9766
FIFA 06
-
#1371 Akkor ezt meséld részletesebben. -
#1370 sztem holnap -
#1369 THX! :)
De ne védd már ennyire a fifát légyszi...Nem érdemli meg.
Mondjuk sokat javult, az utóbbi időben (2000-től) a legjobb, de akkor is. -
#1368 basszus delassan jön :( -
#1367 Sticckel az analog kis karral:D magyarul azzal nálam jó a cselezés ennyi:D -
Rudee #1366 Soon we will release Demo Expander, stay with us! -
Rudee #1365 Láthatatlanul is jopbb ítéleteket hoz, mint a konamis spori. Kb 16 karakter begépelése után meg egyébként is látható.
Végülis EA fejlesztés, önállóan csinálták csak a végén volt mihez hasonlítani. -
#1364 Talán arra gondol, hogy analóggal tud cselezni...
Azt nem tudja valaki, hogy ilyen buheráló progi mikorra várható? Nagyon zavar a felbontás :( -
Kanál #1363 annyit értettem hogy tud cselezni :o -
#1362 "stickkle meyg a cslezés nekem"
ezt lefordítanád? -
#1361 hát ezaz, nem lehet látni
egy magát realisztikusnak nevező fociban.
Félre ne értsd én örülök, hogy átvették, hiszen ettől jobb lett, de úgy beállítani, hogy ez csak az ő fejlesztésük...... -
#1360 Hát nem rossza a játék cska haamr vége 1 félidő pff:D de még sokat ne mtok mondani 1 szabadrugás gool:D felsőkapufára kapus beesett a kaouba a máis kcsávó emg belevetődve lábbal bevágta:D jó elsz a háló nagyon teccik a stickkle meyg a cslezés nekem -
#1359 nem vagyunk azok, de azután hogy a Fifasok mindig a grafikával jönnek ez nonszensz -
Rudee #1358 Bíró eddig is volt, csak nem lehetett látni.
Amit "átvettek", azt meg nem egy az egyben rakták át, hanem megpróbálták a leghasonlóbban utánnozni. Ez se kis munka. -
fatallerror #1357 ejha de grafika b uzik vagytok...elsősorban a gameplay legyen jó..másodlagos a grafika..Mit érne 1 FIFA 98 1 UE-vel?..semmit.. -
#1356 Azse zavar, hogy a Bayern ilyen gyenge? PP -
#1355 illetve nem emberek ebben megint nincs biróóóóóóóóóóó
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1354 ami jó dolgot raktak bele cselezést l1-es visszapaszt magas kiugratást jórészt a pesből vették át.
És azt is, hogy van bíró P -
Gabe18 #1353 Hát az biztos hogy a arcok igen gyatrák,de különösebben nem hat meg.A gyep,mezek szerintem elfogadhatóak,legalábbis nekem nincs kivetnivalóm.
Sokkal fontosabb a játékélmény (nekem).Az pedig egyenlőre egész kellemes.Nem egy PES verő,de jobb mint amire számitottam. -
#1352 Viszont a kapusok tényleg tök jók lettek, volt amikor bravúrral védte a lövést végre nem szögletre és kicsit kipattant de rávetődve megfogta. -
Rudee #1351 Nem a grafikával foglalkoztak, azt lehet látni az első indításkor. Szerintetek az új mozgásokat, lövéseket meg minden mást 5 nap alatt csinálták? PES3 és PES4 közt volt valami óriási grafikai változás? Nem.
És inkább legyenek rondább arcok, minthogy egy idióta kapus "védjen" meg egy még idiótabb bíró vezesse a meccset. -
#1350 Amúgy a Hc Gameren biztos agyon fogják dicsérni.
Aki nem hiszi nézze majd meg ki irja a cikket PP -
#1349 mire is?
Állandóan azt halljuk, hogy a Fifa grafikája milyen jó
Hát én őszintén szólva nem látom. -
#1348 nemvennémmeg meg 2005höz kap 10% az ujjitás ne nézze már hüyének az ea az embereket -
#1347 Na pozitívum a zászlók szépek stadion is távolról, füvet kivéve
Viszont a jobb analógos megtolós criptet benne hagyták és ha egyszer elkezdi akkor is kivezeti az oldalvonalon kívülre ha közben tövig nyomod.
Viszont az R2-es cselezés azért nagyságrendekkel jobb mint a három gombos kombinációk. Bár annó volt pár fifás aki szerint az a jobb azok most bánkódhatnak. -
Rudee #1346 Zavart, mert a Konamis kamerák annyira közeliek hogy nem lehet nem észrevenni. -
Rudee #1345 A Konami megcsinált egy arcmodellt, amit össze-vissza nyújtanak. Őkinkább a textúrákra fordították az idejüket, EA meg másra. -
#1344 azér látnathád kicsit reálisan nem kell ugy védeni "szegény" EA-t -
#1343 Sheva arc a pes-ben Imbra arc helyén téged is zavart -
Rudee #1342 Ha "jajjdegyönyörű" lenne grafikailag akkor megvennéd? -
Rudee #1341 Meccs közbe inkább figyelek a labdára, mint a fejekre. -
#1340 ..... inkább a kreativitást kifejező mázolmányok -
#1339 könyörgöm most azzal hogy csináltak uj menüt pár uj cselt meg néhány fos zenét beraktak ez belefért volna egy 100mbs 2005 updatbe is nemhogy egy egész játék árába és olyen ronda mint a bűn egyszerűen élvezhetelenül csúnya -
#1338 mert te nem nézted :-)
Egyértelmű, hogy míg pes-ben valósághoz közeli arcokat készítenek ezek inkább ......... -
#1337 Analóggal nekem sem sikerült cselezni, maradtak a gombócok :D
-
#1336 A gamepadosokat kérdezném mivel cseleznek?
olyan mintha lenyúlták volna a konami-s cselrendszert R2-re és L1-re is csinál vmit viszont jobb analóggal vhogy nem megy
Ja és a keresztlabdák hogy vannak itt hiába nyomom L1-a kicsit alápiszál csak aztán elmegy 3 méterre -
#1335 ennyi erővel töröljék az arcukat legyen egy nagy folt mert hát ugye az értelmes emberek ugyse nézik mi?! :oP -
Rudee #1334 Aki focizás közbe az arcokat nézi, az így járt. -
#1333 jo 5let :P ea is lopkod... -
#1332 sztem nagyon jó
irjuk a Konaminak lopja el P