176880

-
Sziasztok!
Ha veszek x-box 360-at honnét tudom, h milyen olvasó van benne?
Samsung-e vagy ez a Hitachi??
És melyik a jobb? Gondolom a Samsung...
Esetleg vmi amire oda figyeljek?? -
egyetértek,de hasonlításhoz még-már ami a kombókat illeti és ezeknek képi megjelenítését-ide tenném a devil may cry-t
én néha előveszem,azt nyomok egy-egy pályát
már csak egy karaktert kell unlockolnom,legalábbis a karakter választás menüben már csak 1 nem aktív -
Olcsi2 #12285 szep, de tul hamar monotonna valik es az egeszrol leri, hogy kicsit felbehagytak anno, hogy minel elobb piacra keruljon. Ha szereted a Dynasty Warriors fele verekedest, akkor hasznaltan megeri bevallalni. Kabe 16 ora jatek van benne, ha csak a sztori erdekel, meg 5, ha ki akarod jatszani 1000/1000-re. -
FoToS #12284 Nagyon köszönöm!! -
alone in the dark video tenyleg egesz jo. foleg a legvege azzal a zenevel. imadom azokat a zeneket.. rohadtjol mennek a jatekokhoz.. kicsit mgs es meg gitsesse teszik a hangulatot
(gits nem osszekeverendo a giccs el:D) -
szabzol #12282 Profil választásnál kiválasztod a LIVE-os profilt, majd xbox live fül, neveden (ahol a gamerscore-t is kiírja) "A", majd Enable auto sing in. -
FoToS #12281 Én nem szeretem az ilyen játékokat mész egy kardos valakivel és kaszabolod az ellent. -
Please, mondjon valaki miksolci konzolboltot, mert megüt a guta. :( Már nagyon rámférne egy box, meg is rendelem hétvégén, ha nem találok miskolci üzletet. -
Ninety-Nine Nights-et próbálta már valaki? Valami vélemény? -
FoToS #12278 sporolni kell.Nekem van 2 PSP-m lehet elcserélem valami okossal egy xbox360-ra és akkor lesz 2 itthon. :)
A fiamnak is kell egy úgy döntött és akkor nincs vita a gépen :) -
Sziasztok!
De jó lenne ha nekem is lenne Xbox360-am :) Már nagyon vennék egyet csak nincs pénzem rá. Ugye egy PC meg kell itthonra. Meg valszeg csak év vége felé lesz Plasma vagy LCD-TV-nk. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás hogy tudjak venni X-et? -
Fogalmam sincs. Talánm a beállításoknál van valami névjegy, de nem hiszem, hogy benne van. -
FoToS #12275 Köszi már nézelődtem,de nem találta :(
Azthonnan lehet megtudni,hogy hányas Fw van a gépen? -
FoToS #12274 Most a Fight Night 3,Test Drive U.Tulajdonképpen minden evő vagyok. -
Akkor beállítás. Nézelődj, most nem tudom, de ha majd bekapcsolom a gépet, megnézem. -
FoToS #12271 havernál bekapcsolom a gépet és egyből feljelentkezik valami beállitás lesz szerintem. -
dbb #12270 Nekem az NBA 2k7, kegyetlen jó játék de elég sokat nyomom még a Saints Row-val meg a Figh Night-tal. -
gears of War és Crackdown LESZ! :( -
Nektek mi a kedvenc játékotok? -
Nálam azt magától csinála. Vársz picit és bejelentkezik. Bár leeht, hogy van valami ilyesmi beállítás. Nem tudom. -
FoToS #12266 Srácok,hogyan tudom azt beállitani,hogymikor bekapcsolom a gépet csatlakotton egyből a livera ne keljen mindig kiválasztani a profilt! -
Majd ha elkészül. -
klastrom #12264 Halo 3 demo miko jön ? -
picsa hangulatos Alone In The Dark video -
Hát ma majdnem meglett. Lehet, hogy most már eredetiben veszem meg. -
VanPersie #12260 nem tudna nekem valaki egy oldalt adni ahol a pes6hoz tudnék kiegészítőt letölteni xboxra?
úgy hallottam van ilyen bár elég furin hangzik a dolog:( -
akkor játszad a fullt,bekakálol akkora isten
megint egy JÁTÉK-ha érted -
nem fog menni :S 2007-ben kiküldtek egy frissítést ami szétcseszi a flashelést... álnéven fut szóval a tulaj nem is tudja hogy flashelése tönkrement... szóval ezentól nem lehet letöltött játékokkal játszani csak originallal :(
[SPOILER]
persze ez nem egészen így megy de nézzétek el XD
[SPOILER/]
-
Srácok most töltöttem le az Nba 2k7-et és miután kicsomagoltam a rarból egy Image000 fájl lett. 7.5gb. Ez menni fog gépen? -
Én meg 4edszerre is kijátszottam a Crackdown demoját. -
KADARKA #12255
Jó szokásomat nem szándékozom ott hagyni az előző Mekkán, így itt is hétről hétre ismertetni kívánom veletek azt, vajon hogy is áll az XBOX 360 és talán a világ legnépszerűbb online játék rendszere és kik vagyis milyen játékok állnak a helyzet magaslatán. Híremet sajnos egy elég rossz hírrel kell folytatnom az XBOX Live szolgáltatás ma szünetel, és csak a délután folyamán tér vissza. Természetesen az általános karbantartás miatt van ez, de lehetséges egy frissítés is. Visszatérve a Top Listára a helyzet nem sokat változott, a Classic lista még mindíg szerepel és a Halo 2 maradt a jól megérdemelt pozíciójában. A Gears of War is menetel szépen előre nyomában pedig a neonfényes Vegas kaszinóiban dúl a legtöbb háború. Arcade fronton a frissen belépő Paperboy vette át a vezetést.Nézzük a további szereplőket, és a frissen belépőket erre a hétre...
-
tudor1980 #12254 mekkán van a megoldás a hibára
-
Hát az nagyon király lenne :) -
KADARKA #12252 Sajnos nekem ezt dobja amikor csatizni akarok.

-
mi ez az ip izé ? -
Az de jó lenne. Akkor nem kéne vennem. Magyarok, köztük ti is mennyire tolják még a Gears of Wart? Mert főképp amiatt akarok gold-ot, meg mostmár a crackdown miatt is, ha meglesz. -
KADARKA #12249 87.229.14.15:28990
-
talán most szervezik át a dolgokat :) és innentől csak gold lesz :) ingyen -
FoToS #12247 Felrobbant a Live központ most már dead központ :( -
KADARKA #12245 Nekem se megy.
Mi a fasz van?