9766
FIFA 06
-
Gabe18 #1571 Ez a "csinálj jobbat ha nem tetszik" kicsit rossz szöveg.Ilyen alapon az emberek 99% egyetlen játékot sem kritizálhatna.
Neki az a véleménye aztán annyi. -
#1570 Újreg először talán játsz vele és utána szóld le, mellesleg csinálj jobbat ha nem tetszik... szerintem meg nagyon is jóra sikeredett... minden évben hozzátesznek valamit... a 2005 valahogy nem jött be... de ez kira -
breckinridge #1569 A vártnál is SOKKAL szarabb. Kb. mint 3 éve folyamatosan. Ratyi. -
#1568 két helyzet amiket rohadtul nemhasználtam ki :|
-
Grusi #1567 Jah, a grafka közelről nagyon-nagyon csúnya, de távolról szerintem jobban néz ki, mint pl. a 2005. A háló pedig végre-valahára teljesen valósághű.
Amúgy főként azért tetszik a játék, mert bár nem egy lenyűgöző, forradalmi mű, de látszik rajta, hogy sokat melóztak vele, tényleg rengeteg mindent átírtak. -
krisz21td #1566 Hát ja az nem ártana! -
#1565 ez nagy kibaszás minek tologassam ki be a billentyűzetet?!?!? pff -
#1564 vmi ilyesmi a véleményem nekem is. De véglegeset igazán 1 hét múlva lehet mondani, akkor már játszottunk annyit h kiderül, hogy mi a script mi az unalmas mi a frankó. a 2005nél is az elején milyen fasza volt aztán kiderült hogy az is egy kis foltozgatott rókabőr. Meg ugye jó lenne ha lehetne végre 1024en tolni. -
Rudee #1563 Valószinű azért, mert nem mindig az advanced van ott. Így hirtelen meg nem mondom hogy mi, de valami váltogatja. -
#1562 Látom javítottál a füvön P -
#1561 énnálam is így van egérrel kell kattintani -
#1560 majnem :D
-
#1559 És neked az NHL?
Mert én nem vagyok nagy hokis játszani se tudok, de szerintem lenyűgöző -
#1558 Na arról van szó érthetően h logitech dual Actiion gpadom van. Elinditom a Kick Off-ot utána csapatbeállítás->ADVANCED gomb még valami menü ADVANCED gomb. és aztán jön a controller setup menu aminél van egy reset to defaults, advanced, back
na itt nem viszi tovább a 2-es gombbal mint eddig csak akkor tudom elinditani a meccset ha egérrel kattintok rá... ez a baj -
#1557 Elmondtam mi tetszik, mi nem.
Grafikailag sztem nagyon gáz a hajak arcok egyebek, ésfőleg a fű, ennél annó sokkal jobb gyepeket készítettünk. A térről most nem szólva P
Aztán van ami tetszik zászlól, stadion egésze.
Tetszenek a pesből átvett dolgok, de nem tetszik a cselezésnél, jobb analógra megindul egy irányba mint az előzőekben.
Sokkal jobban tetszene ha pl két huzással az elhúzos cselt csinálná.
Nem tetszik a szabad és a szöglet egyenlőre, de ez lehet változik.
Nem tetszik, hogy nincs biró és partjelző.
A háló sokat javult és a kapufa hang is :-)
Szval valami tetszik vmi nem.
Kicsit arcade és gyorsabb a rendes játéknál de ez csak felületes vélemény még -
Kanál #1556 robinho csak 90-es a rohattak :c -
#1555 Nem nvidia -
Rudee #1554 -
krisz21td #1553 Vmi cuccot még nem láttatok hozzá ami többet enged jáccani,meg graf-t is lehet állítani? -
#1552 hát 1 napig jó de majg meglátjuk -
Grusi #1551 Hat... lehet, ja :)
Neked nem jön be? -
Rudee #1550
Letöltés -
#1549 nemtom válaszoltál-e
ATi-d van? -
#1548 ha rám is vonatkozik elég sok meccset lenyomtunk vele -
#1547 Nem kellett törölnöm mivel fel sem volt rakva akkor mikor először telepítettem. De utánna próbáltam azzal is de úgy sem volt jó. -
#1546 Ok kösz de nem kerülte el a figyelmemet csak mivel se a bill. se az egér nem infrás és nem rádiós ezért nem is foglalkoztam vele. Az egér az optikai de már azt kihúzva is próbáltam. -
#1545 htx -
#1544 py
meny peshez :(
[majt megy öis]
elöb kiunom fifat :D -
#1543 jaj.. minemjo jatek :( -
beerka666 #1542 báttyó jók a videók:9 -
#1541 első golom:
meg probálgatom a cselezést :D
-
Beepee #1540 Hölgyek Urak ez a játék jó :P Péppé vertem a Barcát a Milannal 3adik játékra 3-at berámoltam egy félidő alatta 45 percet végigtámadtam és még véletlenül sem vezettem 2 hasonló támadást, és a gép is azt játszotta amit ilyenkor kell beállt védekezni, biztosított, és igyekezett kontrázni ami persze nem sikerült neki. Megyek is vissza az ügyeletes fikázóknak, akik menetrend szerint bejönnek szeptemberenként megmondani a frankót, azoknak üzenem hogy egy kicsit játszanak vele, és tegyék félre az előítéleteiket egy picit én is azt tettem... -
#1539 ezt mondjuk sejtettem
gondolom a Hcgameron is dicsérni fogod P -
#1538 biztos bennem van a hiba de ebből egy szót sem értek -
#1537 van olyan érzésem ilyes golt sokat látunk P -
beerka666 #1536 nemtudom:p -
#1535 droidos mozgás szerintem nem igaz a futásanim amit irigylek a fifából -
#1534 miért szaggat? -
#1533 este? P
szia :-)
nincs mit -
#1532 D a szerelés bill-tel csak én még mindig igy hivom mert régen sokat toltam bill-tel. egyébként akkor most megy vagy nem? van azt hiszem 2 advanced azzal továbbmegy a 2-essel, és aztán az uccsó kérdezésnél 3 gomb lesz alul és kattintani kell egérrel, a 2-esseel nem megy tovább...