176889
banner
  • Unreal1942
    Én nem találta mmeg ezeket. Belinkelnéd?
  • TrIp
    de annyi, egy bolt már ténylegesen annyiért adja, meg van még egy amelyik 82ért
  • KILLER2
    Még nem, de hamarosan annyi lesz.
  • 22Barna22
    most akkor mi van?

komolyan csak 80 rugó a Premium?
  • evid
    fogsz tudni játszani.
  • MoLc
    Sziasztok ! Ha én veszek egy LIVE GOLD előfizut + a Gears of Wart,akkor tudok neten játszani Flashelt géppel ?
  • 22Barna22
    ez télleg sok! :| Köszi!

Istenek vagytok!

további jó mulatást!
  • evid
    sok, főleg ha nem is bolti.
  • Gabe18
    Szerintem sok,én novemberben vettem 16-ért.Bár nem tudom az árak azóta merre mentek...
  • KILLER2
    Akkor azzal valami nagy gond lehet. Vidd el Wadarrhoz, talán ő tud rajta segíteni, vagy beszélj vele, hátha tudja mi a baja. Amúgy ő megmondta nekem, hogy ne vegyek whispert, mert ugyonoylan erős mint a gyári, szóval elég ha azt felhuzatom. Nem volt még 3 ledes vagy egyéb hibája a gépnek?
  • 22Barna22
    egy éves Gold-ért 18 ezer sok/kevés/átlag?
  • Gabe18
    x-media.xel.hu
  • ThugEdge
    őőőő
    egye waddarnak csak írni lehet vagy privit az oldalán, vagy van vmi szervíze telcsi számmal?oldaláán nem talátam vagy csak idegembe lámává váltam:)
  • ThugEdge
    szerintem waddar lesz,sőt már írtam is neki,mert csak ezt a kontakt módot tudtam megfejteni,meg aztán flashelt is szal nemtom nem gáz-e
    fosok ms-re inkább egy szakértő emberke csinálja meg nekem kérje meg a munkája árát
    ez a tiszta dolog részemről
  • Zsoltika 007
    Az éves bőven jobb. Ahhoz képest ez rablás.
  • Bendy
    2-3 havi GOLD előfizetést ha valaki tud olcsón akkor vevő lennék. PM-ben köszi
  • turho
    Nem akarlak elszomorítani, de piros led előjele 100-ból 99-szer. Még nem akkora a felválás a gpu-nál hogy bejelezzen a hardverfigyelő rendszer, ezért nincs piros led. Ha garanciális, intéztesd szerintem, akár mondd be hogy volt már kétszer piros leded, és amúgy meg állandóan fagysz. Ha nem érintetlen, Wadarr komám segít.
  • Zsoltika 007
    Ahhoz képest már fél 6 óta nincs live.
  • ThugEdge
    abszolút,most egy ideje állt mondjuk 30 perce,egy demot próbáltam ki és fagyott már a THQ logónál
    ötlet?vagyis nyilván szervíz,de vmi bíztató?
  • s73
    Kb. igen. Azt írták, hogy PDT szerint 0-tól 14-ig. Az itthon 8-22 takar
    Ma este nincs Vegas.
  • NormalisEmber
    Állítólag kb.este 11 körül lesz 1-2 óra eltéréssel.
  • KILLER2
    Rendszeresen?
  • Zsoltika 007
    Ja hogy ilyen gyakran?! Akkor az tényleg gáz. :(
  • ThugEdge
    jó csak így nem lehet használni,hiába nincs piros led:(elindítok vmit a menü persze megy mert ugye az kb majdnem csak kép,indulna ugye a grafika,mozgások számolása és pakk
    ááá
  • Attila8805
    Igen ezzel én is találkoztam.
  • Zsoltika 007
    Aki az xbox.com-ra megy ezt kapja:

Azért legalább mi is rajta vagyunk.
  • Zsoltika 007
    A fagyás nem gáz. Inkább akkor parázz ha sok piros ledet látsz.
  • ThugEdge
    yo
    na vki akinek világítós ventije van,találkozott már a fagyással?
    csak mondom,hogy valszeg szart nem ér ez sem,most izgulhatok,hogy valamit még lehet-e vele kezdeni
  • Zsoltika 007
    Amúgy meddig tart a live karbantartás? Mert jelenleg még mindíg nem elérhető. Mintha 4 órát írt volna valaki hogy akkor lesz újra elérhető.
  • Jak16
    Most etse tízig nem lesz live????
  • NEXUS6
    Én meg vettem PS-es egeret hozzá, aztán úgy multiztunk a haverokkal.;)))
  • NEXUS6
    A M$ politikai okokból nem igazán támogat semmilyen PC-s perifériát.
  • KILLER2
    Ti játszotatok már PS3on? Én a napokban kipróbáltam a Croa-ban a kiállítottat (ezt bezzeg azonnal beszerzik, meg kiteszik, de XBOX 360ból mindössze egy üvegszekrényben van egy Core 80eért, meg leeht kapni 100eért Premiumot, meg joy-t, de játékot egyáltalán nem, bár igaz, a PS3 is 200e). Valami motoros szar volt betéve. Hát ultraszánalmas. Borzalmas a nézet, ha kanyarodok teljesej beforul a kép, játszhatatlan és a grafot sem telátam túl jónak. A csávó a motoron egész jó volt, de a sziklák elég mosottan voltak textúrázva.
  • TrIp

hát ez számomra érdekes lesz, de egy próbát megér majd mindenképp :D
  • deep
    Mért? A C&C-t hogy toltam PS1-en? Simán lehet joy-jal irányítani...
  • TrIp
    engem az érdekelne főleg, hogy ugye ki fog jönni 360ra is a c&c3... azt hogy a jóéletbe játszod te gamepadon??:D vagy az usbre lehet majd hozzá egeret csatlakoztatni..?
  • Unreal1942
    Nem flame mert van amiben jobb a konzol, de!
    Tegnap kipróbáltam egy fps játékot konzolon. Háááát!
    Tudtam, hogy szar lesz, de hogy ennyire. 5letes az irányítás csak hatékonyságban messze elmarad a bill+egértől. A legszarabb pc-s fps játékos is tönkreverné a legjobb konzolos fps bajnokot :D
    Még offline se élvezetes számomra konzolon az fps.
  • TrIp
    multiformat
  • Unreal1942
    hol?
  • Jak16
    Remélem fent lesz a Shivering Isles karbantartás után :D