176889

-
Kollár92 #13191 hát a vízhűtést nem is lehet hallani...
-
Az azért elég durva módosítás. Nem hinném, hogy máshogy nem lehetne megoldani. Én még nem gondoltam rá, pont az ára miatt. Piszok drága. De ha innen valakinek van, akkor az beszámolhatna a hangjáról. De amellett még az alap pentik is mennek nem? -
Kollár92 #13189 huhh greco ez PC-knél is szokott lenni de ott az ilyen eseteknél videokártyák szoktak így szarakodni meg néha az alaplap hibái miatt lesz ien...
lehet elszaródott az X-ed -
Nem azér, de én is pont így gondoltam. Csak nálam picit érdekesebb, mert a gépemnek sem ártana, meg aztán ahoz szét kell kapnom a fél szobát, hogy a ventillátoromhoz hozzáférjek, mert most éppen a leg eldugottam "fő elosztóba" van bedugva. Tudniillik nálam egy konnektor van kb 15 felé osztva. :D Ha bekapcsolom a ventillátort, akkor pukkan egyet a hangfal. Az meg megint más, hogy ráz a modem, ami belemegy egy routerbe, így vigyáznom kell ha a gépemnél matatok, mert ráz a kábel, ami a 360ba is belemegy, így annál sem árt vigyáznom. -
greco #13187 Szerintem csak a vízhűtés lesz az egyetlen megoldás.Már erősen gondolkozok rajta.Csak az ára tart vissza... -
greco #13186 Én a viva pinatával jártam így. Az elmentett kert betöltésénél mindig lefagyott. Más megoldás nem volt, újra kellett kezdeni. -
Erről nincs valami infótok? Sajnos angoltudásom elég gyenge, így a szövegből nem sokat tudtam kihámozni. Mi ebben olyan extra és ezt is be kell szerezlni a gépbe vagy valami külsőleg feltehető izé? Ja és esetleg némi infót az Intercoolerről. Így ahogy graco mondta, kezdek félni a nyártól és élehet, hogy kéne még rá valami htés. Vagy van valami jobb? Vélemények érdekelnének, a hatékonyságuk és a hangjuk. -
Kollár92 #13184 Átjöttem ide me a star wars force unleashed rész ugylátszik kifujt...
csak én irugatok azt 2 naponta kapok egy választ LoL -
mi van akkor ha egy játék folyamatosan kifagy ugyan annál a résznél??
a DVD teljesen sértetlen... -
greco #13182 Ez a legjobb hűtésmod:)
-
Kösz!
Tényleg sokáig birja még a sima elem is. -
Huhh...már épp a szivemhez kaptam hogy valami komolyabb bibi van... de frankón!
Huzok tölthetö elemet venni.
Köszee! -
Én az eredeti hűtőt szedtem szét és usb-t raktam a végére, kivezettem a gépből és rédugtam 12V-ra. ha 3órát megy a gép akkor is langyos levegőt fúj ki! 0 FT -
Merül benne az elem. -
Ez miért nekem jött?
#13173: A melegtől én is félek. Most jut eszembe, hogy ilyenkor még a gépem is lassabb. Pedig most télen sem volt túl gyors. Azért remélem a 360nak nem lesz baja. Htésre eddig 4000 Ft-ot költöttem. Először 3000ért felhuzattam őket, aztán most egy ezresért meg az egyiket legyengííttettem halkítás céljából. Amúgy a hátuljára rakható venti az mennyit ér és milyen hangos? Bár nem hinném, hogy most már teszek rá valamit, így is elég hangos, legfeljebb majd ha 30 C fölé megy, akkor leveszem a TV álllványról, mert most elég zárt. Amúgy ha az oldalára van állítva, akkor jobban hűt? Én úgy tudom, hogy attól szétmegy valami a DVD meghajtóban vagy ilyesmi. -
Én úgy tudtam hogy ezt akkor csinálja ha a táp nem szellőzik rendesen vagy nem csatlakozik rendesen.
Amúgy ha a ledek körbe futnak a kontrolleren akkor merül az elem. -
Xbox 360 hacking guide filmmel részletesen leírva -
A hátso ventit ki kell cserélni. Nagy melegben meg majd az oldalára is kell ami befelé fujja.
A ram tényleg hüle helyen van...
.
Ha az irányitón csak ugy magátol elkezd körözni a négy led, aztán megáll, az millen "problémát" jelent?
Köszi! -
greco #13173 Nem.A GRAW2-ben is.Meg szerintem már mindegyikkel.Biztos a melegedés az oka. Szerintem egyre több gép fog beszarni a jó idő közeledtével... :( -
Bocs, de nem bírom ki, hogy ne kössek bele. Hogy kell ki flashelni a boxot? Az értelmét már nem is kérdezem. Csak a pontosság kedvéért flashelve van. A flash egy szóbeli dolog, nem lehet kivenni. Olyan mint a ki van csippelve (bár azt legalább beleteszik, de a flashet csak szoftveresen ráteszik). BOcs, de nem bírtam ki. -
Nem vagyok jártas ebben, de én csak túlmelegedésre tudok gondolni. Csak ennél a játéknál csinálja? -
greco #13170 Az elmúlt napokban folyamatosan ezt a fagyást produkálja a boxom:
2006.03.14 dátum van rajta és kb. 7 hónapos. Piros ledes hibát még nem láttam.Mit lehet ezzel kezdeni? -
Update-elni kell, kösd rá a live-ra és úgy indítsd. Ja és kell vinyó is. -
CSá!Biztos má 8000000-szer tették fel ezt a kérdést!Egy sima xbox-os játék se megy az xbox360-onom!Mit cssináljak??!!(ki van flash-eltevte az xbox360-om) -
Lcd -
Srácok szerintetek ez az Lcd tv jó lessz az Xbox360 hoz?
-
Az 1080i az mér 720p? :) -
Theodoric #13164 gányolás alatt azt értem, hogy 2 hónapig fog menni, amit persze első blikkre ugyse fogok látni és akkor meg a flashelés is levesbe menős lenne... -
kösz. de kb eze milyen árba van? -
Hát ha én összegányolva kapnám vissza akkor azzal a lendülettel flashelném is. -
Theodoric #13161 Na, faxa... csak felküldik a boxom a szervizbe, nem látom biztos vagy 2 hónapig és akkor még csak azt fogják megállapitani,hogy igen, ez tényleg rossz.
És akkor még reménykedhetek, hogy egy cserét beiktatnak, nehogy összegányolva visszaküldjék javitva cimszó alatt...
-
És mi annak a proginak a neve? Mert az xbox kiirja de nemtudok rámenni az oldalra mert valami magyar szarság jön ki .. -
Samsung LE32R72B -
Eddig is volt. De csak Media center-es xp-vel vagy vista-val müxik. -
Srácok milyen LCD tv ajánlotok Xbox360 hoz? -
Nem az előttem szóló bizniszének rontása, de nekem is van egy eladó okosított X360 Premiumon.
2 hónapos, Samsung drive. Ajándék VGA kábel. Összesen 1 GOW végigjátszása és néhány demo megtekintése idejéig használtam, nem érek sajna rá játszani már.
+eladó LG42 PC1R (1024x768 HD ready), hogy mindjárt nagyképernyős legyen az élmény.
(fél éves, vigyáztam rá, mint a szemem fényére)
Aki a kettőt vinné egyben, az komoly kedvezményre számíthat.
Csak komoly érdeklődők keressenek, Priviben. -
aribazsy #13155 Bocsi a kcisit lamar kerdesert, de mar van mediacenter X360-on?
(Mar 13084-es bejegyzesbol kiindulva kerdezem) -
rune #13154 Sziasztok!
A Lost Planet az első Xbox360-as játékom.
Hogyan lehet menteni? Mert elvileg a pályák végén ment.
Elvittem a harmadik pályáig. Ki is írja hogy 1 és 2. mission unlocked, de amikor újra bekapcsoltam a gépet már nem lehetett a continue-ra vagy küldetésekre menni, csak a new game volt aktív.
Pedig a kártyán ott van a mentés megnéztem.
Előre is köszi és bocs ha hülyeséggel zaklatlak titeket:) -
Ha hd felbontásban használod akkor igen. -
Az érdekelne, hogy nekem van egy DELL 17 colos monitorom, ha veszek egy kábelt, és arra rákötöm az X360-t akkor HD felbontásban fogom látni a dolgot?