FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
FIFA 06 PC DEMO
The FIFA 06 PC demo is now availalable to download! The demo offers a taste of the hugely refined gameplay on offer this year.

azt hogy ma 12 és 2 között megjelenik 😄
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24 ott van a link, csak még nem mûködik...

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

megyek Iránba vazze😊

Rudee
Aki szeretne korán hozzájutni egy eredeti FIFA 06hoz, az vegye Irán felé az irányt. Ott már 26-án kapható lesz a játék.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Szóval van is meg nincs is<#vigyor2><#beka2><#beka2>

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Hát ez nagyon jó

EZ MIT JELENT?
Today we'll get official news of the demo: "It will be some time between 12 and 2 today. Bare in mind that this is only news, and not the demo itself - but we should be able to tell you when it will be available." A demo page was published on the official site (http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24) but the links are not klickable yet. So saty tuned!

ha van és nemmüxik akkor azt pár nap alatt lehet orvosolni..lehet h ebbõl is 1 hétvégi megjelenés lesz mint az NHL esetében.. úgy legyen

Rudee
Demo már van, csak nem mûködik.

vki nem tudja mikor lesz demo?

PES4-nél rosszabb nemlesz az tuti 😉

Nagyon remélem hogy a KONAMI egy nagyon jó PES 5-tel fog elõrukkolni!
ígyvan...ebbõl a motorból már sokat nemlehet kihozni...új kellene

A FIFa utolsó években nagy-nagy kaki. Amíg az utolsó bitig újra nem írják az egészet, nincs esély, hogy játszható lesz. Azért meg fogom nézni, de nem várok sokat tõle (csak a PES-tõl)
ja😊

a dolognak egy szépséghibája van: EDDIG MINDEN ÉVBEN EZT ÍRTÁK! <#eplus2>
de majd meglátjuk... <#vigyor5>

Gaba9
Kiváncsian várom !!! <#eljen><#hehe>

Gaba323

báttyó02
AZ EA SPORTS FIFA 06™
A TÖKÉLETES FUTBALL JÁTÉKÉLMÉNY!

A program a támadó játék, a teljes személyre szabhatóság, tökéletes élethûség és a valaha látott legrészletesebb menedzser-mód kombinációjából született.

Az intuitív játékvezérlés segítségével játékosod minden mozdulatát sebészi pontossággal irányíthatod. A passzolás, lövés és szerelés irányítása minden eddiginél érzékenyebb, és segítségükkel most már egy igazi világklasszis futballista ügyességével védekezhetsz és támadhatsz.

Átélhetsz 90 percnyi szívdobogtató futballt, átélheted csapatod hangulatát, és érezheted a lendület alakulását, miközben a pályán küzdötök a dominanciáért. Középpályás tábornokként irányíthatod a meccsen átívelõ stratégiát, és menet közben meghozott, taktikai játék-gombjaid lenyomásával aktivált stratégiai döntéseiddel diktálhatod játékosaid iramát és teljesítményét.

Elsajátíthatod a valaha látott legalaposabb menedzser-mód mesterfogásait. Szponzorokkal szerzõdhetsz, felderítheted az átigazolási piacot és játékosok megvásárlásával alakíthatod ki a tökéletes csapatot. Felfedezheted a jövõ nagy tehetségeit, vagy némi extra bevételért megválhatsz gyengébb játékosaidtól. A Saját FIFA segítségével most létrehozhatod saját sztárjátékosaidat, személyre szabhatod a FIFA 06 minden beállítását, hogy az megfeleljen saját játékstílusodnak és kedvednek.

A FIFA 06-ban találhatod meg a futball-világ minden tájából származó, hivatalos engedéllyel szerepeltetett ligák legátfogóbb listáját. Példátlan mennyiségû valódi klub, mez, stadion és játékos szerepel a játékban.

A FIFA 06 annyi és olyan minõségû futballt ad neked, amennyire és amilyenre csak vágysz.

Fõbb jellemzõk:
Támadó játék
Középpályás tábornokként fizikumoddal és labdaérzékeddel kell leküzdened riválisaidat. Az új szerelés, labdavezetés és védekezés segítségével tökéletesen uralhatod a pályát.

Új Manager mód
15 évet felölelõ karrier-mód során dönthetsz klubod sorsáról. Kezelned kell a költségvetést, menedzselned kell az edzõcsapatot, taktikai döntéseket kell hoznod, és tájékozódnod kell az új átigazolási piacon, hogy megtaláld a jövõ sztárjátékosait.

Tökéletes élethûség
A FIFA 06, több, mint 21 licenszelt ligájával és 10,000 világklasszis játékosával a 2005/2006-os szezon meghatározó futball-játéka. Az új multimédia-videókon megtekintheted a futballtörténelem múltjának és jelenének legszebb pillanatait.

Új FIFA LOUNGE
Offline játékban maximum 8 játékos játszhat a FIFA LOUNGE kihívási rendszerében. A versenyeket a Meccs-központban állíthatod be, majd összemérhetitek erõdet barátaiddal, hogy kiderüljön, ki az örökös bajnok. Ha elég magas minõsítést szerzel, különleges jutalmakat kapsz, melyekkel némi elõnyt biztosíthatsz magadnak a következõ mérkõzésre.

Teljes személyre szabhatóság
Alakítsd a FIFA 06-ot a saját, személyes futball-világoddá! Az új Játékos-alkotás segítségével a semmibõl is létrehozhatsz egy futballcsillagot, meghatározva minden jellemzõjét, passzolási képességétõl megjelenéséig és testalkatáig. Majd a My FIFA és a Csapatmenedzsment segítségével meghatározhatod egyéni játékstílusodat és beállításaidat.

Online játék
Online módban maximum 2 másik játékos ellen játszhatsz, vagy csatlakozhatsz a FIFA Interaktív Világkupához, és kihívhatod a világ bármely tájának futball-rajongóit. Most kiderül, hogy ki a legjobb.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jAsOn VoOrHeEs
Fifa 06 elõzetes a HCG oldalán

" A grafika nagyon-nagyon picit változott csak, tuljadonképpen kizárólag a stadion reflektorainak megjelenítése lett látványosabb � természetes hogy ez, hiszen ez az egyetlen része a pályának, melyet játék közben egyszer sem látunk. " <#nyes> <#wilting>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

okk

báttyó02
tudom,de beirtam eztis ennyi

kicsit olvass lejjebb 😉

báttyó02
télleg

télleg csúszik a demo? 😄DD

báttyó02
Csúszik a FIFA 06 DEMÓ

Egy csöppnyi homokszem került az EA Sports gépezetébe, így sajnálatosan a FIFA 2006 demója csúszik! Ez a hír hivatalos forrásból származik, de semmi ok az aggodalomra, nemhivatalos forrásból viszont az is kiszivárgott, hogy ez a csúszás nem sok (általában ez pár nap szokott lenni...)!

Sziasztok!
Hmmm...mindjárt elõveszem a PESem és jáccok vele , jah és felteszem hozzá a HEP-et vgay a WOLF-ot vagy mittomén valamit.Mindegy a lényeg hogy jó és kész.

lol énis így jártam mint Te,csak én 2 héttel ezelött

gercse
na kiprobáltam ujra az euro 2004 et, hát fos,se grafika se gameplay
nemtom,hát pes után nézve ehhhh
fifa 2005 is megvolt de elveszett 😄 2006 remélem nem lesz ennyire szintelen

Rudee
UEFAval is ez volt, nem nem merik megmutatni, hanem megin elbasztak valamit amitõl nem mûködik.

Falconer
Ja, meg hogy nem lesz benne a török liga.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Én nem sejtek semmit. Eddig mindig nagyon vártam a fifákat, ennek csak a grafikájával nem vagyok megelégedve igy elsõre.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nem merik a nagyközönség elé tárni...Rosszat sejtek... (bár Fifával kapcsolatban én már rég sejtettem jót,az is igaz)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Falconer
Ja ok, sry

gercse
#1010 vazzeg

Sheva
csak a demo

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Falconer
Csak a demo nem? Vagy már a teljes játék?

fitutufi
h nincs még és ma vagy holnap jön

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Falconer
Hogy ez eddig miért nem volt nekem fav. Egyébként mi a legfrissebb info róla? Nincs kedvem visszaolvasgatni.

csak az a kááár hogy ilyet nem csinálnak a játékkészítõk!
jah! vhogy én is így vok vele! én sztem meg fogom szrezni az egész fifa 06-ot, de nálam a PES a király! szóval megnézem milyen aztán kijön a PES 5 és akkor a fifa 06 hanyagolv lesz!
LOOL, lefordulnék a székrõl az biztos..csak az a bibi h én ki akarom próbálni a FIFA-t is,mertha a PES meglenik akkor hozzá nem nyúlnék a FIFÁhoz

az lenne a legdurvább hogy a KONAMI kapna az alkalmon és kiadná ma vagy holnap a PES 5 demóját!<#vigyor> mekkora lenne! mellékesen: én örülnék neki!
még azért csak kedd van reménykedhetünk,csak örültem volna ha suli elött jól kiélhettem volna a vágyaima demoban..

gercse
a megprobálják szó az ami zavar,ezért mondtam hogy sztem csak jövöhét

Istencsászár
ez az EA egy NAGY szánalomkupac fos

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nembiztos..aztmondja az EA h még a héten megpróbálják kiadni

gercse
tehát akkor jövöhéten jön,mindenestre één megtaláltam az euro 2004-et,most azt instalálom,emléxem nem volt az annyira rossz