FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az EA Sports jogi kérdésekre hivatkozva elhalasztotta a FIFA 06 kipróbálható verziójának kiadását. A demó megjelenésére a mai nap második felében került volna sor, ám egyelõre kérdéses, hogy mindez mikor történik meg. Az EA magyarországi ágazata úgy nyilatkozott, reményeik szerint még ezen a héten lehetõségük lesz a demó kiadására.
np,nemrajtad múlt
Oh, most kaptam énis az infót, valóban nem lesz... Sry...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
EA RulZ!!!
viszont elértük az 1000-ik kommentet 😊
NO DEMO TODAY. "The FIFA 06 PC demo is currently awaiting the final stages of preparation and will not be released today."
de ha átversz minket leverjük rajtad 😄DD
és hétfõ óta csak várunk és várunk😊
Ugyanazt, amit Bubus, és ugyanabból a forrásból.
Anno az UEFACL demoját is az EA máig nem ismert problémái miatt nem tudták elsõre feltenni. Jövõre készülhetnek elõre <#vigyor2>#vigyor2>
Szar Bayern, szar Bayern :)
tudsz vmi amit Mi nem?
csak az a baj h hétfõ óta csak az megy h majd holnap lesz,majd holnap lesz..
Nem, ma TÉNYLEG lesz demó. Majd elhiszitek cirka 4 óra múlva 😊
a fifa demó
jó lenne ha már itt lenne,de szerintem csak holnap bár fenn maradok,de max 10ig gépezek
jó lenne ha már itt lenne,de szerintem csak holnap bár fenn maradok,de max 10ig gépezek
Má minden fan várja azé várom hogy mielõtt kijön a full má kész legyek a netes warra😄
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
a FIFA hungarys Bubustól idézek: "Lesz demó még ma. Exluzív infó azoknak akik nézik ezt a fórumot. Lesz demó hamarosan.".Ezt a dumát már mintha hallottam volna hétfõ este is...
NYUGI VAN SKACOK MÉG MA LESSZ DEMÓ!
Lesz ma demó, csak este, érdemes fennmaradni. Nem kacsa. 😊
máskor figyelj oda😊
nem poén volt komolyan csak olyan izgatott voltam h megláttam a linket és még mielött rányomtam volna már linkeltem is ide...ezerbocsi
no problem fatallerror😊
hát még jó hogy ráklikkeltem 😄
nincs semmi azon a linken amit adtak nekem...kamu volt, ne is próbálgassátok 😞
Nem klikkeltem rá, másik ablakban megy az ftp és percenként frissül is. Ha van valami akkor ott látom.
de azért akármennyire is utálsz azért szerintem Te is ráklikkeltél 😉
Mi a f**z van már?Nemértem hogy minek kell hülyíteni az embereket hogy na most azt mégse semmi.
sehogy... gyenge dolog volt...
fatallerror
ez neked hogy jött be nekem még mindig nincs ott semmi?<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#falbav>#falbav>
ez neked hogy jött be nekem még mindig nincs ott semmi?<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#falbav>#falbav>
vazze akkor jól átvertek engem (mondjuk gyanus is volt 😊), belinkelte ezt 1 srác nekem csak nemnyitottam meg nehogy én essek pofára 😊
Not Found
The requested URL /pub/demos/Fifa/2006/fifa06_PC_DEMO.exe was not found on this server <#levele>#levele> nápoén
The requested URL /pub/demos/Fifa/2006/fifa06_PC_DEMO.exe was not found on this server <#levele>#levele> nápoén
BUDA > miskolc.
fifa06 demo,nos megjelent a várva várt demo!!
Demo today? Demo not today? Nobody knows... What we do know is that it has one final step to clear before it can be released, and that this step is being dealt with right now and it''s uncertain how long it takes. Unfortunately, a fixed timeline isn''t viable at the moment.
And regrettably, from 19-21 (CET) I''m away again.
And regrettably, from 19-21 (CET) I''m away again.
Szeirntem nem lesz ma demo, 30 nappal a teljes játék megjelenése elõtt elég korai lenne.
szerintem nemlesz ebbõl semmi,hülyítik itt a népet...
A nagy várakozás közepette itt egy file. Van benne pár kép, nem ingame de attól még jó.
nem is ide várom a csodát hanem vmi jó entlapra a fifa 06 demo kiirással😄
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
nemlesz itt az égvilágon semmi szvsz 😄
ez de baxnak felrakni ide...
Rudee
milyen FTP-t?
Azt amit már 1szer lentebb kitettek a largedownload.ea/pub/demos/Fifa/2006 ez az?
milyen FTP-t?
Azt amit már 1szer lentebb kitettek a largedownload.ea/pub/demos/Fifa/2006 ez az?