176883

-
Lol! 
-
Na húzzál innen! -
Ja bazd ez állati én is ilyet akarnák csak sajna nincs még meg rá a zsé!! -
YMan #13222 nos az x-box melegedés témához annyi a hozzáfűznivalóm hogy ha normálisan szellőző helyen van akkor nem szabad neki túlmelegedni. Olvastam a szakik fórumán is, de én is úgy gondolom. a flash-elés a dvd-rom meghajtót érinti, nem mást. ha proci-videókártya órajelet huznának fel akkor logikus lenne, de csak parasztvakítás szerintem. -
Én amúgy egy ilyenen is elgondolkodnék: http://www.argep.hu/product_412509.html -
Nem nehéz elképzelni. Teljesen élvezhetős, csak olyan éles, mint egy 500000 Ftos LCD-n. A csíkot csak el tudod képzelni. Olyan mint egy szélesvásznú film. -
Én 1280*1024es monitorommal eléggé szívok. A játékoknál van felül meg alul 1-1 fekete csík. Ezzel még nincs semmi gond, de leszedtem a GoWhoz a javítást, amivel van benne 4:3as felbontás, de mivel az enyém nem az, ezért eléggé lekarcsúsítja az embereket, bár egyszer már sikerült kb jóra beállítanom. -
de élvezhető a játék monitoron?
szal olyan mint TV-n? (érted hogy értem)
képet nem tudnátok adni a csíkok miatt? vagy pl leírást h mit kell tennem? -
A februári Konzolban van összefoglalva leírva ez a téma, ha tudod akkor szerintem olvasd el. Amúgy alul velül lesz egy vékony csík, ha jól emlékszem 11%-a lesz a fekete csík a teljes képernyőnek (mivel a PC-s wide szabvány 16:10-es míg a tv-s wide 16:9, csak hogy evvel is szívjon mindenki)... -
hi! EZ a monitor milyen lenne a 360-hoz? VGA átalakító és kész? A képet ezen széthúzza? mert nem kell TV csak egy monitor amin jó a kép! THX (boxra kell :D) -
20gb-os merevlemez=winchester -
Kamu szvsz -
Na erre befizetek. Még sosem láttam égő 360at. (remélem ha látok, akkor az nem a sajátom lesz) -
akkor errol kepet kerunk mert amugy bullshitnek hivnam.. azt ne mond hogy nem csinalt kepet mert nemtom elkepzelni hogy a 21. szazadban vki ne nyulna azonnal fenykepezoert hogy na akkor ak epeket gyorsan feltegye a netre. -
Kollár92 #13211 jah felváltva játszottunk
szilveszter... utána meg bebasztunk azt már nemtom mit csináltam utána -
pedig ha jol emlexem nem kell kulon menteni. -
MIVAN?????? 2 NAPOT????? -
Kollár92 #13208 az úgy szarrá ment ahogy van -
Kollár92 #13207 lol nekem volt olyan barátom akinek kigyulladt bár igaz hogy 2 napot játszott folyamatosan megállás nélkül...
de az füstölt rendesen... -
A 3 ledes hibáról elég sokat hallani. Itt is sokan mondják, amúgy meg szinte minden XBOX 360 tulaj felhuzatja a htést vagy másik ventit rak bele. -
Elvileg figyeli hogy mekkora a cpu/gpu hőmérséklet és úgy forog[De nem biztos:D].
Csak az a kérdés külső-e avagy belső mert ha külső vennék a biztonság kedvéért garancia ide garancia oda biztos ami biztos. -
Szeszmester #13204 Mit veritek a nyálatok erre a vízhűtéses dologra?
Pl videókarikra elég gyatra vízhűtést raknak, alig hűti jobban, mint egy sima ventillátor. Ne dőljetek már be mindennek! Ha nagyon stresszelsz, rakasd be a gépbe. Ha nincs pénzed, akkor meg minek spammeled a fórumot felesleges kérdésekkel? Ezerszer ki lett tárgyalva. Jobban jársz, ha eliszod! De akkor sem jársz rosszul, ha pár ezerért beleraknak egy ventit, talán akkor még hordozni is tudod a gépet. Egyébként hány emberről hallottál, akiknek megsült a gépe? Ja, hogy néhányan aszongyák az sgn, bocs. -
Kollár92 #13203 hogy ne legyen elérhetetlen... -
Kollár92 #13202 bár sztem ha van eszük az ujjab versio az már vízhűtéssel lesz és gondolom 100000-el kevesebbért vehetsz gyér ventilátoros versio-t -
Kollár92 #13201 jah de így nem mennének tönkre mert akinek garanciája van és nem ért hozzá a ventilátórhoz annak ingyen ki kell cserélni im minden 3. embernek probléma ugyhogy sztem hosszutávon spórólnának vele -
Hát az tényleg nem lenne rossz, csak ahoz újra kéne tervezni az egészet. -
Kollár92 #13199 pl eggyes PC videokártyák (8800GTX) beépített rendes vízhűtéssel vannak alapba -
Kollár92 #13198 jah bár nem értem hogy akkor miért nem korszerűsítik alapba a gépeket hogy vízhűtésük van... -
Kollár92 #13197 a fullos az viszont télleg rohadt húzós
-
greco #13196 Ja,de lehet behozza az árát ha nem várjuk meg, hogy a drága alkatrészek tönkremenjenek. -
Kollár92 #13195 hát attól függ hogy fullosat teszel e bele
me ha fullos akkor nem kelll a ventilátór mert van a vízhűtésnek egy saját kis hőelvezetője -
De a vízhtés mellett még megy a ventillátor is nem? -
Kollár92 #13193 bár igaz hogy húzós egy kicsit az ára de megéri -
Kollár92 #13192 és az mindig jó -
Kollár92 #13191 hát a vízhűtést nem is lehet hallani...
-
Az azért elég durva módosítás. Nem hinném, hogy máshogy nem lehetne megoldani. Én még nem gondoltam rá, pont az ára miatt. Piszok drága. De ha innen valakinek van, akkor az beszámolhatna a hangjáról. De amellett még az alap pentik is mennek nem? -
Kollár92 #13189 huhh greco ez PC-knél is szokott lenni de ott az ilyen eseteknél videokártyák szoktak így szarakodni meg néha az alaplap hibái miatt lesz ien...
lehet elszaródott az X-ed -
Nem azér, de én is pont így gondoltam. Csak nálam picit érdekesebb, mert a gépemnek sem ártana, meg aztán ahoz szét kell kapnom a fél szobát, hogy a ventillátoromhoz hozzáférjek, mert most éppen a leg eldugottam "fő elosztóba" van bedugva. Tudniillik nálam egy konnektor van kb 15 felé osztva. :D Ha bekapcsolom a ventillátort, akkor pukkan egyet a hangfal. Az meg megint más, hogy ráz a modem, ami belemegy egy routerbe, így vigyáznom kell ha a gépemnél matatok, mert ráz a kábel, ami a 360ba is belemegy, így annál sem árt vigyáznom. -
greco #13187 Szerintem csak a vízhűtés lesz az egyetlen megoldás.Már erősen gondolkozok rajta.Csak az ára tart vissza... -
greco #13186 Én a viva pinatával jártam így. Az elmentett kert betöltésénél mindig lefagyott. Más megoldás nem volt, újra kellett kezdeni.