9766
FIFA 06
-
#2732 lesz 2GA-s BL-es electronic effektel, új gyeppel, csukákkal -
#2731 nem ujraraktam a gémet, majd berakom a rendes bleset -
#2730 -
#2729 visszaraktad ezt a ronda reklámtáblát? -
#2728 profi P
pont ez a megoldás -
#2727 Kenny gameplay-éról mit irnak? -
#2726 Engedjétek meg, hogy én is berakjak két gólt :D
Sorry, hogy ilyen messze van, de így jött ki...
és a második...
-
#2725 opp szkólsz lapos bombája külsővel
-
Rudee #2724 WE8ba is lehet így gólt fejelni, sőt, ott a kapus még be is segíti a labdát ha kicsit célt tévesztesz. -
#2723 na igen e fifa. itt megeshet h vki ugy lő golt h belép egy védő elé, ott letáborozik és várja a labdát...mindegy ezen nem veszünk össze -
Rudee #2722 Ennyi erővel az összes gólhoz mázli kell, ha a kapus odaér az meg balszerencse. -
Rudee #2721 Abból is rájöhetett volna, hogy Ballack a fejesnél már a védő előtt van, pedig szögletnél a védők állnak az alaapvonalhoz közelebb. -
#2720 jó mindegy szerintem a szögletgolokba semmi extra nincs ott csak a mázli számit. valoságban is. -
#2719 nagyon nem igy van láthatod hogy ballack nem egy helyben áll...vagy igen...de nem ott volt az biztos:DDDD -
Rudee #2718 Majdnem a 16osról indult be Ballack, de csak ezért nem fogm 4x nagyobb méretbe kirakni. -
#2717 2 okbol sem szép:
1-mocsok németek lötték...de ebből ne legyen vita
2-ez egy szimpla mázli gól még csak nem is mozgott a labdáért hanem a fejére hullott.meccsen ilyen nincs is. -
#2716 szép, grat -
#2715 ÁÁÁÁ
ha ez bemegy...:(
-
Rudee #2714 A játékból csinálj gifeket... -
Rudee #2713 Bayernnel 20 perc alatt 6-4re nyertem a PSG ellen, Ballack fejelte a hatodikat:
-
-
#2711 Legelőször nekem kiakadt a játék betöltésénél, de aztán lefuttattam a genBH-t meg a fatGUI-t és jó lett! :P -
#2710 -
#2709 Igaz, lehet az is...
A német fórumokon ezeket írják: Konter(CA), Flanken(MR), Flügelspiel(FS), Überzahl(BO)
A 'konter' valszeg kontra lesz, az 'überzahl' az túlerő vagy emberelőny, a 'flanken' és a 'flügelspiel' tudomásom szerint mindkettő a széleken való játékot jelenti. De akkor mi lehet a különbség a kettő között? Fene tudja... -
#2708 az a jobb analóg jobbra húzása -
#2707 a CA lehet center attack is :P -
#2706 de, az
nem mondtam hogy gémpadon mondtam ezt most jolmegmondtam :P
nemtudom mi gémpadon, gondolom amivel megtolja a labdát -
#2705 Heloo
nem ember fogás?
Bár az Man Marking (a la Pes)
Gondolom a meccs előtti taktikánál kiírja teljesen. -
#2704 azon röhögök, hogy mindenki odavan a gif-es kapufámért a soccergamingon hogy micsoda gól aztán csak azért nem írtam oda mert nem jutott eszembe, hgogy a kapufa angolul goal-post P -
#2703 gamepadon nincs shift -
#2702 szerintem meg nem...
én igy lövöm:
shift + irány balra vagy jobbra [csavarás]
shift + le a távolságtol függöen [erő]
balra jobbra gombokkal besaccolom hogy hova lője
lövés, a kék részig -
#2701 Szerintem az első índítás az irányért felelős, a második meg a lövés erejéért. -
#2700 Én úgy rugtam a szabadot, hogy:
1 irány, amerre gondolod
2 lövésgomb, kék mezőben megáálítani
3 rögtön utána megint lövésgomb és kékmezőben vagy elötte megállítani
Tehát a lövésgombot 2X kell elíndítani gyors egymásutánban -
#2699 Sziasztok!
Tudjátok, hogy a meccs közbeni taktikai beállításoknál (2,4,6,8 a num. bill.-en) mit jelentenek a rövidítések? CA ,WP ,MR, BO ???
Kettőt kitaláltam, a többit nem tudom (CA - counter attack, WP - wing play) -
#2698 eRRŐL BESZÉLTEM DE EZ A SOCCERACCESON LÉVŐ FATBUILDERT HASZNÁLJA AMIT ÉN 3* HASZNÁLTAM EDDIG ÉS MINDIG ROSSZ LETT.
caps off
szóval ha valakinek a felrakása után kiakad az a bűnös és könnyen megoldható -
#2697 Áz! Köszi -
Bayern München mezek + Claudio Pizarro és Ze Roberto arcok
Bayern München Patch
-
Rudee #2695 Ollózásról azt mondták, hogy lehetséges, de ritka. Jó játékossal, jó helyzetben lehet megcsinálni. -
#2694 jah és ne nyomd fullra le mert iszonyat erőset tud ám lőni :D -
#2693 Köszi mindkettőtöknek :)