FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
ja bocs

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Terminátor14
Demó??? Õ már 2 hete a teljessel tolja...

😄

CSAK a Fradi

asfa
megvan a demó?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fitutufi
te már tolod mi
ingame sceent nyomj<#mf2><#mf2><#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
gercse
ja de az update a meggyõzõ
azt irja h holnap dél körül kikell jönnie

Demo still tomorrow? Fifapolonia got news from EA assistant Grzegorz Pocztarski again: Fifa 06 demo will be out tomorrow in 2 versions: one with English audio(218M😎 and one with French audio(254mb). They published the Polish readme. Let us see if the news are true or not. I think it isn't true

De egy király nem gondolkodik,erõlteti magát.Megkérdezi az alattvalókat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pécékirálynak illene tudni<#zavart2>

BUDA > miskolc.

lehet h bevan baxva 😄D

báttyó02
rossz topik

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gercse
van topigja 😛

hogyan lehet LAN-on játszani az NFS U2-ben mert nem akar menni, pedig a hálózat jó.

MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND

gercse
tehát ma biztos nem,de nelegyen igazam

gercse
nem hiszem h ma jön, talán a héten

jAsOn VoOrHeEs
Bázd egybõl rácuppantam, azt hittem már felnyomták <#falbav> <#idiota> <#wilting>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

báttyó02
jöjjönmár

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ftp://ftp.ea.com/pub/easports/demos/
Reméljük a demo hamarosan felkerül ide.

gercse
For those who are looking forward to the FIFA 06 demo, there will be a demo released for the game around the time it is due to launch.

At present we do not have a precise date for the release of the demo, as soon as we do we'll let you know.

Rudee
Nincs.

Szar Bayern, szar Bayern :)

grizzly21
bocsi h nem olvasok vissza de a sok gépezés fáj a szemnek😊
szoval hivatalos demo release van már?

akkor le sem töltöm 😄DDDDD

BUDA > miskolc.

jAsOn VoOrHeEs
Szerintem Manchester U. - Barcelona lesz. :-)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

szvsz véletlenül lesz kiválasztva a 2005ben a milan és az arsenal volt pedig semmi közük sincs egymáshoz

BUDA > miskolc.

arról nemvolt szó h mely csapatok lesznek a demoban?(bár annyira nemizgat mert a játékmenetet akarom tesztelgetni)

Rudee
Vagyis nem, ma hétfõ van akkor kedden lesz.

Rudee
Lengyel EA információ szerint szerdán lesz demo.

:o ezerköszi 😊

Breki33
ftp.ea.com :-)
Istencsászár
jah kb igyvagyok énis vele

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát igen,még én is meglesem ha kijön.Mondjuk az már biztos hogy jó kritikus szemel fogom nézni,az elmúlt Fifák után,ugyhogy nem lesz egyszerû dolga hogy nálam tetszést érjen el.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fõleg ha tudnám a címét annak a public ftp-nek

Rudee
EA publikus ftpjén a demok közt jó lenne látni már a fifa 06 könyvtárat <#circling>

Breki33
Nem én csináltam, de egész jó banner

<#vigyor2><#circling>
Breki33
nem valószinû, hogy ilyen gond lesz

3 óra meg nonszensz
Természetesen olyan valakire gondoltam aki lefelé és felfelé is legalább MB/sec-el rendelkezik
fitutufi
mint minden évben a következõt

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

gercse
mondjuk mindenki sokat vár most ettõl a fifátol,és a pesesek is kiprobálják gondolom...

gercse
akár alacsony sebbességgel is,

gercse
de olyan nagy ugysem lesz h ne jöjjön le 2-3 ora alatt

Rudee
Attól lesz lassú, hogy a fél világ elkezdi tölteni.

Én mongyuk biztos nem fogom visszatölteni, upload sebességemmel kész is lenne mire kijön a FIFA 07.

gercse
áhh, max 300 mega lehet,nem hiszem hogy annyira lassú lesz

Ha kijön valaki fel tudná tolni valamelyik magyar torrent oldalra? Jó lenne hogy gyorsan jöjjön és ha mindenki visszaosztaná meg ugy lenne sok leech is mindenki hamar hozzájutna, ellenben a tulterhelt külföldi serverekkel
Rudee
Németek szerint valamikor 17 és 21 óra közt várható a demo.

Breki33
FIFA 06 harmadik sztárja a 20 éves Lukas Podolski, aki az FC Köln csatáraként szerzett hírnevet. Podolski egyike a német válogatott legnagyobb reménységeinek, melyet a FIFA Konföderációs Kupában szerzett három gólja is alátámaszt.

"Fantasztikus dolog Ronaldinhóval és Rooney-val egy társaságban szerepelni, különösen most, hogy mindenki egyre izgatottabb a jövõ évi németországi világbajnoksággal kapcsolatban" ? mondta Lukas Podolski.
Breki33
So now is 29th August 2005, if the rumour of the last days is true, the FIFA 06 Demo will be released today. When you look at the time of the release from the last years you'll see that it is likely that the demo will come out between 5 and 9pm. So stay tuned, above all in the evening.
de akkor most mikor jön ki a demo??? pc re!
The Hedgehog
jövõ héten vagy azután megyek fel BP-re...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!