176880

-
jaj ne mar megint kezdodik.... te a dpl rol beszelsz.. en meg a dpl II rol.... -
A Dpl csak silány utánzata a DD 5.1-nek. Lehet hogy 5.1-be rakja szét a jelet de stereóból dolgozik ezért soha sem lesz olyan részletes mintha minden hangfalnak külön jel menne a médiáról. Próbáld ki egy dvd filmnél dd5.1-et meg a stereot dpl módban. Az én házimozim tudja és hát bőven van különbség.
Bővebben
Szóval a dpl igazából akkor jó ha csak stereo jeled van és azt szeretnéd térhatásúra alakítani. -
Bocsi az elérhetőségeim:[email protected]
30-682-22-40 -
Decemberben vásárolt másodgenerációs(szeptemberi gyártású) Xbox360 prémium modell,garanciával,tökéletes állapotban,headsettel,merevlemezzel,vezetéknélküli irányítóval,5 darab eredeti játékkal(Dead Rising,Project Gotham3,NFS Most Wanted,Enchanted Arms,Gears of Wars)eladó.
Szerencsésen megszűnt munkahelyem miatt kell megválnom drágaszágomtól:(
Heves megyében házhoz viszem. -
semmi szanalom nincs abban amit mondtam.. te vagy szanalmas az amerikai fikazasoddal -
Pici hozza. Szertintem előbb keress valami demo-t vagy valahol próbáld ki. -
Akkor majd próbálom megvenni/megszerezni. Nekem a San Andreas nagyon bejött, ha egy kicsit is hozza a GTA hangulatot, akkor ez mekem való lesz. Köszi az infót. -
Ezen a profilon már nincsenek pontok. Majd ha lesz pénzem rá, akkor veszek pontokat, és akkor megváltoztatom :) -
Soká. -
Na akkor íme pár sor hűn szeretett, drága első, eredeti játékomról:
Kiköpött San Andreas. Semmi extra. Graf nem rossz, bár van benne pár elég érdekes megoldás, pl hajná, meg asszem sötétített ablaknál, de elmegy. Fegyverek nekem kicsit kevésnek tnnek, de kb az is anniy van, mint a GTAkban. TEtszett benne, hogy az elején teljes mértékben te formálod meg a karaktered és öltöztetés terén is elég sok lehetőség van, pl: nadrák mennyire legyen letolva, kabát be legyen-e húzva, gyr melyik ujjadon legyen, nyaklánc mennyire legyen hosszú, stb. Ebben nincsenek barátnők, viszont van egy fasza kis telefonod, amivel leeht hívni TAXI-t, segítséget, mentőt, stb... és van egy MP3 lejátszód is. Robbanás effektek neekm tetszenek és a kocsikis elég jól tuningolhatók, pl: texiról le lehet szedni/cserélni a feliratokat meg antennákat, leeht ablakot sötétíteni, spoiler, motorháztatő, kipufogó, festés (felnit, ülést meg mindent), nitro, hidraulika, stb. Kb annyi a lehetőség mint az NFS Carbonban. Nitro effekt is jól néz ki és a kocsik törése se rossz. Ha nagyot ütközöl, akkor még ki is repülhetsz belőle. A küldetések faszák, a mellékküldetések újrajátszhatók, meg aztán lehet mészárolni, meg lövöldözni, szóval nem nagyon lehet benne mit csinálni, de nekem egy idő után akkor is unalmas, de nem vészesen. Én hiányolom benne, hogy az egyetlen repülő dolog az a rendőrhelikopter, de abba se lehet beülni, szóval semmi légi, vizi közlekedés és sajna motorok sincsenek. Továbbá nincsenek benne ugratók, csak 1-2 és én kis vidéket is hiányolok. Az egész egy nagy város. Szerintem a karakter mozgásán is lenne mit javítani, de az se rossz. Lehet benne átszabatni magad a kórházban, lehet autót venni, tutsz boltot rabolni ésha kedved támad jól be is piálhatsz vagy beszívhatsz. A mellékküldetések változatosak: vagn, ahol bérgyilkolni kell, van ahol drogot szállítani, van ahol autókat szerezni, van ahol rongálni, stb. Elég hosszú játék. Összesen azt mondom, hogy jó játék. Pontozni nem tudnám, de ajánlom. -
klastrom #12191 Halo 3 demó mikó jön ?? -
Saint's Row valójában milyen? Graf, játékélmény? Írnál egy pár szót légyszives? -
Hámondomén! -
Hagyd már kérlek! Minél többet magyarázkodsz, annál szánalmasabb. -
de en sosem mondtam hogy a dpl II dolby digitallal egyenlo. en csak azt mondtam hogy 5.1 ben fog szolni.. ennyi. digitallhoz az optikai kell ezt mar azem leirtam mar a legelejen -
Persze, hog muszáj! 
Ja és kitoltam a Crackdown demókát. Hát elmebeteg egy játék, de jó. Graf nem olyan vészes. Képregényszerű. Bár én az autókon tuningoltam volna még kicsit, de az lenne a legjobb, ha nem lenne képregényes, hanem rendesen meg lenne csinálva, mint pl a Saint's Row. -
Zajlik az élet látom. Én most játszottam a társakkal egy jó ki s COD3-at, bár tudom, ez senkit sem érdekel:). Ha nem dehonesztáló rád nézve guardian, felveszlek a barátlistámra. -
Nem akarsz saját gamertaget? vagy vannak arcade játékok, amiket meg akarsz tartani? -
Vándorlunk, vándorlunk, de nem hagyom a Wii-t sem békén :) Csak egyelőre Őt most kispadra tettem :D
Gamertag : Foxhound1980 - tőle vettem a gépecskét - még egyszer nagy,nagy THX neki! -
Mi a Gamertagod? Felvennélek barát-listára :)
(látom a régi Nintendós kemény mag lassan csordogál át 360-ra... Cheap, Petyus, Te, én... :D) -
Jajj, fiúk. Van abban valami amit Guardian Hero mester mond, de vannak igazságok Killer szavaiban is. Lassan eljön a mai napon is az XBOX 360 time :) Aztán egy-két hét múlva ha már lesz elég játékom, akkor aki akar velem játszani megbeszélhetünk majd valamit :) -
Neked meg muszáj minden vitában eljátszanod az ENSZ békefentartót? A viták viszik előre az emberiséget, látod, én is tanultam valami újat, és Csocso is utánanézett a DPL rejtelmeinek. Az, hogy te ebből csak annyit látsz, hogy "jujj megint vita van", egyéni szoc. probléma.
De hogy boldog légy:
"Éljen a GoW!!!"
"XBox 360 FTW!!!!!44"
"Crackdown rulez!!!!"
-
SZóval itt muszály vitatkozni valamiről. Ha nem a warezről, akkor többi konzol teljesítményéről vagy jelen esetben 5.1-ről vagy akármi másról, de béke az nem nagyon van. Nem kéne abbahgyni? -
Nyugi öcsi nem kell kiabálni.
Amit Te írsz, egy az egyben az, amit én is mondok - sztereó jelből szimulál 5.1-et. Ezen kívül képes 4 csatornás dolby surround jelet is 5.1-be dekódolni.
Viszont vettem a fáradtságot, és utánanéztem a Dolby oldalán. Ez alapján a DPLII játékokhoz kifejlesztett változata képes sztereóba kódolt 5.1-es jelet is dekódolni, vagyis valóban tudott a GC igazi 5.1-es hangzást, ami csak az analóg kódolás-dekódolás miatt elkerülhetetlen minőségvesztés miatt nyújtott kevesebbet, mint a digitális 5.1.
Remélem megnyugodtál, hogy neked lett igazad, még ha saját magamnak kellett is igazi érvekkel alátámasztanom a Te álláspontodat, ha már neked nem sikerült :) -
FOGD mar fel hogy a 3 es fel az a sima DPL ra vonatkozik!!!!
"DPL II processes any high quality stereo signal source into "5.1"—five separate full frequency channels (left, center, right, left surround and right surround) plus one low-frequency-effects (deep bass) channel."
latod amit en???? OT KULON CSATORNA!!!! OT!!!!! KULON STEREO SURROUND!!!! NEM MONO MINT AMIROL TE BESZELSZ... mer az a SIMA SURROPUND pro logic -
"DPL II implements greatly enhanced steering compared to DPL, and as a result, offers an exceptionally stable sound field that simulates 5.1 channel surround sound."
Ha Surround jel van elkódolva sztereó jellé, akkor még valódi térhangzás is lehet, de akkor is rosszabb minőségben, mint egy digitális 5.1-nél, mert a Surround jel csak 4 (három és fél) csatornát tartalmaz: front, left, right, és egy frekvencialimitált, mono rear. Ha sima sztereó jelet dekódol 5.1 csatornára, akkor max. a véletlenen múlhat, hogy az előről-hátulról hallatszó hangok között különbséget tudsz tenni. -
nemtom minek magyarazol... a lenyeg ugyan az. a vizeses hatulrol fog szolni ha hattal allsz neki... az auto elolrol fog brummogni ha elotted van..stb stb stb. szal akkor nemtom minek csinaljuk ezt.
5.1 be fog szolni vagy nem?? IGEN!
stereo kabellel.. es szolt is.. pl a a mario sunshine GC-n vagy a resi evil4.. stb stb stb -
Figyelj, két jelből a jóisten sem tud 5+1 jelet csinálni... illetve tud, de akkor is csak a sztereó jel infóit bontja 5+1 fele, nem pedig 5+1 valós hangcsatorna szólal meg. Erről szól a DPL, ez van leírva az általad idézett szövegben is, erről beszéltem én is. -
"DPL II processes any high quality stereo signal source into "5.1"—five separate full frequency channels (left, center, right, left surround and right surround) plus one low-frequency-effects (deep bass) channel."
five separate full frequency channels
ezt nem lehet emulalos terhangzasnak erteni... -
Dolby Pro logic 2 ha jol tudom gyonyoru 5.1 sooot jobb mint a sima surround ahol a surround csatornak rohadtul monoban voltak.. es itt jott a dolby pro logic 2 ahol is a surroundok atmentek stereoba!
azt meg sehol nem irtam hogy DOLBY DIGITAL-t nyerhetsz stereo kabelbol!! btw a wikipedian sem arrol irnak hogy mit emulal a stereobol. azt irjak hogy dekodolja a DPL2-t sztereobol. nem emulal! dekodol! 5.1 lesz! ahogy mar mondtam en is gyonyoruen mukodott gamecubeon! -
http://youtube.com/watch?v=eaWqseH2A60 -
Xbox360.on lehete-e "logitech momo force feedback wheel" tipusu kormanyal jatszani ? -
Nincs. -
photoshop :P
Nem tudom, honnan van nekik, hivatalos release date február 20. Nincs ráírva, hogy promotional copy? -
Itt van -
xbox360 game videok ! ! ! ! ! -
"Crackdown
15500.- Ft.
2007.Feb.23
CSAK ELŐRENDELÉS"
forrás: www.uberkonzol.hu
-
Minden magyar. -
Megjelent a Crackdown. Én csütörtökön rendeltem überkonzoltól, pénteken már itt volt vele a futár. -
Köszi. Igazán az is érdekelt. Ja és Viva Pinata-ról valami vélemény? Képek alapján elég ilyen gyerekes. Hugom biztosan élvezné, de vajon én is? SZóval valami rövidke kis jellemzést. Ja és Crackdownnak csak a hangja magyar vagy a szövegek is, pl menü?