176890
banner
  • Jak16
    Remélem fent lesz a Shivering Isles karbantartás után :D
  • Gabe18
    Egyetértek,Earth Defens-től minden jóérzésű játékos tartsa távol magát,mert maradandó károsodást okoz szerintem.
    Nem értem ilyen hulladék hogy jelenhet meg egy nextgen gépre.Ehhez képest a Bullet Witch egy 10 pontos műalkotás...
    Erre hogy adott a legtöbb netes játékoldal 6-7 pontot ,azt nem értem.
    Szerencsére én egy ismerősömnél láttam igy megkiméltem magam,meg szegény Xbox-ot ettől a sokktól.Lehet ezt berakom az összes vörös led kigyullad rajta tiltakozás képpen...
  • TrIp
    nah emberek mégiscsak van árcsökkenés :D
    legalábbis nekem annak tűnik ha 80e az új premium pack
  • carterx
    a haverod meg a haverjátol hallotta akinek a szomszéd mesélte aki a haverjának a haverjától hallotta akinek a nagyannya mesélte a halálos ágyán.
    legyen igaz
  • carterx
    Hy Attila!

neked ntsc géped van?
    tudtommal csak azon futnak a not region free gammák ntsc-ben.
    tévedek?
  • NEXUS6
    Lehet hogy neki meg én mondtam!;)))
  • Jak16
    az nincs, a Liveos haverom hallota, én csak közvetítek.
  • NEXUS6
    Link?
  • Jak16
    hát hogy teljesen új lesz, valami ilyesmit hallotam, i,lletve a lIve szolgáltatás kibővül, mert a PS Home nagyon jónak igérkezik.
  • Zsoltika 007
    Ezt nem tudtam!
    Igaz nem is néztem utánna.
  • Jak16
    én azt hallotam hogy új lesz a dashboard...
  • Zsoltika 007
    Támad a mars kategória :D
  • partizan182
    Ugyanmár. Koop-ban irtani a szemét hangyákat a menyasszonyoddal mindennél jobb (na jó nem mindennél, de elég jó).

Bugyuta lődözős játéknak készült, az lett belőle. Szerintem full jó a gagyi menükkel, a darabos mozgással és az állandó lövöldözéssel együtt. F-kategóriás inváziós filmek hangulata nagyon átjön.

Egy üres DVD-t simán megért :)
  • Zsoltika 007
    Én ezt már a videóból láttam. Mármint hogy egy írható dvd-t sem ér meg a cucc.
  • Attila 007
    Hát érdekes dolgokat vettem észre egy rendkívül pocsék játék megnézése után, a gamma neve Earth Defense Force 2017, egy rohadt gyenge grafikával megáldott primitív hangyavadász játékot kapunk, ami a második pályán a legnehezebb fokozatban úgy vacog (szaggat) mint állat, érdekes munka, senkinek nem ajánlom a játékot még 600 forint is sok érte:))
  • Gabe18
    Hát igazán megindokolhatnád hogy mitól lett "szar". Az első részhez képest mindenben kicsit előreléptek,kicsit szebb let,kicsit jobb.Egyedsül a single rész hossza lehet rövid,de szerintem az se volt az.
  • Zsoltika 007
    Single és multi demó alapján szerintem jó lett. Bár lehet elcseszték a teljest de én tőled hallottam először ezt. Másnak bejött.
  • Zsoltika 007
    Persze hogy kell. A flashelés a drive vezérlő szoftverének(firmware-nek hívják) cseréje. Olyan mintha biost cserélnél az alaplapon.

Viszont ha flashelsz akkor eleve bukod a garanciát. Szóval érdemes mérlegelni hogy pár hétig amíg meg nem unod azt az 1-2 játékot amit adtak meg vettél hozzá addig hagyod a dolgot és ha kijön vmi gáz akkor cserélheted gariban.
  • viliszakacs
    A kérdés: A Drive csere után ujra kell flashelni vagy nem? ha már 100at kiadok rá nem dobom ki mert ki kell cserélni a drive-ot :(
  • Cobraz
    Szar lett a GRAW2
  • Zsoltika 007
    Ja egy sima csere. Mennyi is a drive a boxba 20-30 ezer? Miért is kapnál alapgépet? Flashelés után nincs gari.
  • viliszakacs
    Hy. ha flashelés után tönkremegy a fej egy sima cserével le leszt rendezve és minden fut rajta? vagy ujra alapgépet kapok? És milyen drive-osat érdemes venni? THX
  • Zsoltika 007
    Kiváncsi leszek mit találnak ki. Egy mass effect demónak nagyon tudnék örülni. (viccel)
  • Jak16
    most van a ngy dashboard frissités. remélem a meghajtó fw-ét zé nem frissitik. d.u. 4-ig nem lesz live.
  • KILLER2
    Nem feltétlen portóra gondoltam.....
  • Attila8805
    De én csak torrent-eken nézelődöm meg sg-n.
    Lehet tényleg a serial-oldalakkal van a gond.
  • Adi
    TE nézzel ilyeneket?!?!?:D:D
    Na de ilyet!:P
  • KILLER2
    Én az ilyen oldalakt mindig IEvel nézem, mert abban letiltottam a cookie-kat, így nem jön le semmi, normális oldalakhoz meg Firefox.
  • Attila8805
    Poresz oldalt nem nézek arra ott a torrent.[De nem használja a torrent-et se]
  • sector512
    Höhö Poresz oldalakkal meg a serial oldalakkal vigyázni kell :D
  • Attila8805
  • Attila8805
    Panda 2007-et ajánlom nem lassítja a gépet és eddig bevált.
    IMG]/forumkepek/2007_03/Spyware2.JPG[/IMG]
  • guardian hero
    Ad-Aware Personal, ingyenes spyware-irtó.

Esetleg érdemes egy normális vírusirtót is beszerezned, a Nod32-őt javasolnám, 30 napig az is ingyenes.
  • 22Barna22
    csá... nekem is kiírta a gépem ezt a spyware cumót de nem hittem hogy igaz :S mit kell letöltenem h letűnjön? vagy érted :D
  • Hitm@n
    samsungom van...mindegy, úgysem működött a net... inkább megyek TestDrive-olni offline... :)
  • Gabe18
    samsung v hitachi
  • Hitm@n
    Köszi!
  • partizan182
    Ha kábelnet akkor érdemes lenne a Box Mac-címét beregizni a szolgáltatónál. Vagy venni egy routert (minden problémát megold)
  • kellyyyy
    Áramtalanítsd a modemet,pár perc múlva dugd vissza utána jó lessz.
  • Unreal1942
    Volt itt linkelve egy kép régebben a kétféle meghajtóról. Az alapján be lehet azonosítani.