FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
Azér elismerem hogy biztos az hogy beszerzem a 06-ot amint megjelenik de fenntartom azt hogy én TÖBBET várok tõle.Lehet elhamarkodottan elitélem hiszen tavaly mikor megnéztem a 2005 elõzetes videjóját,akkor is csak hümmögve tapasztaltam hogy sajnos mégsem tévedtem,és ez ténleg nem a 2004(Pedig dettó ua a grafika)??!!Szép-szép hogy jobb lett 11-es,meg ha jól láttam a szöglet is más lesz,a career mód is talán javára változik,de ez nem kárpotólja a JÁTÉKOT.Már unom a legó hajú játékosokat(bár biztató hogy az UEFA CHAMPIONS LEAGE 04/05-ben Morientes haja a tarkóján mintha hullámzott volna),nameg hogy a nem sztár játékosok ugyanúgy néznek ki mint az elözõ FIFAkban.Nézd meg mondjuk valamelyik nagyon kis csapatot 15-20 ugyanolyan fejü játékos.Jó tudom hogy nem lehet egy DVD-re többet karcolni,de akkor legalább szépen dolgozzák ki õket és ne úgy nézzenek ki mint a szomszéd Janika(Most nem akarom a PESt reklámozni de😊.Ne legyenek annyira feltünõek a kidolgozott sztárjátékosok a kevésbé jegyzettekhez képest.Elég fura amikor mondjuk kifut a gyepre D'Alessandro meg 10 Janika.Remélem ebbõl érthetõ mit akartam kifejezni.Hát a stadionokat is remélem hogy átdolgozzák,a képek alapján volt rá némi halovány kisérlet.Meg a gól utánni informácios tábla se volt valami ötletes,ha olyan lesz mint az UCL 04/05-ben akkor elsirom magam.A rest of worldbe pedig már igazán beférhetne egy két jobb csapat,meg néhány magyar is...De azé jókat küzdök még a 2005-el is de ha nem lesz jobb a 06 akkor csak átirom a boritót 2005-rõl 2006ra.

.:SOLIDUS:.

grizzly21
najó nektek van igazatok annyiból, hogy nem itt kellene gyaláznom a FIFÁ-t de igenis gyalázni kell, mert SZVSZ ez botrány. Az EA miatt marketing+stb annyira sokan megveszik a játékukat, hogy sajnos megtehetik hogy évrõl évre elõállnak a rókabõrrel...
Mindegy ez csak a képek alapján tûnik így, de szerintem tuti hogy ez fog történni, majd meglátjuk 1-2 hónapon bellûl.
Mellesleg az eddigieknél koraibb megjelenés is arra enged következtetni, hogy igazam lesz. aminek nem örülök persze de majd meglátjátok:
1-2 új mozgás, új animáció, új csapatok, de lényegében ua...

Rudee
Úgy írjátok, mintha már próbáltátok volna. Képek alapján abszolút nemlehet megítélni, hogy milyen lesz. A videók alapján inkább bizakodni kellene, hogy télleg legalább olyan lesz mint amit azokban láttunk.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Solidus
Ugye?

báttyó02
van benne valami sajnos

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
Jézusom <#zavart1>

Solidus
Bocs ha valakit megsértettem ezzel a véleményemmel de nagyon mérges vagyok.Játszottam sokat a FIFA sorozatokkal,a 2005-öt mostanában is sokat tolom,de elegem lett abból hogy csak várok és csak várok egy igazán jó FIFA 06-ot ami mégse lesz olyan mint amit én elképzeltem,de hát semmi sem lehet tökéletes.

Solidus
Bárki bármit mondd,nekem elegem van az EA-ból.Azt gondoltam,végre újitanak és nem lesz olyan gagyi a FIFA sorozat következõ része mint az eddigiek,de ez a "06" is egy rakás szemétnek tûnik a képek alapján(már ha ilyen lesz) semmit sem újitottak,ez a 2005 csak 06 néven.Példát vehetnének a Konamiról,a PES(avagy Winning Eleven,kinek hogy tetszik) sorozat ennél sokkal jobban leköt,lehet hogy nincs licenc de legalább a játék élvezetes.Nekem ez a véleményem,de jobban örültem volna egy sokkal több új dolgot(Pl:grafika,mezek,gyep,arcok,stadionok) felvonultató FIFA 06-nak.Kit érdekel a lengyel bajnokság.<#boxer><#ejnye1><#schmoll2><#boxer><#boxer><#boxer>

gercse
jajj, inkább ne is beszélj,mert csak az értelmiszintedet tükrözöd vele

Rudee
Tudsz olvasni? Nem azt írtam, hogy több óra míg a játék elkészül.

grizzly21
huuu többórát dolgoznak mig kiadnak egy uj fifát? na ne bele ne szakadjanak

Rudee
Több óra, míg normálisan rögzítenek 3-4 kapus mozgást...

grizzly21
ezek olyan javítások amit félora alatt meg lehet csinálni...

nekem ez a mozgás még mindig nem tetszik :S, meg pl. Rooney gólja is eléggé érdekes!! örülök, hogy végre javítanak a 11-esen, meg hogy nem lesz mindig teltház stb.!

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Rudee
NATIONAL LEAGUES

Austria T-Mobile Bundesliga
Belgium Jupiler League
Brazil Campeonato Brasileiro
Denmark SAS Ligaen
England League Championship
England League One
England League Two
England Premiership
France Ligue 1 Orange
France Ligue 2 Orange
Germany 1. Bundesliga
Germany 2. Bundesliga
Holland Eredivisie
Italy Serie A
Italy Serie B
K-League
Major League Soccer
Mexico Primera Division
Norway Tippeligaen
Poland Idea Ekstraklasa
Portugal Superliga
Scotland Premier League
Spain Primera Division
Spain Segunda A
Sweden Allsvenskan
Switzerland Super League

REST OF THE WORLD TEAMS

AC Sparta Praha
Boca Juniors
Fenerbahce
Galatasaray
Kaizer Chiefs
Olympiakos
Orlando Pirates
Panathinaikos
River Plate
Shakhtar Donetsk
Thessaloniki

báttyó02
😄DD

Rudee
Andorra meg San Marino még jobb <#vigyor>

Kuvait oda fog baszni :c

BUDA > miskolc.

Rudee
A játékban szereplõ válogatottak, vastaggal írva az újak.

báttyó02
zsir

báttyó02
én 2éve pes-ezek,mégis mindig várom a fifa következö részét,és szeretem is a fifát,attol függetlenül hogy a pes sokkal jobb,de másasbb szemszögböl is közeliti a focit

gercse
nyugi van,én már 3-4 honapja nem fifázom, pesezek én is és éppen ezért várom,mert szeretem az "ujdonságokat",ugyis megszerzem majd valahonnan aztán eldöntöm hogy mennyi idõt szánok rá,amugy sem lesz szeptembertõl sok idõm gamelni,szal lehet annyit fogok játszani mint a valóságban,1 hétvége 1 mecs

Sheva
én is így vagyok vele két hete PES-ezek jobb meg minden de várom a FIFA-t mert mióta van gépem minden Fifa megvolt.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

grizzly21
errõl valami megjelenési info van?

grizzly21
hát ti tudjátok, én fél éve nagyon nagy FIFÁs voltam, nem is ismertem a PES-t, még fejlõdött valamit a játék. Azóta áttértem a PES-re szerintem érdemes lenne mindenkinek kipróbálni. Emlékszem, amikor nekem is ezt mondták, és persze nem érdekelt, de azóta elismerem h jobb a PES. ma is szoktam FIFÁzni de csak mert szebb a mozgás, és azt többen ismerik, jobban tudok másokkal gyakorolni.
Amiket most láttam képeket viszon az közel botrány ha tényleg ilyen lesz. mindegy eddig sem vettem meg, most is csak letöltöm valahonnan...

gercse
jó akkor tedd azt

Sheva
jó de a játékos adatbankot te frissíted, ok?

grizzly21
nahát én már most kiadom nektek: vegyél egy Fifa 05-öt, írd át a dobozán az 5öst 6osra és kész is van...

gercse
ja ez kúúúúúl

Sheva
az mindjárt itt lesz 😊

The Hedgehog
na! hivatalos megjelenés: SZEPTEMBER 30.

FIFA 06 will be on UK store shelves on the 30th of September for PlayStation®2, Xbox®, PC and NINTENDO GAMECUBE™ and GameBoy Advance™. FIFA 06 for Nintendo DS will follow on the 6th of October and PSP™ on the 21st of October.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sheva
hát egy újabb PES sarabig 😄DDDD

gercse
anélkül is visszaálltam volna,az lesz a érdés h mennyi ideig maradok nála

Sheva
jaja én is váltottam de most h a Fifa 2006-ban nem kell várakozni egy nagycsapatra ismét visszatérek majd a Fifa világába 😊

gercse
tényleg,ahogy mondod,most már rájöttem miért álltam át a pesre 😄

The Hedgehog
ja de mire a nagy csapathoz értél egy csomó sztár visszavonult... és ugyanolyan fejjel kamu néven, új értékekkel fiatal játékosként rakta õket a vissza a szabadlistára a gép! Hülye megoldás volt és illúzióromboló!

gercse
végre, inkább kezdek a nagyokkal aztán ha már pár évet letoltam, akkor elvállalok egy kis csapatot és sztárcsapatot csinálok belõlük

Sheva
nekem tetszett a 2005-ös... gyenge csapattal kezdtél aztán jöühettek a nagyok persze ha jó manager vállt belõled 😊

The Hedgehog
hát én megnéztem pár videót és azért ott vannak még a scriptelt cuccok a meccsekben, de tény, hogy a mozgás és a játék képe javult... én még mindíg sok "irreális" passzot látok és valahogy az az érzésem néha a bejátszásokat nézve, hogy a labdának nincs súlya amikor a játékos belerúg. Frász tudja! Ezt csak akkor tudom megmondani, amikor tesztelem!

The Hedgehog
Manager Mode-ban (Career Mode) immár bármilyen csapattal indulhatsz, akár egybõl a ManU-val vagy a RealM-el is.

The Hedgehog
nem kapunk... EA-hez megyünk tesztelni! Ígérem alapos és kíméletlen leszek a játékkal, de ha minden igaz kikönyörgök egy PC-s tesztpéldányt is, bár ahhoz szerzõdést kell kötni velük, de megoldjuk lehet.

ha megcsinálnak 1 stadiont, pl. a Delle Alpit akkor elvárható lenne h a kapu is az legyen mint ami a valóságban (nemlenne bonyolult megcsinálni)

Rudee
Én csak azt hiányolom, hogy egy fél kapu van. Pl a portugál stadionokban lévõ "mély" kapu tök jól néz ki. Meg szinte minden országban más fajta van.

gercse
a chelsea manchester video nem is annyira rossz, a meztemplate-ek elég gagyik,de szerencsére azt majd lehet cserélni

Rudee
Lesz 30 új válogatott, gondolom a hollandok megin kimaradnak.

gercse
szerintem is jobb lesz ez a fifa mint az elözö az biztos,
csak a karriert is csinálják meg jóra, gondolok arra hogy mire eljut az ember egy nagycsapathoz addigra ne menjenek el onnan a sztárok,vagy csinálják meg azt h ha valaki jól teljesített,akkor a köv. karrierben kezdhet rögtön nagy csapattal

ha ígyvan ahogy Te mondod h nemlesznek scriptek akkor valóban hosszabb távra is jó lesz

Rudee
Mitõl lehetne monoton? Nincsenek fix pontrúgások és az abból kialakítható helyzetek, nincs OTB és ahogy elnéztem nem egyszerû 2 egyformát rúgni a labdába.

gercse
ja, meg mintha a mozgások is jobbak lennének

és a gameplay is javult,szerintem lehet majd jókis meccseket játszani ezzel is csak 1 idõ után monoton lesz