176890

-
Jak16 #14236 Remélem fent lesz a Shivering Isles karbantartás után :D -
Gabe18 #14235 Egyetértek,Earth Defens-től minden jóérzésű játékos tartsa távol magát,mert maradandó károsodást okoz szerintem.
Nem értem ilyen hulladék hogy jelenhet meg egy nextgen gépre.Ehhez képest a Bullet Witch egy 10 pontos műalkotás...
Erre hogy adott a legtöbb netes játékoldal 6-7 pontot ,azt nem értem.
Szerencsére én egy ismerősömnél láttam igy megkiméltem magam,meg szegény Xbox-ot ettől a sokktól.Lehet ezt berakom az összes vörös led kigyullad rajta tiltakozás képpen...
-
nah emberek mégiscsak van árcsökkenés :D
legalábbis nekem annak tűnik ha 80e az új premium pack
-
a haverod meg a haverjátol hallotta akinek a szomszéd mesélte aki a haverjának a haverjától hallotta akinek a nagyannya mesélte a halálos ágyán. 

legyen igaz -
Hy Attila!
neked ntsc géped van?
tudtommal csak azon futnak a not region free gammák ntsc-ben.
tévedek? -
Lehet hogy neki meg én mondtam!;))) -
Jak16 #14230 az nincs, a Liveos haverom hallota, én csak közvetítek. -
Link? -
Jak16 #14228 hát hogy teljesen új lesz, valami ilyesmit hallotam, i,lletve a lIve szolgáltatás kibővül, mert a PS Home nagyon jónak igérkezik. -
Ezt nem tudtam! 

Igaz nem is néztem utánna. -
Jak16 #14226 én azt hallotam hogy új lesz a dashboard... -
Támad a mars kategória :D -
partizan182 #14224 Ugyanmár. Koop-ban irtani a szemét hangyákat a menyasszonyoddal mindennél jobb (na jó nem mindennél, de elég jó).
Bugyuta lődözős játéknak készült, az lett belőle. Szerintem full jó a gagyi menükkel, a darabos mozgással és az állandó lövöldözéssel együtt. F-kategóriás inváziós filmek hangulata nagyon átjön.
Egy üres DVD-t simán megért :) -
Én ezt már a videóból láttam. Mármint hogy egy írható dvd-t sem ér meg a cucc. -
Attila 007 #14222 Hát érdekes dolgokat vettem észre egy rendkívül pocsék játék megnézése után, a gamma neve Earth Defense Force 2017, egy rohadt gyenge grafikával megáldott primitív hangyavadász játékot kapunk, ami a második pályán a legnehezebb fokozatban úgy vacog (szaggat) mint állat, érdekes munka, senkinek nem ajánlom a játékot még 600 forint is sok érte:)) -
Gabe18 #14221 Hát igazán megindokolhatnád hogy mitól lett "szar". Az első részhez képest mindenben kicsit előreléptek,kicsit szebb let,kicsit jobb.Egyedsül a single rész hossza lehet rövid,de szerintem az se volt az. -
Single és multi demó alapján szerintem jó lett. Bár lehet elcseszték a teljest de én tőled hallottam először ezt. Másnak bejött. -
Persze hogy kell. A flashelés a drive vezérlő szoftverének(firmware-nek hívják) cseréje. Olyan mintha biost cserélnél az alaplapon.
Viszont ha flashelsz akkor eleve bukod a garanciát. Szóval érdemes mérlegelni hogy pár hétig amíg meg nem unod azt az 1-2 játékot amit adtak meg vettél hozzá addig hagyod a dolgot és ha kijön vmi gáz akkor cserélheted gariban. -
A kérdés: A Drive csere után ujra kell flashelni vagy nem? ha már 100at kiadok rá nem dobom ki mert ki kell cserélni a drive-ot :( -
Cobraz #14217 Szar lett a GRAW2 -
Ja egy sima csere. Mennyi is a drive a boxba 20-30 ezer? Miért is kapnál alapgépet? Flashelés után nincs gari. -
Hy. ha flashelés után tönkremegy a fej egy sima cserével le leszt rendezve és minden fut rajta? vagy ujra alapgépet kapok? És milyen drive-osat érdemes venni? THX
-
Kiváncsi leszek mit találnak ki. Egy mass effect demónak nagyon tudnék örülni. (viccel) -
Jak16 #14213 most van a ngy dashboard frissités. remélem a meghajtó fw-ét zé nem frissitik. d.u. 4-ig nem lesz live. -
Nem feltétlen portóra gondoltam..... -
De én csak torrent-eken nézelődöm meg sg-n.
Lehet tényleg a serial-oldalakkal van a gond. -
TE nézzel ilyeneket?!?!?:D:D
Na de ilyet!:P -
Én az ilyen oldalakt mindig IEvel nézem, mert abban letiltottam a cookie-kat, így nem jön le semmi, normális oldalakhoz meg Firefox. -
Poresz oldalt nem nézek arra ott a torrent.[De nem használja a torrent-et se] 

-
Höhö Poresz oldalakkal meg a serial oldalakkal vigyázni kell :D -
-
Panda 2007-et ajánlom nem lassítja a gépet és eddig bevált.
IMG]/forumkepek/2007_03/Spyware2.JPG[/IMG] -
Ad-Aware Personal, ingyenes spyware-irtó.
Esetleg érdemes egy normális vírusirtót is beszerezned, a Nod32-őt javasolnám, 30 napig az is ingyenes. -
csá... nekem is kiírta a gépem ezt a spyware cumót de nem hittem hogy igaz :S mit kell letöltenem h letűnjön? vagy érted :D -
samsungom van...mindegy, úgysem működött a net... inkább megyek TestDrive-olni offline... :) -
Gabe18 #14201 samsung v hitachi -
Köszi! -
partizan182 #14199 Ha kábelnet akkor érdemes lenne a Box Mac-címét beregizni a szolgáltatónál. Vagy venni egy routert (minden problémát megold) -
kellyyyy #14198 Áramtalanítsd a modemet,pár perc múlva dugd vissza utána jó lessz. -
Unreal1942 #14197 Volt itt linkelve egy kép régebben a kétféle meghajtóról. Az alapján be lehet azonosítani.