banner
  • Sland
    Huu de elegem van már az Xboxból...

Crackdown szar - textúrák nem töltődnek be, nincs hang egy csomószor, őrült hangokat ad ki az xbox, utána tök néma az egész. még iPodról is néma a zene, ha crackdownal játszok

Lost Planet - Állanóan lefagy, kifagy, összefagy, faszom már belé. És menteni sem tudok, mert még mentés előtt fagy ki, rögtön az első havas pályán. A legjobb az volt amikor be tudtam jutni abba a vörös barlangba ahol sok bogár volt. megörültem hogy nem fagyott le, erre lefagyott..

GRAW2 - 3féle verziót írtam ki, több ezret elpocsékoltam DVD-re és ugyan úgy meghal mindig a játék. Mindig lefagy, mindig máshol

GOW - Ez is sűrűn fagy, persze a legkellemetlenebb helyzetekben... Bár ez nem olyan vészes, de akkor is zavar

BF2:MC - Ez is állandóan, a legszarabb helyzetekbe fagy le :S

TDU, PGR3, Saints Row, Oblivion, R6 Vegas, NBA Live 07 még sose fagyott :P

Mindegyik írt játék, nincsenek eredeti játékaim agyagi okok miatt. Sajnos nem engedhetek meg magamnak 15 eredeti játékot, de ebbe nem megyek bele...
    Egy ismerősömnek sincs 360-a, úgyhogy nem tudom megnézni hogy másnál is ezt csinálják e az általam írt játékok.
    Verbatim és Maxell DVD-ket használok, nem hiszem hogy ez lenne a probléma.
    Az xboxot decemberben vettem, azóta nem volt firmware frissítve meg buherálva.
    Azt hiszem, visszaviszem az emberhez, aki Flashelte, aztán talán az tud valamit mondani...