  • dadek
    a fifa 2005 és az uefa cl 2004/2005 config.dat-ot is bigGui-val szerkesztettem!
    Csak az All file-t kell kiválasztani a megnyitáskor.Itt van leírva
  • Breki33
    nemtudom ki hogy van vele de ez a fű undorító
  • Breki33
    én ugy tudom fifa 2005-ben csak akkor volt jó a big ha hexaban szerkesztettük
  • Rudee
    A bigGUI .dat filet nem nyit meg, próbálni is fölösleges.
  • Gabe18
    Rövid véleméyn 3 félidő után,99 óta a legjobb Fifa...
  • dadek
    Elvileg a bigGui-val lehetne szerkeszteni a config.dat-ot, de nekem nem nyitja meg. Pedig a FIFA Web Portálon azt írták, hogy lehet.
  • Rudee
    Negatívum hogy jobb a fizika meg a mozgás?
  • grizzly21
    amit eddig észrevettem
    +kapusmozgás cool
    +kicsit uj AI
    +lövés is más
    -sajnos a fizika csak kicsivel jobb nem reformálták meg az alapjában véve
    -mozgások ujak de pl van sok régi és igazáb ol nagyon nagy ujdonsgá nicns (1 év alatt nehéz is)
  • Rudee
    Ja meg a védőről bepattanó gólt végre öngólként könyvelik el.
  • Rudee
    Word paddal meg notepaddal szerkesztett locale.ini is működött az előző részeknél.
  • Rudee
    Egyébként érdekes gólt kaptam az imént. A kapus egyszerűen rosszul jött ki és a labda alá szaladt, nagy jó. Utánna azért javított egy távoli lövésnél.
    Nagy pozitívum, hogy a gép cselez, távolról lő, összességében focizik is. Nem csak előrejön, aztán bemegy az ötösig.
    A kiugratások elég könnyűek, de itt semi pro körül lehet a nehézség.
  • Breki33
    -t csodálkozol
  • Breki33
    akkor mi
  • Rudee
    Locale.ini nem működik sajnos.
  • dadek
    world pad
  • Breki33
    mivel készítetted he-al?
  • dadek
    az a baj, hogy csináltam egy locale.ini-t, de nem működik. A FIFA 2005-nél és az UEFA CL 2004/2005 demóknál működött. Valakinek van ötlete?
  • Terminátor14
    Hehe, ennek még a gépeigénye is elég kicsi, miközben játszottam a demóval, futott az FM2005 is :PP
    Nekem mondjuk nagyon nem jön be, bár ez lehet azért van, mert egyetlen lövésem sem volt 2 perc alatt :D
    hiába, átszoktam a pes-re...
  • csum666
    Ok hát a 2005 bug golok pölö s fejes ill OTB hát no comment:D remélem ebből kihagyták

Aztán jól megadd nek iaz ívet ha jó ha nem akkro meg azért:D
  • grizzly21
    jaja én is remélem most installálom majd irok róla h mien sztem, de az kemény kritika lesz ha szar lesz
  • csum666
    Gyerekek még 50perc:D tegnap már vártam ma hazajövök 221 új üzi mondom ennek fele se tréfa akkor már tudtma megjelent:DDD má jön is gondolom multi nincs benne:D mien kár remélem nem lesznek ebnn akkora bugok mint 2k5be!!!
  • grizzly21
    havok lett?
  • fatallerror
    szvsz a PES4-nél sokkal ritmikusabb,dinamikusabb a játékmenet