176880
banner
  • Adi
    Sziasztok!
    Ha veszek x-box 360-at honnét tudom, h milyen olvasó van benne?
    Samsung-e vagy ez a Hitachi??
    És melyik a jobb? Gondolom a Samsung...
    Esetleg vmi amire oda figyeljek??
  • ThugEdge
    egyetértek,de hasonlításhoz még-már ami a kombókat illeti és ezeknek képi megjelenítését-ide tenném a devil may cry-t
    én néha előveszem,azt nyomok egy-egy pályát
    már csak egy karaktert kell unlockolnom,legalábbis a karakter választás menüben már csak 1 nem aktív
  • Olcsi2
    szep, de tul hamar monotonna valik es az egeszrol leri, hogy kicsit felbehagytak anno, hogy minel elobb piacra keruljon. Ha szereted a Dynasty Warriors fele verekedest, akkor hasznaltan megeri bevallalni. Kabe 16 ora jatek van benne, ha csak a sztori erdekel, meg 5, ha ki akarod jatszani 1000/1000-re.
  • FoToS
    Nagyon köszönöm!!
  • CSOCSO
    alone in the dark video tenyleg egesz jo. foleg a legvege azzal a zenevel. imadom azokat a zeneket.. rohadtjol mennek a jatekokhoz.. kicsit mgs es meg gitsesse teszik a hangulatot

(gits nem osszekeverendo a giccs el:D)
  • szabzol
    Profil választásnál kiválasztod a LIVE-os profilt, majd xbox live fül, neveden (ahol a gamerscore-t is kiírja) "A", majd Enable auto sing in.
  • FoToS
    Én nem szeretem az ilyen játékokat mész egy kardos valakivel és kaszabolod az ellent.
  • Casper007
    Please, mondjon valaki miksolci konzolboltot, mert megüt a guta. :( Már nagyon rámférne egy box, meg is rendelem hétvégén, ha nem találok miskolci üzletet.
  • KILLER2
    Ninety-Nine Nights-et próbálta már valaki? Valami vélemény?
  • FoToS
    sporolni kell.Nekem van 2 PSP-m lehet elcserélem valami okossal egy xbox360-ra és akkor lesz 2 itthon. :)
    A fiamnak is kell egy úgy döntött és akkor nincs vita a gépen :)
  • Ioles
    Sziasztok!
    De jó lenne ha nekem is lenne Xbox360-am :) Már nagyon vennék egyet csak nincs pénzem rá. Ugye egy PC meg kell itthonra. Meg valszeg csak év vége felé lesz Plasma vagy LCD-TV-nk. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás hogy tudjak venni X-et?
  • KILLER2
    Fogalmam sincs. Talánm a beállításoknál van valami névjegy, de nem hiszem, hogy benne van.
  • FoToS
    Köszi már nézelődtem,de nem találta :(

Azthonnan lehet megtudni,hogy hányas Fw van a gépen?
  • FoToS
    Most a Fight Night 3,Test Drive U.Tulajdonképpen minden evő vagyok.
  • KILLER2
    Akkor beállítás. Nézelődj, most nem tudom, de ha majd bekapcsolom a gépet, megnézem.
  • FoToS
    havernál bekapcsolom a gépet és egyből feljelentkezik valami beállitás lesz szerintem.
  • dbb
    Nekem az NBA 2k7, kegyetlen jó játék de elég sokat nyomom még a Saints Row-val meg a Figh Night-tal.
  • 22Barna22
    gears of War és Crackdown LESZ! :(
  • KILLER2
    Nektek mi a kedvenc játékotok?
  • KILLER2
    Nálam azt magától csinála. Vársz picit és bejelentkezik. Bár leeht, hogy van valami ilyesmi beállítás. Nem tudom.
  • FoToS
    Srácok,hogyan tudom azt beállitani,hogymikor bekapcsolom a gépet csatlakotton egyből a livera ne keljen mindig kiválasztani a profilt!
  • Zsoltika 007
    Majd ha elkészül.
  • klastrom
    Halo 3 demo miko jön ?
  • ThugEdge
    picsa hangulatos Alone In The Dark video
  • KILLER2
    Hát ma majdnem meglett. Lehet, hogy most már eredetiben veszem meg.
  • VanPersie
    nem tudna nekem valaki egy oldalt adni ahol a pes6hoz tudnék kiegészítőt letölteni xboxra?
    úgy hallottam van ilyen bár elég furin hangzik a dolog:(
  • ThugEdge
    akkor játszad a fullt,bekakálol akkora isten
    megint egy JÁTÉK-ha érted
  • 22Barna22
    nem fog menni :S 2007-ben kiküldtek egy frissítést ami szétcseszi a flashelést... álnéven fut szóval a tulaj nem is tudja hogy flashelése tönkrement... szóval ezentól nem lehet letöltött játékokkal játszani csak originallal :(

[SPOILER]persze ez nem egészen így megy de nézzétek el XD[SPOILER/]
  • Forza Italia
    Srácok most töltöttem le az Nba 2k7-et és miután kicsomagoltam a rarból egy Image000 fájl lett. 7.5gb. Ez menni fog gépen?
  • KILLER2
    Én meg 4edszerre is kijátszottam a Crackdown demoját.
  • KADARKA

Jó szokásomat nem szándékozom ott hagyni az előző Mekkán, így itt is hétről hétre ismertetni kívánom veletek azt, vajon hogy is áll az XBOX 360 és talán a világ legnépszerűbb online játék rendszere és kik vagyis milyen játékok állnak a helyzet magaslatán. Híremet sajnos egy elég rossz hírrel kell folytatnom az XBOX Live szolgáltatás ma szünetel, és csak a délután folyamán tér vissza. Természetesen az általános karbantartás miatt van ez, de lehetséges egy frissítés is. Visszatérve a Top Listára a helyzet nem sokat változott, a Classic lista még mindíg szerepel és a Halo 2 maradt a jól megérdemelt pozíciójában. A Gears of War is menetel szépen előre nyomában pedig a neonfényes Vegas kaszinóiban dúl a legtöbb háború. Arcade fronton a frissen belépő Paperboy vette át a vezetést.Nézzük a további szereplőket, és a frissen belépőket erre a hétre...
  • tudor1980
    mekkán van a megoldás a hibára
  • sector512
    Hát az nagyon király lenne :)
  • KADARKA
    Sajnos nekem ezt dobja amikor csatizni akarok.
  • teddymac
    mi ez az ip izé ?
  • KILLER2
    Az de jó lenne. Akkor nem kéne vennem. Magyarok, köztük ti is mennyire tolják még a Gears of Wart? Mert főképp amiatt akarok gold-ot, meg mostmár a crackdown miatt is, ha meglesz.
  • KADARKA
    87.229.14.15:28990
  • teddymac
    talán most szervezik át a dolgokat :) és innentől csak gold lesz :) ingyen
  • FoToS
    Felrobbant a Live központ most már dead központ :(
  • KADARKA
    Nekem se megy.
    Mi a fasz van?