9766
FIFA 06
-
#1731 Egyébként hogy ugrasztottaad ki a szélső csávót? W-t nyomogattad? -
Paparazzi20 #1730 valaki megtudja mondani,hogy a full verzióban a manager mode-ben lehet-e majd évközben is csapatot cserélni v. váltani??mer a 2005-ben az nem volt túl jó,hogy akár szarul ment a csapatnak akár nem,végig kellett tolni a csapattal egy idényt....meg jó lenne ha igazi,több éves szerződést lehetne kötni a csapattal,nem peddig ilyen évenkénti újraszerződések
továbbá jó lenne végre,ha a kupameccseket semleges helyszínen lehetne nyomni... -
#1729 nekem igy jo :) -
#1728 :-) -
#1727 minden gólod ugyanolyan. passz 2 bicikli gól. kis kreativitást várok;) -
stupido #1726 nekem bejött a demó, bár tényleg gyors. Én reménykedek abban is, hogy szezon módban végre nem minden meccs lesz teltházas+ ha BL döntőt vagy Uefa döntőt játszok (elvileg semleges helyszíínen), akkor a közönség hangok is ilyenek legyenek. Mertugyebár eddig ha én voltam "idegenben" akkor hiába nyertem fölényesen a meccset, akkor sem hallottam a saját közönségem hangját :( Bizakodom ezekben a változásokban... -
#1725 hát ugy igen -
#1724 nem ugy értettem hanem hogy nem olyan a szöglet hogy megnyomsz egy gombot és odaiveli hanem igy,és a szabad se ugy ahogy volt hogy megcélzod.hasonlit a peshez -
Kanál #1723 cselt má nem nyomtam volna bele de szép -
#1722 szép -
#1721 hát pes-be se szüglet se szabad nem igyvan :D -
#1720 -
#1719 kivéva amit írtam
az fura -
Rudee #1718 Nem, megpróbálja elkerülni a szabálytalanságokat :D
Elég jól letámad a csatáraival és 1-2 középpályással. Egyébként sikerült csinálni egy fél megkerülős cselt, kár hogy nem tudtam tovább menni mert akkor már inkább visszarántott.
Kapusok védéseitől viszont beszarok, hihetetlenül megcsinálták. -
#1717 végre megcsinálták a szögletet meg a szabadot normálisan ahogy a pes-ben vót -
Rudee #1716 Ilyennel még nem találkoztam. -
#1715 egy long time nem ártana ,mert eklég gyorsan leketyeg. -
#1714 megrugdosott? P -
Rudee #1713 World classon nagyon durva dolgokat művel a gép. -
#1712 kisebb méretű demo
-
#1711 nekem meg az volt még az észrevételem h sevcsenkoval elbasztam egy kihagyhatatlan helyzetet aztán meg stam ott dumált h mi a rákot csináltam,pedig ő volt leghátul a visszajátszás szerint,ugylátszik jól sprintel :D -
#1710 pont eről beszéltem, háttal állva kivágja és átszáll szinte az egész pályán
a másik meg hogy erős kapura lövést a kapus lábbal simán levesz -
#1709 na ezt még1x plz.. -
#1708 ne innen direkt kilinkeltem a kisebbet
#1655 -
zs0ltee17 #1707 egy meccset jáccottam tegnap és kijelentettem h nem rossz!
de ma már többet és.......
mér üvölti a közönség azt hogy MILAN MILAN, egy psg vs. manchester meccsen?says
meg hogy a francba szabadít fel úgy egy játékos hogy háttal áll a félpályán túlra felszabadít egy lövéssel és pont emberhez megy!
ez reális foci?
-
#1706 http://www.easports.hu/ -
piamania #1705 Hi!Légyszi adjatok egy linket ahonnan le tudom tölteni!A FH-ról nem tudom.Állandóan visszaszámol 4mp-ről,de semmi.Köszi
Amúgy milyen? -
#1704 valaki lökjön már fel egy 1600x1200-at plz!
-
#1703 Nuevos templates de Kits y Minikits en FIFA 06
a mundofifa-n -
#1702 bár gyanitom h semi csak mert most 3:0ra kikapott... -
#1701 igen most olvastam -
Rudee #1700 Azt írják még pár hét. -
Rudee #1699 Ez nekem 1280x1024ben nyomja. -
#1698 egyébként az a gól viszont egy gyönyörű szabad kapufa utáni üreskapu volt. Van aki már közel 50% osan tolja a szabadot? -
#1697 nemtom én minden fifát láma szinten keztdek most 2:1 re szoptam, aztán mindig ujbol megtanulom a fifát. nem tudom amit most kaptam nem az extras csak 1024es az milyen nehézség. Egyébként a 2005 1024en szaggatott most meg a 06 szebb graffal közel tökéletes és tuti h 1024... -
Beepee #1696 nekem annak tünt -
#1695 HAmarosan jön GTP !!!
JUve mez már van -
#1694 A linken? -
Beepee #1693 szerintem az alap az semi pro -
#1692 ez lenne az ha berakná a birót P