176882
banner
  • FoToS
    Felrobbant a Live központ most már dead központ :(
  • KADARKA
    Nekem se megy.
    Mi a fasz van?
  • matiszG
    Emberek mindenkinek megy a LIVE?Nekem a test connectionban az MTU failed-et ír ki.Mi az?Köszönöm a segítő válaszokat.
  • teddymac
    Ingyen Live Vista rendszeren

[2007. február 20. @ 09:18 - Chesario] (kommentek: 3)
    A Microsoft egyik embere, név szerint Shane Kim nyilatkozott a Windows Vista és az Xbox Live kapcsolatáról.

Az Xbox Live szolgáltatás eddig az Xbox és Xbox 360 tulajok számára adatott meg, ám a Windows Vista megjelenésével a PC-s platformon is elérhetővé teszik a Live rendszer multiplayer játékokkal kapcsolatos részeit. Ennek megfelelően a PC-s játékosok díjmentesen tudnak majd játszani az Xbox tulajokkal, ám a komolyabb funkciók eléréséhez itt is elő kell majd venni a pénztárcát. Az Xbox tulajoknak sajnos továbbra is ki kell fizetni a Gold hozzáférés díját és csak ezután lehet majd multiban is játszani a konzolon, de a jövőben lehet, hogy itt is díjmentessé teszik ezt a szolgáltatást.

gamestar
  • FoToS
    akkor örvendezzünk együtt :)

Akkor is régen derbiztünk már vagy egy kis crackdown co-op modba?
  • CSOCSO
    meg a szinkron is annyit jelent hogy a felirat magyar meg max a narrator... ennyi
    bar ez is tok kircsi! en boldog vagyok a forzanak!
  • FoToS
    Vettem a lapot :)
  • guardian hero
    Az eddig bejelentett/megjelent magyar szinkronos játékok közül a Pinata Rare, a Crackdown Realtime Worlds, és a Forza egyedül belsős fejlesztés.

De ne kapd fel a vizet, csak kötözködök :).
  • FoToS
    ja,de van játék fejlesztő részlege is!!

Olyan jól informált vagy!!
  • KILLER2
    Remélem, hogy ezután szinte minden gém szinkronnal jön. Bírnám Gears of War-t magyarul. AZt azonnal megvenném. Vagy mondjuk Dead Rising se lenne rossz.
  • guardian hero
    Mármint a Microsoft nem fejlesztő, hanem kiadó (a játékpiacon).
  • FoToS
    Nem tünt fel?Volt egy hir miszerint a viva pinata sikerén felbuzdulva a microsoft innetől magyar felirattal és szinkronnal látja el a játékokat!!
  • FoToS
    Srácok honnan tudom meg,hogy milyen flash van a gépembe?

• guardian hero
    Nem.
  • FoToS
    Csak a microsoft álltal fejlesztettek szinkronosak!
  • Casper007
    Szükségem lenne egy kis infora, elsősorban miskolciaktól. A Herman gimi közelében az OMV benzinkút környékén van egy konzolbolt (úgy tudom, zöld ajtókkal egy garázssorban) Nem tudja valaki ennek a boltnak a nevét?
  • Piko888
    Eladó Saints Row. Érd, [email protected] v. 06703308809
  • Sland
    Kirááály! Autólista van valahol? Kb mennyi autó lesz benne? 600-700? vagy ilyen PGR3 mennyiségű?

szerk: már megvan, vegyük úgy hogy nem mondtam semmit
  • rambuu
    Ja bár engem nem érdekel, de az kira hogy egyre több játék jön ki magyar Szinkronnal.
  • tommmyv
    hali Klastrom!
    Nekem kell ha van.
  • Gabe18
    Forza Motorsport 2 - magyar szinkronnal
  • dbb
    Ki akar menő lenni itt....csak azért mondtam hogy nehogy belém kössetek és hogy ne ezt a választ kapjam hogy először flasheltessem ki és utána menni fog a másolt.
  • KILLER2
    Nem fogsz. (saját tapasztalat alapján)
  • Stinger 576
    a Tuskóban próbáld meg - gépek, kontrollerek és játékok vannak.
  • Forza Italia
    Srácok Szerdán megjön az Xbox360 premiumom. Nagyon boldog vagyok és remélem nem csalódok benne
  • KILLER2
    Hát az meg már megint csak más kérdés. Ez tulajdonképpen teljes mértékben megválaszolhatatlan dolog.
  • Zsoltika 007
    Jó! De ebben mi a természetes? Mintha ettől ő lenne a menő gyerek..
  • KILLER2
    Ez olyan mint az, hogy "ki van csippelve"
  • Csacsi
    "Természetesen ki van flashelve" Csak tudnám miért ez a természetes? :)
  • Zsoltika 007
    Ha lenne szted nem azt mondanánk?
  • dbb
    Mondom hogy megvan de annál nincs frisseb?És a másik kérdésemre valaki tud válaszolni?előre is kösz
  • csacsmate
    Lizardman!! Kanizsán lehet valahol ilyen xbox360-al foglalkozó üzletet találni? Lehet valahol a ventit feljebb nyomni 12 V-ra ??? PLZ jó lenne de az is elég ha csak kiegészítőket lehet venni.

e-mail: [email protected]
  • Zsoltika 007
    Kb 16x be lett linkelve keress vissza! (lap alján a kereső)Vagy google.
  • dbb
    Szevasztok,azt szeretém kérdezni hogy valaki tud adni egy friss listát arról hogy melyik sima xbox játékok mennek 360-on.Az xbox.com-on megnéztem de nem hiszem hogy friss lista.És a másolt xbox játékok is mennek
    amik a listán szerepelnek?természetesen ki van flashelve az xbox360.
  • Jak16
    Köszke
  • Csacsi
    Úgy nagyjából itt
  • Jak16
    Hol találok egész éves (akár pletyka) megjelenési listát X360-ra?
  • Csacsi
    Nah végre beszereztem a Rainbow Six Vegast. Nagyon szépre sikerült szerintem. Igazi taktikázós akció. Remélem elég hosszú. Asszem örök darab marad a polcomon.
  • guardian hero
    Eddig én sem, ebből adódott a félreértés.
  • Zsoltika 007
    Ok a DPLII Game-et nem ismertem.