9766
FIFA 06
  • Breki33
    nem a csomagot kérdezte? P
  • Rudee
  • TomY92
    Ohh Köszi Thx Csk most elszedtem Breki Csomagját és mivel is elhet futatni azt hol találom? Sry a hülye kérésért!
  • Rudee
    Én a Ball Revolution-ből szedtem ki a labdákat, jelenleg 299 textúrából lehet választani.
  • TomY92
    MENNYETEK máá Hogy van nektek ijen lasztitok?:A
  • Breki33
    hm pont ezt néztem
  • Rudee
    A breamster.com "ura", Dan Bream is kipróbálhatta a full FIFA 06-ot az EA brit központjában. Összegzés itt.
  • Breki33
    A 2005-ös az amit az fh hirdet

Énse értem mi értelme egyidőben kettőnek, de Fifa 2005-ös kcsibol nem érdekel

Mondjuk egy XBox-os Fifa 2006-ot megnéznék de az meg korhatáros
  • grizzly21
    jó értem. a 2005ös hol van? BP? minek egyidőben kettő amikor évente van 2 kb?!?! na mindegy
  • Breki33
    nem csináltam meg annyi csak hogy a világos sor helyére bemásolok egy sötét sort
  • Breki33
    tudtommal :-)
  • báttyó02
    vissza?
    a patched ezeket is kicseréli?
  • Breki33
    Mint mondtam ez nem az ami az fh-n van

kettő van egyidőben ez 2006-al az 2005-el
  • Breki33
    De most ez hogy került vissza?
  • grizzly21
    bár ha csak 18éves korig lehet akkor passz
  • grizzly21
    erről beszéltem neked breki, te meg 2 napra rá berakod és kipostolod mintha ez nem az lenne?:))) akkor most indulsz vagy nem?
  • báttyó02
    jovan nem a reklámtáblát nézd :|
  • jAsOn VoOrHeEs
    A reklámtábláid szerintem nagyon szúrják Breki szemét :PPPPPP
  • báttyó02
    majdnem :\

• Rudee
    Linkeld ki a képet.
  • Breki33
    akkor légyszi próbáld ki
  • Rudee
    Nekem acces viol.-nal is megy. Kiírja, leokézom és már lehet is cserélni.
  • Breki33
    Igen azt nem tudom, mert acces violation ha mwegnyitom

a többit simán tudtam
  • Rudee
    Első ránézésre azért nemjó, mert a t181__0_0.fsh-n belül a mowa nincs átszerkesztve.
  • Breki33
    A grafika javítáásra való amit tegnap feltöltöttem
  • Breki33
    Az mivel a szélén lévőt egyszerűen nem szélesíti pedig minden mintát lecseréltem.

Szval ha lesz több minta cserélgetni tudom deha ki nem találod hogy a szélén hogy lehet megoldani akkor addig marad az eredeti minta
  • Rudee
    Ne haragudj, de ha ilyenek vannak akkor inkább Te bénázol.
    100% helyzetkihasznlást még world classon se láttam, sőt, nálam pont a gép az aki 10-12 lövésből szokott 1-2 gólt lőni. A helyzetetknél meg jól kell lőni, itt nem csak nézi a labdát a kapus, hanem véd is. Ha sarokra lősz, vagy az utolsó pillanatban csinálsz még egy lövőcselt is, akkor kicsi az esély hogy védeni tud.
  • Rudee
    Ez valami próba verzió? Így néz ki.
  • forestjr79
    Az első játék utáni lesújtó véleményem és uninstallom után csak megpróbálkoztam megint a játékkal. Most már fényévekkel jobban tetszett a játék, bár a grafika sztem nulla. A legbosszantóbb hiba(?) a játékban az, hogy szinte az összes meccsemen 100%-osan használja ki az ellenfelem a helyzeteit, én pedig futószalagon gyártom őket, mégis csak 1-2 gólt tudok lőni 10 helyzetből. Persze az se valami jó dolog, hogy szinte az összes kétesélyes labda az ellenfélhez pattan. Bár ezeket már megszokhattam volna az előző fifákban.
  • Rudee
    De akkor majd minden stadionba ugyanannak a mintázatnak kell lenni? Remélem nem.
  • Breki33
    Pedig az, rakd be ezt és meglátod

http://rapidshare.de/files/4859473/t181__0_0.fsh.html
  • Rudee
    Azt tudom hogy én mondtam, de valahogy kevésnek tűnik az az egy file.
  • Rudee
    Az 5ös gomb (numerikus részen) mit takar?
  • Breki33
    azt te mondtad meg melyikben van

én megis változtattam és keresztben vastagabb is lett de hosszában nem csak középpen. Kilinkeljem?

Én általában innen belövöm a hosszúba és akkor a kapustól el kanyarodik.
  • Rudee
    Erősen akartam lőni, nem csavarva. Az volt a baj hogy majdnem a félpályáról indult meg a seggfejű. Menni is alig bírt, mire elértem a 16osig.

Új füvet még nem próbáltam ki, éppen a mintázat eredetét próbálom megtalálni.
  • Breki33
    hogy tetszik az új gyep?

AMúgy ha kifelé csavarod beakad
  • Breki33
    SZuper mert a média ezt reklámozza minden sport és számítógépes újságban benne van

regisztrációs honlap pedig az easports.hu
  • Breki33
    Na ez nem az interaktív kupa mint kiderült

Szuper szervezéssel ugyanakkor lesz az alábbi

A FIFA 06 megjelenése alkalmából az Electronic Arts országos FIFA 2006 "4v4" Focikupát szervez!
    A versenysorozatra olyan 4 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik otthon érzik magukat a foci-, és a virtuális pályán egyaránt. A csapatoknak a verseny során mindkét színtéren meg kell küzdeniük: az első félidőben hagyományos fociban, míg a második félidőben XBOX játékkonzolon mérik majd össze tudásukat. Az ország legjobb csapata az lesz, amely mind a füvön, mind a képernyő előtt maga mögé utasítja a többieket.

A bajnokságra 11 és 18 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik négy korcsoportban mérkőznek majd meg egymással. A regionális bajnokságok során korcsoportonként az első két helyezett jut tovább a döntőbe, ahol a kategóriák legjobb tíz csapata méri össze tudását.
    A csapatok számára a nevezés ingyenes, a nyertesek értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak.

A roadshow keretében számos egyéb programmal várjuk a helyszínre érkezőket: adidas Speedgun - kapura rúgó verseny, EA játékshow, gyereksziget, csocsóbajnokság, pom-pom lányok műsora.

SELEJTEZŐK - REGIONÁLIS DÖNTŐK:
    2005. szeptember 17. - Debrecen, Nagyerdő-Békástó
    2005. szeptember 18. - Pécs, Árkád bevásárlóközpont
    2005. szeptember 24. - Gyõr, Győr Plaza
    2005. szeptember 25. - Szeged, Széchényi tér
    2005. október 1. - Budapest, Westend bevásárlóközpont

DÖNTŐ:
    2005. október 2. - Budapest, Westend bevásárlóközpont
  • Rudee
    Seggcsenkó lő, szemét kapus véd:

• Breki33
    de más az alaptextúra és le lehetne lesni