6257
-
#97 Hát neked legyen igazad!!! -
Inquisitor #96 Én meg azt mondom 3-6 hónap ;)
Persze csúszhat, de ha benne van a profilban, akkor egy csomó HW barlangban ezzel tesztelik az új VGA-kat már ... -
#95 Hát nem hinném, hogy 1 éven belül jönne, már csak az Xbox360 miatt se. -
Inquisitor #94 Arra akartam utalni, hogy ha ez a profil benne van a GF8 driverében, akkor talán még se csak 1-1,5 év múlva jön ki PC-re. :) -
#93 Hát ez tényleg felháborító, hogy mit raknak bele.
Bár így lenne. :) -
Inquisitor #92 Amúgy valószinüleg még se olyan sokára jön az a játék:
Nem annyira hír értékű, egy GF8 topikba írta Turbo kolléga:
ForceWare 97.92 XP X32
<PROFILE Label="Gears of War">
<APPLICATION Label="WarGame.exe" />
<PROPERTY Label="multichip_rendering_mode" Value="2400001" Itemtype="predefined" />
</PROFILE>
Miket nem tesznek a driverbe, fúj! :D -
Inquisitor #91 Multihoz inkább UT2007, ha meg egyedül (is) szereted nyomni az ipart, akkor GoW. (Akkor IS ha van benne multi/coop!) -
lee56 #90 Hmm, érdekes dilemmáid vannak . Nekem /pillanat az a problémám, hogy a szürke zoknit vegyem fel, vagy esetleg a fektét. , amugy buék neked is :) -
#89 Szerintetek mit vegyek meg (majd) a Gears of War-t vagy az Unreal Tournament 2007-et ? BUÉK !!!!! -
#88 Az ilyet én is fejbe tudnám rúgni. Mert szegény nincs felvilágosítva hogy már a pc is 4 magnál, g80-nál tart ami szétveri az xbox-360-at... Nekem semmi bajom az xbox-al sőt gondolkodtam is rajta hogy veszek eggyet a gép mellé de azért ne szálljanak már el így attól a konzoltól. -
#87 De hogy arcozott egy fejlesztő faszi egy konferencián huh de lerugtam volna az arcát acélbetétessel.
Ilyet nyögött hogy majd pcre 1,5 év múlva addigra már el is fog futni a pc-n. -
#86 hát ja de így a régieket háttérbe szorítanak és lehet h valaki évekig gyüjt 1 PC-re és jön az YBOX az XBOX-on csak játszani és DVD-zni lehet amúgy ne értsetek félre nem vok x360 ellenes -
#85 Gondolom azért nem adják még ki mert most így veszik az xbox 360-at mint az állat és arra sokan megveszik +-ba a geras of war-t és így ugyebár nagyot kaszál a MS. -
#84 tuti h lesz ilyen gyönyörűséget nem kiadni PC-re öngyilkosság (remélem nem csinálják azt mint a HALO-HALO 2 nél) -
#83 Lesz csak későn :( legalábbis én úgy halottam. -
#82 A GameStar aktuális számában azt írják, egy év múlva lesz PC-re.
Most ezeknek fogalmuk sincs a dolgokról, vagy honnan vették, hogy lesz?
Mert elvileg nem lesz, nem?
Bár jó lenne. -
#81 Aztán szívsz, mert nem tudsz rendesen netezni se xD -
#80 Gary Jules - Mad World a szám -
bcrics #79 na ezaz a game ami miatt aszzem túlóráznom kell hogy vegyek 1 kurva box-ot még az is lehet eladom a gépem;) -
#78 http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4
itt még egy klippje is van akit érdekel -
#77 Gratulálok.
#72 -
reanimator #76 én is keresem ,annyit tudok már,hogy R.E.M az előadó -
#75 hello! annak a számnak a címét, ami a xboxos reklámban megy, meg tudja valaki mondani? :) -
#74 A németek nem normálisak az ilyesmivel kapcsolatban. Ott van a Cannibal Corpse nevű amcsi death metal együttes, akiknek a véres borítói cenzúrázva jelennek meg germánföldön, és az első 2, vagy három albumiuk be van tiltva. Ezekről koncerten sem játszhatnak. A vicces az, hogy a későbbi lemezeik pont ugyanolyan véresek és durvék, vagy még inkább, mint az első kettő. Tehát nem játszhatják a "Butchered at Birth" című opuszt, de nyugodtan mehet a "Fucked with a Knife", vagy a "Hammer Smashed Face" és a "Hatchet to the Head" féle belezés is. Marhára következetes és értelmes cenzúra, mit ne mondjak... :D -
#73 kössz:):):):):)
-
#72 Mad World by Gary Jules -
#71 fura kérdés de valaki nem tudja milyen együttes meg a trailer alatt_?
kössz -
#70 Gyors kerdes. Akinek megvan az es van LIVE-ja nem akarna egyet tolni co-op-ba? Mert angolul kiabalni mar egy kicsit faraszto :D -
Ezt a kis xbox-os trélert,teljesen véletlenűl találtam,...nézzétek meg,nagyon hangulatos.
Hát remélem lesz pc-re télleg',mert nincs kedvem konzolt venni :p -
#68 A PC-s Gears of War csak 2007 végén jön
[2006. október 20. @ 13:42 - Bad Sector]
Miközben az Xbox 360-as verzióra a konzol tulajdonosainak már nem kell sokáig várniuk, a PC-sek sajnos csak több, mint egy év múlva tolhatják a Gears of Wart.
A hír "bukéja" egyébként, hogy egy német online site, a Console Wars jelentette be először. Úgy látszik, szegény németek most nagyon rá vannak kattanva a Gears of Warral kapcsolatos hírekre, mert náluk ugye a bősz német cenzorok betiltották a játékot...
info: Gamestar -
#67 Dehogynem játszhatnak, a torrentoldalakhoz ugyanúgy hozzáférnek, mint bárki más. :D -
#66 Betiltották a Gears of Wart Németországban
[2006. október 19. @ 16:31 - Bad Sector]
Az Unreal 3 motort használó, rendkívül látványos és ígéretes Gears of Warnak sem a hamarosan megjelenő Xbox 360, sem a PC-s verziójával nem játszhatnak majd a német gamerek, az USK, a német korhatározást szabályozó intézmény ugyanis nem volt hajlandó sehova besorolni a játékot, így nem is fog megjelenni Németországban.
A Microsoft kijelentette, hogy elfogadja az USK döntését és ebben a régióban nem adja ki a játékot, sőt, erről még hivatalos nyilatkozatot is tett. Egyik képviselőjük még azt is hozzátette, hogy nem is akartak vitatkozni a német intézménnyel, mert az egyetlen lehetséges módja a megjelenésnek az lett volna, hogy olyan szinten lecsupaszítják a játékot a német verzióhoz, hogy azt már semmi értelme sem lett volna megjelentetni.
A Microsoft, illetve a német gamerek így jártak a másik nagynevű és rendkívül népszerű Xbox 360-as zombi-akciójáték, a Dead Rising kapcsán is, az USK ugyanis azt is betiltotta.
#65 Majd valamikor ja :( -
#64 Van már PC-s bejelentés?Szal lesz rá? -
#63 A nagy Gears of War bejelentés?
[2006. augusztus 03. @ 17:07 - Berkenye]
Úgy tűnik, Mark Rein az Epic Games alelnöke nemrég arra célzott a Gears of War kapcsán mint nagy bejelentés, hogy elárulják a játék pontos megjelenési dátumát.
Az Xbox.com-on felbukkant ugyanis egy közlemény, melyben a Microsoft bejelenti, hogy a Gears of War című Unreal Engine 3-as akciójáték 2006. november 12-én debütál a cég Xbox 360-as konzolján.
Úgy tűnik, a PC-seket (egyelőre) elfelejtették, ugyanis a megjelenési időpont kizárólag az újgenerációs konzolra vonatkozik. S mivel csütörtök van, nem valószínű, hogy a héten bármi más nagy bejelentés érkezne még a játékkal kapcsolatban, így sajnos meg kell elégednünk ezzel. A Gears of War egyébként két változatban kerül majd a boltokba. A gyűjtőknek szánt kiadás egy koncepciós rajzokat tartalmazó könyvecskét, illetve egy bónusz DVD-t tartalmaz a készítés menetét bemutató videókkal tömve. Mindez egy elegáns fémdobozban vásárolható majd meg 70 dollárért. Köszönjük szépen... :)
forrás: Gamestar -
#62 NAGY Gears of War bejelentés jövő héten!
[2006. július 25. @ 18:01 - Berkenye]
Az Epic Games alelnöke, Mark Rein maga írt egy fórumhozzászólást, mely csupán ennyit tartalmazott: NAGY bejelentés érkezik a jövő héten!
Többet nem árult el, hiába találgattak az ottani fórumozók. Vajon mire számítsunk? Elméletileg az már hivatalos, hogy a játék PC-re is elkészül, szóval lehet, hogy egy folytatásról rántják le a leplet? Nemsoká kiderül...
#61 Az ingame vid az pc-s v konzolos? -
#60 Megjelent egy rakat új kép -
#59 Szerinted miért ne futna?
Annyira utálom ezeket a faszláma kérdéseket.
Mire ez kijön pc-re ez már átlaggép lesz szvsz. -
scythe1992 #58 FX-60-on 2GB RAM-mal 2db 7800GTX(512MB)szerintetek futni fog?