6257
  • kirol
    Hát neked legyen igazad!!!
  • Inquisitor
    Én meg azt mondom 3-6 hónap ;)
    Persze csúszhat, de ha benne van a profilban, akkor egy csomó HW barlangban ezzel tesztelik az új VGA-kat már ...
  • kirol
    Hát nem hinném, hogy 1 éven belül jönne, már csak az Xbox360 miatt se.
  • Inquisitor
    Arra akartam utalni, hogy ha ez a profil benne van a GF8 driverében, akkor talán még se csak 1-1,5 év múlva jön ki PC-re. :)
  • kirol
    Hát ez tényleg felháborító, hogy mit raknak bele.
    Bár így lenne. :)
  • Inquisitor
    Amúgy valószinüleg még se olyan sokára jön az a játék:

Nem annyira hír értékű, egy GF8 topikba írta Turbo kolléga:

ForceWare 97.92 XP X32
    <PROFILE Label="Gears of War">
    <APPLICATION Label="WarGame.exe" />
    <PROPERTY Label="multichip_rendering_mode" Value="2400001" Itemtype="predefined" />
    </PROFILE>

Miket nem tesznek a driverbe, fúj! :D
  • Inquisitor
    Multihoz inkább UT2007, ha meg egyedül (is) szereted nyomni az ipart, akkor GoW. (Akkor IS ha van benne multi/coop!)
  • lee56
    Hmm, érdekes dilemmáid vannak . Nekem /pillanat az a problémám, hogy a szürke zoknit vegyem fel, vagy esetleg a fektét. , amugy buék neked is :)
  • Doom 4
    Szerintetek mit vegyek meg (majd) a Gears of War-t vagy az Unreal Tournament 2007-et ? BUÉK !!!!!
  • Evogordon
    Az ilyet én is fejbe tudnám rúgni. Mert szegény nincs felvilágosítva hogy már a pc is 4 magnál, g80-nál tart ami szétveri az xbox-360-at... Nekem semmi bajom az xbox-al sőt gondolkodtam is rajta hogy veszek eggyet a gép mellé de azért ne szálljanak már el így attól a konzoltól.
  • grebber
    De hogy arcozott egy fejlesztő faszi egy konferencián huh de lerugtam volna az arcát acélbetétessel.

Ilyet nyögött hogy majd pcre 1,5 év múlva addigra már el is fog futni a pc-n.
  • Doom 4
    hát ja de így a régieket háttérbe szorítanak és lehet h valaki évekig gyüjt 1 PC-re és jön az YBOX az XBOX-on csak játszani és DVD-zni lehet amúgy ne értsetek félre nem vok x360 ellenes
  • Evogordon
    Gondolom azért nem adják még ki mert most így veszik az xbox 360-at mint az állat és arra sokan megveszik +-ba a geras of war-t és így ugyebár nagyot kaszál a MS.
  • Doom 4
    tuti h lesz ilyen gyönyörűséget nem kiadni PC-re öngyilkosság (remélem nem csinálják azt mint a HALO-HALO 2 nél)
  • grebber
    Lesz csak későn :( legalábbis én úgy halottam.
  • kirol
    A GameStar aktuális számában azt írják, egy év múlva lesz PC-re.

Most ezeknek fogalmuk sincs a dolgokról, vagy honnan vették, hogy lesz?

Mert elvileg nem lesz, nem?

Bár jó lenne.
  • Gunner
    Aztán szívsz, mert nem tudsz rendesen netezni se xD
  • Seth
    Gary Jules - Mad World a szám
  • bcrics
    na ezaz a game ami miatt aszzem túlóráznom kell hogy vegyek 1 kurva box-ot még az is lehet eladom a gépem;)
  • bauer15
    http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4
    itt még egy klippje is van akit érdekel
  • Glpetyus
    Gratulálok.

• reanimator
    én is keresem ,annyit tudok már,hogy R.E.M az előadó
  • bmffm856
    hello! annak a számnak a címét, ami a xboxos reklámban megy, meg tudja valaki mondani? :)
  • Voltan
    A németek nem normálisak az ilyesmivel kapcsolatban. Ott van a Cannibal Corpse nevű amcsi death metal együttes, akiknek a véres borítói cenzúrázva jelennek meg germánföldön, és az első 2, vagy három albumiuk be van tiltva. Ezekről koncerten sem játszhatnak. A vicces az, hogy a későbbi lemezeik pont ugyanolyan véresek és durvék, vagy még inkább, mint az első kettő. Tehát nem játszhatják a "Butchered at Birth" című opuszt, de nyugodtan mehet a "Fucked with a Knife", vagy a "Hammer Smashed Face" és a "Hatchet to the Head" féle belezés is. Marhára következetes és értelmes cenzúra, mit ne mondjak... :D
  • bauer15
    kössz:):):):):)
  • Seth
    Mad World by Gary Jules
  • bauer15
    fura kérdés de valaki nem tudja milyen együttes meg a trailer alatt_?
    kössz
  • Sephi
    Gyors kerdes. Akinek megvan az es van LIVE-ja nem akarna egyet tolni co-op-ba? Mert angolul kiabalni mar egy kicsit faraszto :D
  • Glpetyus

Ezt a kis xbox-os trélert,teljesen véletlenűl találtam,...nézzétek meg,nagyon hangulatos.
    Hát remélem lesz pc-re télleg',mert nincs kedvem konzolt venni :p
  • grebber
    A PC-s Gears of War csak 2007 végén jön
    [2006. október 20. @ 13:42 - Bad Sector]

Miközben az Xbox 360-as verzióra a konzol tulajdonosainak már nem kell sokáig várniuk, a PC-sek sajnos csak több, mint egy év múlva tolhatják a Gears of Wart.

A hír "bukéja" egyébként, hogy egy német online site, a Console Wars jelentette be először. Úgy látszik, szegény németek most nagyon rá vannak kattanva a Gears of Warral kapcsolatos hírekre, mert náluk ugye a bősz német cenzorok betiltották a játékot...

info: Gamestar
  • Esrohnoil
    Dehogynem játszhatnak, a torrentoldalakhoz ugyanúgy hozzáférnek, mint bárki más. :D
  • grebber
    Betiltották a Gears of Wart Németországban
    [2006. október 19. @ 16:31 - Bad Sector]

Az Unreal 3 motort használó, rendkívül látványos és ígéretes Gears of Warnak sem a hamarosan megjelenő Xbox 360, sem a PC-s verziójával nem játszhatnak majd a német gamerek, az USK, a német korhatározást szabályozó intézmény ugyanis nem volt hajlandó sehova besorolni a játékot, így nem is fog megjelenni Németországban.

A Microsoft kijelentette, hogy elfogadja az USK döntését és ebben a régióban nem adja ki a játékot, sőt, erről még hivatalos nyilatkozatot is tett. Egyik képviselőjük még azt is hozzátette, hogy nem is akartak vitatkozni a német intézménnyel, mert az egyetlen lehetséges módja a megjelenésnek az lett volna, hogy olyan szinten lecsupaszítják a játékot a német verzióhoz, hogy azt már semmi értelme sem lett volna megjelentetni.
    A Microsoft, illetve a német gamerek így jártak a másik nagynevű és rendkívül népszerű Xbox 360-as zombi-akciójáték, a Dead Rising kapcsán is, az USK ugyanis azt is betiltotta.

• grebber
    Majd valamikor ja :(
  • berlinboy6329
    Van már PC-s bejelentés?Szal lesz rá?
  • grebber
    A nagy Gears of War bejelentés?
    [2006. augusztus 03. @ 17:07 - Berkenye]

Úgy tűnik, Mark Rein az Epic Games alelnöke nemrég arra célzott a Gears of War kapcsán mint nagy bejelentés, hogy elárulják a játék pontos megjelenési dátumát.

Az Xbox.com-on felbukkant ugyanis egy közlemény, melyben a Microsoft bejelenti, hogy a Gears of War című Unreal Engine 3-as akciójáték 2006. november 12-én debütál a cég Xbox 360-as konzolján.

Úgy tűnik, a PC-seket (egyelőre) elfelejtették, ugyanis a megjelenési időpont kizárólag az újgenerációs konzolra vonatkozik. S mivel csütörtök van, nem valószínű, hogy a héten bármi más nagy bejelentés érkezne még a játékkal kapcsolatban, így sajnos meg kell elégednünk ezzel. A Gears of War egyébként két változatban kerül majd a boltokba. A gyűjtőknek szánt kiadás egy koncepciós rajzokat tartalmazó könyvecskét, illetve egy bónusz DVD-t tartalmaz a készítés menetét bemutató videókkal tömve. Mindez egy elegáns fémdobozban vásárolható majd meg 70 dollárért. Köszönjük szépen... :)

forrás: Gamestar
  • grebber
    NAGY Gears of War bejelentés jövő héten!
    [2006. július 25. @ 18:01 - Berkenye]
    Az Epic Games alelnöke, Mark Rein maga írt egy fórumhozzászólást, mely csupán ennyit tartalmazott: NAGY bejelentés érkezik a jövő héten!

Többet nem árult el, hiába találgattak az ottani fórumozók. Vajon mire számítsunk? Elméletileg az már hivatalos, hogy a játék PC-re is elkészül, szóval lehet, hogy egy folytatásról rántják le a leplet? Nemsoká kiderül...

• berlinboy6329
    Az ingame vid az pc-s v konzolos?
  • STREEX
    Megjelent egy rakat új kép
  • grebber
    Szerinted miért ne futna?

Annyira utálom ezeket a faszláma kérdéseket.
    Mire ez kijön pc-re ez már átlaggép lesz szvsz.
  • scythe1992
    FX-60-on 2GB RAM-mal 2db 7800GTX(512MB)szerintetek futni fog?