9766
FIFA 06
-
fatallerror #1491 kijött biza -
Kanál #1490 köcsög -
#1489 nem -
#1488 hát tudni szoktam mivel elvileg ez a szakmám
hát akkor felvilágosítalak
Ugye legelterjedtebb kliens az Azuerus.
JAVA alapú, ezért platformfüggetlen, vagyis futtatható elvileg bármilyen operációs rendszeren, Windows-on, Linux-on ... egyaránt.
Viszont, legfőbb hátránya, hogy rengeteg memóriára van szüksége. Akár 100MB-ra is, ennek ellenére rengetegen használják
Szval nemtudom mit problémázol egyáltalán miért szóltál bele én Terminek ajánlottam mást emiatt.
Bocs az off-ért -
#1487 kijött a demo? -
#1486 oks sok sikert
amúgy Bitlord és Bitcomet alapú C++ -
#1485 te nem tudod miről beszélsz(ha nem is ismered), általában meg a torrentkereső oldalakon a fájl letöltésénél van infó+ hozzászólások száza ha nem müködik,szal nem tudom min problémázol, de tőlem azt használsz amit akarsz, de off -
#1484 ,,randit megbeszélni P''
hmm, ez érdekes...mi a progi neve? :PP
Egyébként ezek az akadások elég nagyok ahhoz, hogy bárki észlelje. Szóval nem csak kis riccenésekrpl van szó :(
A nod-ot deaktiváltam, úgyhogy teszek egy próbát, hatha most rendesen megy :) -
#1483 Amúgy láttam most hogy van torrentkereső egyébb mikor nem találtátok meg honnan lehetne a demot tölteni P -
#1482 ezt nem itt beszélném meg
de pl azért hogy amit szedsz tényleg rendben van-e érdemes e leszedni esetleg
hogy miért lassult be van-e más torrent, randit megbeszélni P
soroljam még? P
nekem tökmindegy mit használsz de amig aztse tudod miről beszélek ne kötekedj már P
-
#1481 torrentkereső az van elég, ebben is lehet szabályozni a sebességeket,magyar,és chat meg mi a lószarnak kell -
#1480 nem mindenki érzékeli -
#1479 honnan tudod ?
én olyat használok amiben beépitett torrentkereső van szabályozhatod a sebességeket és alapból magyar és chatelni is lehet
és a legjobb kliens az alapja -
Rudee #1478 Nem a noname, hanem a vezeték nélküliek. -
#1477 nekem is azureusom van,meg ment közbe a viruskereső,mondjuk az mindig megy + külön tüzfal,+ i explorer+alg.exe is,de nem szaggat,és a gépem sem egy hude -
Rudee #1476 Billentyűzet esetleg infrás vagy rádiós? -
fatallerror #1475 biztos csak a noname egerek zavarják meg -
#1474 Számomra nincs, de azért köszi :)
Nod ikonja nem létezik...nem tudom miért, de nincs. -
Kanál #1473 nekem is tetszik -
#1472 Már az is meg volt még sem jó. -
#1471 azureusnál van jobb torrent klines
nod ikonján jobb egérgomb és exit -
Rudee #1470 Kihúzod az egeret. -
Rudee #1469 Nem. -
#1468 na most toltam még 1 meccset milan bayern 3-0, 2 lepattanobol meg 1 szögletből
egész faja a gém,meg kell szokni és akkor egész zsir :D -
fatallerror #1467 a megoldást nemírták le? -
#1466 megoldodott már a felbontás félidő hossza probléma? -
#1465 a böngésző meg az azureus csak most megy...(Su1al játék közben nem..)
Nodot nem tudom kilőni, magától ''újraidnull'' :D
Ie meg nemtom hogy egyáltalán mért van ott, nem is azt használom. de azt sem tudom kilőni, dettó ment a Nod. -
Rudee #1464 Soccergamingen azt írják, hogy a menü ugrálását volt akinek az egér idézte elő. -
#1463 böngésző, nod, Azareus (amúgy is minek)
ezeket simán kilőheted
IE.. miért van kétszer? -
fatallerror #1462 nekem volt már olyan turbó FIFÁ-m is h csak na..(a nőket nem hasonlítom 1 játékprogramhoz) -
#1461 Erre én azt mondom, hogy te még nem láttál feltúrbozott fifa-t
deha csajoknál se számit neked P -
#1460 Igen, mert elfelejtettem, hogy az fm2005-el is játszom közben. De ez legelső idnításnál volt. És akkor egész végig úgy ment a fifa, hogy közben az fm is futott, de meg sem riccent.
Íme a feladatkezelő:
a firefox, a java, az azureus nem futott, mikor játszottam. -
fatallerror #1459 hát igen tessék mert énse értem h mit írtam :DD megpróbálom elölről...
Nekem a FIFA is ugyanolyan szépen néz ki mint az NH(a fejeket leszámítva mert az NHL-ben gyönyörű a fej is) -
Rudee #1458 Elsőre nekem is gyorsnak tűnt. Megnéztem és közepesre van rakva alapból a game speed, viszont egy karakterrel több van mint a többi beállításnál. Gondolom ettől olyan pörgős. Pár óra múlva kész a fifaX programja, azzal jobb lesz. -
#1457 23%-nál vagyok :) 41 kb/sec-cel szedi lefele :) -
#1456 én továbbra is maradok a 2002/2004nél, ez egy 0.
ok, nem irom, le hogy csunya, mert azt mindenki látta, h borzalom, de h a világon semmi pluszt nem látok az durva ... elég koca fifás vagyok, ritkán játszom, gondoltam kiprobálom uj gamepadom ... hátöööö... nane. azt hittem itt már nem látom ugyanazokat az unreal viselkedéseket, amit eddig, az AI értelmes lény módjára focizik de neeem .... a kommentár jo, a zenék, hangok rendben vannak, mint mindig. nincs biró ?!! nem vettem észre, de viszagondolva ez is vicc ... ahogyan az, h felbontást sem tudok állitani a demoban.
katasztrofa. de ez tényleg egy koca gamer véleménye, következtetéseket levonni tilos. nekem nem tetszik, ideirtam. ennyi. -
Rudee #1455 -
#1454 ja poénból
viszont lenne egy kérdésem
szerinted igazából is ilyen gyorsa a játék?
öszintén -
Rudee #1453 Nekem a második meccs akadozott, de előtte buheráltam pár filet. Azóta megin megy rendesen. -
#1452 De valamilyen fájlban csak van valami beállítás nem attól függetlenül hogy nem lehet változtatni?