FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A közönség közzé sem szivesen dobnék 1 gyufát mert kigyulladna a sok karton szurkoló <#ravasz1>#ravasz1>
Hát ja mindenben hoznak valami new-t csak pont a grafika marad mindig ilyen silány<#falbav>#falbav>
Én hatalmas nagy Fifa rajongó voltam de mióta kipróbáltam a Pes4-et azóta nem tudok dönteni! Azért bizom benne hogy a fifa idén nagyot üt,bár minden évben ezt mondom <#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf>
Ez igaz,de nekem a winning eleven 7 van meg amiben japánul vannak a játékosok nevei.Licenc ide licenc oda én is Juvés vagyok(már sajnálom a juvés képemet,most cseréltem le) de amikor cserélni akarok nehéz kitalálnom-mármint mikor a mezszám már nem segit-hogy melyik macskakaparás kit relythet.<#zavart2>#zavart2>
.:SOLIDUS:.
nekem a PES4 volt az elsõ PES-es élményem,de nemvolt gondom a licensz dolgokkal mert én az olaz focit szeretem(forza juve) és serie A meg van alapból is a PES-ben
Valóban.A PES nekem is jobban tetszik.Valójában a winning eleven 7-es van meg,de az ugyanaz.Abban nemtudok kétszer ugyanolyan gólt lõni de a FIFAban ezzel szemben egymás után többször is.
én az életben is focizok és azt látom h a PES focizik a FIFA meg olyan mint a magyra foci, "vmi focira hasonlító sport"
Azért carier módban néha van idõ nótákat hallgatni,fõleg mikor átrendezem a cserepadot...<#buck>#buck>
nincs mese ide a source moci kell és akkor lesz foci virtuálisan 😄
Mikor is jelenik meg ez a 06?Szeptember végén?Mer akkor már nagyon várom hogy végre kiderüljön hogy most sirni fogunk-e vagy õrjöngeni a fantasztikusan jó újitásoktól.
Ez igaz azért nekem is ki kellet szórni egy két gagyi nótát a 2005-bõl,de ami megmaradt az nagyon jó!!
hu de jó kommentjeid vannak
csak az a baj h míg beállítok a menüben mindent az nemtöbb fél percnél és így hiába a jó zene 😞
Akoor lehet audio cd-nek kéne árulni,nem focis játéknak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mondjuk azt el kell ismerni hogy a zenék azok mindig jól eltaláltak voltak.Fõleg a FIFA streetben.
lényegtelen mind a 2...
Hol volt fontos a zene? Azért raktam be a lisát, hogy hátha van akit érdekel.
Szar Bayern, szar Bayern :)
na azt várhatod h faxa kis gameplay legyen, szerintem addig nmelesz igazi a gamma amíg az EA látja h fogy mint a cukor a boltokban
hát ha a zene fontos volt lejjebb akkor gondolom minden apróság dob vmit a játékon
Mondjuk az intro az engem sem érdekel.A gama legyen ütös ne az intro...<#ejnye1>#ejnye1>
Team editor,mint a PES-ben.Miért nem igy kérdeztem elsõre?Mer ez a player creator elég harmat.
nagyon esik vissza a FIFA,már azoka a faxa kis introk sincsenek mint pl a 98-ban, a 2000-ben
Nem tud valaki arról infót hogy a 06-ban lehet-e a csapatokat mezeket neveket átirni átfesteni stb??Azt tudom hogy mezszámokat lehet majd vûltoztatni.A 2001-et ezért szerettem.Ott lehetett a mzeket tetszés szerint buherálni.De jó volt!
ja még azis jó volt,ott szakadt el a játékos a labdától elöször ha jól emléxem
a 2000 is hangulatos. retro csapatok.😊 no meg hogy csak fickát lehetett lõni azok voltak a szép idõk. mostmár nem is emléxem mikor lõttem kapufa-fickás gólt fifában utoljára...mindig azok a sablon gólok Henry kiugrasztása, 1-csel,2csel, laposan gól...bezzeg a pesben
nekem személy szerint a 2003 volt amivel a legtöbbet játszottam
az volt az egyetlen fifa amivel annyit toltam hogy world classon vertem az ellenfelet,de a többi részt hamar meguntam ahhoz hogy semi pro szintnél feljebb menjek
az volt az egyetlen fifa amivel annyit toltam hogy world classon vertem az ellenfelet,de a többi részt hamar meguntam ahhoz hogy semi pro szintnél feljebb menjek
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Bocs hogy beleszólok,de a véleményem a következõ.Hiába raknának minden játékosnak igazi arcot,lenne csodálatos stadion,meg reklémtábala a Fifa xy részében,amig a gameplay-en nem változtatnak.Az EA kitalált valamit gameplay területén,még a 97-98 idején,és azóta azt tákolja évrõl évre egy minimálissan jobbra.Csak hogy az már nem mûködik (illetve mûködik,csak van már nála sokkal jobb).Nem hinném hogy a grafika vagy a (Fifáéhoz képest gyenge) licenc miatt tértek át tömegek,arra a bizonyos másik focis sorozatra.Jóval inkább a játékélményban nyújt az többet mint bármi másban.Amig az EA nem kezdi el az alapjairól ujracsinálni a játékát addig az már csak veszteni fog a táborából.Mert biztos van akinek a teljes körû licenc a fontosabb,és ezért számára csak a Fifa a játék,de azért ilyen egyre kevesebb van.
A baj az (ha baj egyáltalán,nekem mindegy amúgy),hogy a 2006-ot is vezetni fogja egy darabig az eladási listákat,igy semmi érdeke nem fûzõdik az EA-nek ahhoz drasztikus változtatásokat csináljon.Igy majd a 07 sem lesz más,mint egy toldott-foldott 06...
A baj az (ha baj egyáltalán,nekem mindegy amúgy),hogy a 2006-ot is vezetni fogja egy darabig az eladási listákat,igy semmi érdeke nem fûzõdik az EA-nek ahhoz drasztikus változtatásokat csináljon.Igy majd a 07 sem lesz más,mint egy toldott-foldott 06...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
naja teremfoci nagy istenség volt
BUDA > miskolc.
még a FIFA 200 is jó volt meg a 2001 és onnantól pfff
és csak annyit mondok,hogy a legutolsó használható a 98as volt...akkor hihetetlen jónak számított,teremfocitól kezdve minden benne volt. Azóta csak lefele a lejtõn....
R U Ready?!?!? ...broken soul...
az az igazság, hogy én már 3-4 éve nem nagyon nyomom 2 hónapnál többet az aktuális FIFA-t. Van szerencsém azt mondani, hogy ismerem annyira a mostani FIFA alatt futó motort, hogy azt mondhassam amíg ezt nem cserélik le nem kapunk normálisan "gondolkodó" és "focizó", változatos FIFA játékot. Sajnos a motor felett eljárt az idõ. Hiába...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
így igaz.
egyébként az arcok szerintem nem nem férnek a DVDre, hanem cask lusták megcsinálni. NBA-ben is van vagy párszáz arc és ott mindenkinek saját van..
egyébként az arcok szerintem nem nem férnek a DVDre, hanem cask lusták megcsinálni. NBA-ben is van vagy párszáz arc és ott mindenkinek saját van..
demo mikor gyün?