176900

-
greco #13444 Megbeszéljük msn-en,mert láttam közben felvettél. -
kozben elolvastam a pu-t itt... -
Ajjaj... :) Igen az x-median megtalaltam de csak annyit, hogy kuldtel a wadarr@gmailra. Ott viszont jelenleg nincs megvalaszolatlan mail. De ide is irhatod ha mar itt vagy :) -
greco #13441 A mailcímedre, azx-media oldalon küldtem neked privit, üzentem a chaten is,ja meg itt is küldtem már privit neked.:-) -
hova irtal ? -
greco #13439 Látom sok a munkád, de azért egy válasszal igazán megtisztelhetnél már... -
Alul szellozik csak a konzol alatt... amit nem latsz. De az is keves... nagyon keves. Meg is van az eredmenye ennek 1-2 hetente cserelgetik a gepeket a bura alatt. De azert neha sikerul elkapnom egyet-kettot, tessek:
Itt az elso amit elkaptam, a gep korul plexi burok van itt is:
[URL=http://videa.hu/main.php?page=play&v=pYGuGoji5gRTNexs]3 led video #2
Es egy masik a jol ismert burokban:
[/URL][URL=http://videa.hu/play.php?v=8sVSo76HlK4codGV]3 led video #1[/URL]
Es vegul nehany 3 ledes gep ami javitasra var nallam:
Ezekutan mindenki dontse el maga mennyire van felfujva a melegedes dolog :) Bar a helyzet az en cska orulok a 3 ledes gepeknek mert az infra bga forrasztoallomasom ara meg mindig nem terult meg :)
-
Kollár92 #13437 ahha lol télleg
akkor meg ha van rá gari vidd vissza -
Isteneeeeem! Most mondta Tejföl h nem forgatják! magától karcolja a lemezt! -
Kollár92 #13435 jah de télleg játék közben miért kell forgatni?
-
Nem kell hozzá megmozdítani sem, hogy megkarcolja a lemezt. Nem csak én jártam így, hanem más is. Annyira hülyék nem vagyunk, hogy játék közben forgassuk a gépet. -
Kollár92 #13433 bittos naon unatkozol... -
Kollár92 #13432 LoL te ilyenekkel játszól?
Spider-man... -
nézd meg a legújabb híreket és ha azt mondják h lesz akkor szerintem lesz! -
?????????????????????????? -
Jak16 #13429 Szerintetek lesz Spider-Man 3 demo? -
Jimanszky #13428 hát én nem tudom.fogalmam nincs.biztos időnként kikapcsolják..nem tudom -
Hát sztem akkor nagyon minimális:olyan átlátszó műanyagburokban tényleg nem forog a levegő. -
Jimanszky #13426 jaja,biztos,hogy van vmi szellőzés. -
Van szellőzés. Csak legfeljebb nem láttad. -
Ez így van! Én is ezen a véleményen vok. -
Szerintem naon fel van fújva ez a melegedés gond! :D
csak h mondjak egy példát:
Székesfehérvár-> Media Markt-> XBox 360 <- hová van bezárva?
egy műanyag lap alá ahonnan ki sem száll a meleg levegő! na ha ott nem melegszik nálam se fog :D
De javítsatok ki ha tévedek ;) -
miskolciak segítségét várom mer nagyrészt csak ők tudnak segíteni de bárki segítségét szívesen várom. -
Kollár92 #13421 Pécsi vaok akit most vettek fel a legjobb suliba ugyhogy nemtom a miskolci flash műhelyek nevét... -
Sziasztok!Nem tudtok egy miskolci boltot mondani hol ki tudom chippeltetni a boxot?olyan oldal is jol jön ahol szervízek vannak felsorolva.
-
EasyLife #13419 Hogy lehet megcsinálni h dashboardon lássa a számítógépemen található zenéket ( nem media centerrel) routerrel van összekötve és Vistát használok de sehogy se tudom meg csinálni h kiírjon egy db zenét is.... -
Konzulstudioba egy ezresért polírozták vagy mit csináltak vele. CSak elhalványult a karcolás, de azóta rendesen működik a játék. 20 perc alatt kész van. -
lool, hát ez nagyon odabasz:D Egyébként arra kiváncsi vagyok, hogy hogy a francba nem akad el, amikor a szélére még rájön plusz 2-3 mm. ? -
ha ennyire felsz akkor ne forgasd az xboxodat mikozben lemest olvas es nem elsz baj..
Amugy ITT a megoldas MINDENKINEK!!! -
turho #13415 Ok, de akkor ezekszerint megéri inkább a prevenció ahol veszélyforrás van nem? :)
(Nem örülnék ha klenne 10 db. félkarcos polírozott játékom az tuti, továbbá géppel 1 k alatt nem nagyon políroznak). -
de meg hogy le fog esni!!!!!
sdtv vagy nem, ugyanugy ubersokmillio poligont fog kirakni a tv re amit a ps2 nem tud.
szal hdtvn nem lesz csikos a kepernyo.. kicsit jobb szinek meg olvashatobb felirat.. kb ennyi a nagy kulonbseg.. de epp eleg hogy ujra leessen az allad.
btw ahogy felrakod 720p be a gamezt azert eszreveszel majd lassulasokat... pl tomb radier kisse lassabb lesz. -
Kollár92 #13413 nem lesz olyan de legalább használható lesz... -
turho #13412 Mélyen karcolt lemezt polírozhatsz bármivel..... Meg a "polírozott" lemez az sosem olyan már mint a gyári felület. -
Kollár92 #13411 LoL egyszerübb ha veszel egy lemezpolírozót -
Csiszolni, polirozni kell a lemezt... egyebkent magatol nem karcolja csak akkor ha kibillen a lemez az egyensulyabol. Konnyen orvosolhato, a drivba beepitheto vedelem. 3e ft :)
x-media.xel.hu
[email protected] -
Édesapámnak is sikerült játszok,bejön a szobámba elkezdte forgatni megnézte az alját a box-nak ,hát nagyon örültem neki. Hogyan tudják megcsinálni? -
És ez most mit bizonyít? Meg egyáltalán ki az a barom, aki ezt kipróbálja? Nekem sikerült első nap ezt megcsinálni (szerencsére meg tudták csinálni a lemezt egy ezresért a lemezt). -
http://youtube.com/watch?v=2_GcnK6NUAw -
Szeirntem sincs, semmi féle köze hozzá. Bár mintha lenne valami olyan, hogy a flashtól gyorsabban olvas a meghajtó, de nem biztos, emrt akkor taán ezért lehetne ez, de szerintem se a flash miatt, de mindenesetre karcol. Elég baj. -
Gabe18 #13405 Hát nem vagyok egy szakértő,de szerintem a flash-nek semmi köze a karcoláshoz.Ezt maximum valami flash-warez ellenes valakik tejeszthetik,elrettentő példaként.