FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Igen a srác erre meg azt irta hogy azt olvasta akkor jön ki

Ennél jobban nem tudom megmagyarázni P
Terminátor14
De egy szóval sem mondja, hogy biztos, hogy akkor adják ki a demót...

CSAK a Fradi

Rudee
Azt mondja hogy nem fog infókat szolgáltatni abban az idõben, mer away lesz. Ezért kell figyelni ebben az idõben az FTPt, hátha pont akkor teszik elérhetõvé.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
I'm away from 14:30 - 16:30

ez nem azt jelenti hogy.....
Rudee
GMT +1 van nálunk is, ha azt az idõpontot nézed.

Breki33
nem arra írtam

hanem az idõpont ugye mást jelent..........
LOOL

gercse
<#vigyor>

Rudee
Szeptember 26. Addigra biztos publikálják.

Rudee
Ugyanakkor írtatok, nem valószinû hogy látta, úgyhogy csak semmi áááááááá <#ejnye1><#vigyor>

menjeneka rákba mostmár..vagy mondjanak 1 idõpontot h akkor fennt lesz vagy ne mondjanak semmit

Breki33
Most olvastam ebben a pillanatban egy német oldalon, hogy még ma 14:30 - 16:30 -ig fel fog kerülni a Demo.
Breki33
Demo not today? Big confusion. Last official posting was: "We appreciate that there are plenty of people currently waiting for the demo, and that speculation is rife regarding when it will be released. We do not have a fixed time or day the demo will be released yet. As soon as we do we will update you immediately."
I'm away from 14:30 - 16:30 (GMT +1), so there will be no news about the demo in this time. Check the FTP-Link if demo comes out in this time.
Istencsászár
innen már nehéz lejebb süllyedni😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grizzly21
lol nem is a fifához kell hanem a peshez nagyon nagy lol

bonyolult mi?...

grizzly21
jéé télleg😊

EZ A FIFA 06 TOPIC ÉS NEM A FIFA 2005😊

grizzly21
igaz a 2005re gondoltam sorry de gondolom ua

Rudee
Te mirõl beszélsz? Meg se jelent még a játék, nincsenek hozzá mezek. A korábbi részeknek meg van saját topik.

grizzly21
egyébként hungaryrõl letöltöttem mezeket, azokkal mit kell csinálni? nincs valami leírás? mert a readme bizony olasz...

Istencsászár
van szedd majd lesz valamikor sasold ezt szerinted nemirnáná be egybõl valaki ha lenne...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grizzly21
hm visszaolvastam mien test versio?

Rudee
Nincs. Majd.

Breki33
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
grizzly21
van már demo? mikor lesz?

mit jelent dadek mondata?

Istencsászár
<#vigyor5><#vigyor5>

Breki33
ezeket innen tudják P
báttyó02
FIFA 06 DEMÓ közeleg... az új FIFA HUNGARY-val együtt

FIFA 06 demó közeleg Igaz hivatalos forrásból még nem erõsített meg az EA, de több forrásból is olyan információkat kaptunk, hogy a FIFA 06 demót már holnap elérhetõ lesz. A tavalyi évet nézve ennek meg is van az esélye, hiszen ha emlékeztek még akkor a FIFA 2005 demonstárciós verziója is augusztus végén jelent meg. Persze mennek a tippelgetések a próba verzióban szereplõ csapatokról is. Nagy a valószínûsége, hogy a Manchester UTD és a Barcelona páros biztos helyet kap, hiszen Rooney és Ronaldinho személyében e két szupercsapat adja az idei FIFA hivatalos reklámarcait. Egy biztos. Amint kézhez kapom a demót alapos tesztelésnek vetem alá és kanyarintok róla egy cikket. Természetesen ha új híreink vannak azonnal megírjuk õket. Addíg is tessék gyakran nézegetni az EA SPORTS Magyarország oldalát, hátha feltûnik a drága! Az új oldal pedig a beígért vasárnaphoz képest egy kicsit csúszva, de hamarosan elérhetõ lesz számotokra is. Aki szemfüles, az már elcsíphette a teszt verziót. Ha még nem láttad, akkor már kibírod... 😄

info www.fifahungary.com

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

reméljük...

Breki33
There's official info in the EA community site that the demo is coming out any minute now.
This is the folder where the Demo will be located, once it's uploaded to the server: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/2006/
Be sore to visit this link and refresh it every 15-20 minutes, who knows, maybe you will be the first one to get the demo, because once its uploaded, it will be located there!
Our hopes are very high... everyone is waiting for the demo today.My predictions are that the Demo will be availible around 17.00h and 18.00h GMT

Rudee
De van, csak nem azon az ftp-n ami tegnap be lett írva.

énsem látom ott

asfa
nem mér

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Istencsászár
nincs😊

Rudee
Valami készül, a demok közt már ott a FIFA 2006 könyvtár.

Rudee
Elgurult a gyógyszer?

gercse
ma dél körül lesz sztem

mind nekem csak legyen már az a demo...engem most jobban érdekel a gameplay mint h kivel játszok...majd a teljesben úgyis kiélhetem vágyaimat...

ja valószínübb mint a LYON-PRAHA

asfa
biztos de sztem ugyis manchester - barca lesz a demoban

Persze,a demót én is a Sparta Praha-Lyon meccsel adnám ki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

asfa
jo kabbe

bodesz
azért a jobb alsó sarki logot kiszedhetted vóna akkor hihetõ lehetne hogy neked már megvan 😄 😄 😄 😄 😄 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Rudee

asfa
Fantasztikus!!!<#duma>
Az Electronic Arts kiadta annak, a világ minden tájáról származó 39 dalnak a listáját, amely a 2006-os FIFA fociszezon zenei hátterét adja majd. Az EA SPORTS™ õsszel megjelenõ FIFA 06 játékában szereplõ számokat lüktetõ ritmusuk és a végsõ gyõzelemre való ösztönzõerejük alapján választották. A játék olyan nemzetközi slágereket tartalmazó, válogatott dalgyûjteménnyel büszkélkedhet, amelyben többek között megtalálhatók az Oasis (Anglia), Jamiroquai (Anglia), Röyksopp (Norvégia), Carlinhos Brown (Brazília), Subsonica (Itália), Boy (Kanada), Kinky (Mexico) and Damian "Jr. Gong" Marley (Jamaica) számai.