9766
FIFA 06
-
#1411 lol...
Vajon ezt is a pesből csórták? :D
-
#1410 na nyomtuk multiban, el lehet vele szórakozni, de nagyon arcade
a srác először el akarta vinni a demot
6-7 meccs után meggondolta magát :-)
el lehet vele játszani de túl gyors az egész szinte nincs mezőnytaktika Rol folyamatosan nyomta a d-t ennyi volt a védekezés.
Jobb analógra hótziher hogy megtolja a labdát -
#1409 nemcsak bro nincs partjelző sem -
#1408 nincs locale.ini, a beállításokat egyelőre nem lehet módosítani. -
#1407 Nemtom néztétek-e a ''csereanimációt''...
Nálam annyi volt az egész, hogy kiírta a cserét, majd megmutatta közelről a becserélt játékost, persze mikor már a pályán fickándozott.
-
#1406 A locale.ini fájl hol van mert én nem találom sehol?
A dokumentumokba meg nem csinált fifa06 mappát. -
#1405 Feltelepítettem, de meőrült nálam is. Pedig se botkormányom nincsen se gamepad. Mi a fenét kell tenni. Jah és rádiós egerem van. És kilép hogy rossz a jel, lefut a teszt és tökéletes a jel. Mi a halál van ezzel a demoval? -
#1404 Na felraktam még egyszer de megint lépked össze vissza. Az irányítás beállításánál meg nem tudok tovább lépni. -
#1403 Kipróbáltam paddal is akkor is ugyan az van. Fel rakom újra. -
Rudee #1402 Megy az, rakd föl újra. -
Kanál #1401 nálam nem volt ilyen probléma valószínű az ön készülékében van a hiba -
#1400 Most töltöttem le de nekem folyamatosan lépked össze vissza a menüben már az elején magától lépked egyik nyelvről a másikra és ha jókor nyomom meg az entert akkor elindul angolul, a csapatok kiválasztásánál megint ugyan ez van de ha azon is túl megyek akkor kész nem indul el. Ezt nem lehet csak gamepaddal játszani vagy mi a sz*r van? -
Kanál #1399 lejött játszottam tetszett... nehézséggel nincs probléma de lehet hogy csak azért mer a psg ellen nyomtam sima 2-0 ide makaay kurva nagy gólt lőtt 16os sarkáról oda ment ahova én én akartam, a másik felfutás után zé roberto beadás pizzaro fejes.. nekem így elsőre nagyon bejön a játék iszonyat nem érdekelt hogy mászkál e bíró a pályán vagy nem.. felbontást fel kell húzni utána zsír.. -
Rudee #1398 Tudnak. -
Glasses #1397 Sarkalni tudnak benne mert sajnos még eddig egy fifában sem tapasztaltam? -
#1396 Van 1 képem msot csinátlam a labda telejs terjedelmével kinn volt de a gép szerint nem volt kinn ment tovább sé ott állt az ember:D -
#1395 mikor jön ki a 2006? -
#1394 mikor jön ki a 2006? -
Kanál #1393 na még 2% és lejön :c -
#1392 Jó 1 félidő ha igy jobban teccik... -
Rudee #1391 Jobb analóggal minden irányba cselez, lefelé pl rálép a labdára és viszi tovább. -
fatallerror #1390 1 meccset se nyerhettél meg ebben a demoban mert csak félidő van... -
#1389 jajjj azis pes4-böl...:DD -
fatallerror #1388 én minden ilyesféle cselt a job analoggal csináltam -
#1387 Van iylen hátrafele huzogatja a labdát és megáll há hátra huzod a kart a több iaz mint 2005be... a legjobb eredméynem eddig 4-1 NEKTEK??? -
#1386 találtam -
#1385 de pontosan mire
bicikli az megvan az a pes-es gondolom körbefordulós is az -
#1384 na az ilyeneknek szoktam fél év múlva beadni, hogy a 2007-es kijött -
#1383 torrent linket nemtud valaki adni? :S
ahonnan jönne a demo -
fatallerror #1382 nekem csinál olyan zidane-os pörgést meg biciklit stb -
#1381 valószinő hosszan megtolja átlósan
na nekem az nem csel -
#1380 figyi ha a jobb analogot meghuzod pl lefele neked mit csinál? -
#1379 Nem tom de megy a csleezés mer mintha ovlastma volna másnál nem jó ill más gombbal is lehet más cslet a bicikliset .... -
fatallerror #1378 szerintem jó lett a mostani FIFA,grafika is elég arra amire kell... -
#1377 ki is szidta most? -
#1376 Rengetegen szidjátok a Fifát, mégis olyan rohadt türelmetlenek voltatok a demo előtt -
Rudee #1375 "Sajnos" nem követtem figyelemmel a korábbi Pesek fejlődését. -
#1374 na figyi nem erről van szó
a Pes-be mit vettek át a fifából? -
#1373 Az elhúzós csel van benne mert az ellenfél se csinálta.
Arra gondolok ami Pes4-ben jobb analog kétszer felfele -
Rudee #1372 Nem védem, csak tisztában vagyok vele hogy mennyi idő kell minden ilyen apróság megcsinálásához. Sokan azt hiszik, hogy ha valami benne van a PESbe, akkor azt fél perc alatt át lehet venni.