6257
-
lee56 #137 Ezaz, szopikázzanak néha a konzolosok is, helyes :) -
#136 Gears Of War exkluzív anyagok
[2007. július 29. @ 11:35 - Chesario]
Jó ideje várnak már a PC-s játékosok a Gears Of War játékra, ám a türelem rózsát terem, mivel rengeteg extra tartalmat kapunk majd a PC-s verzióban.
Ezek a tartalmak teszik majd egyedibbé és jobbá a PC-s Gears Of War játékot, ám a konzol tulajdonosok kezdhetnek aggódni, mivel az Epic nem tervezi, hogy konzolon is elérhetővé teszi a PC-re szánt tartalmakat. Az Xbox 360 tulajok nem kapnak pályaszerkesztőt, alternatív befejezést és hasonló finomságokat, ám a döntést meg is indokolták. A PC-s verzió egy optimalizáltabb, fejlesztett verzió lesz, aminek az elemeit eleve nehéz lenne átírni az Xbox 360 verzióhoz, ráadásul a méretek miatt sem lehet update formában elérhetővé tenni az újdonságokat.
info: Gamestar -
joe1980 #135 Én is szeretnék érdeklödni a gépigény iránt! -
#134 gondoltam hogy xp-n csak game fog menni és a multi nem mert ott dumált a cliffy b hogy cross micsoda ami ugye a console és pc együtt játszik és nem hinném hogy xp-n mégis működne a live. -
#133 Gears of War PC - mégis egy kis Vista?
[2007. július 17. @ 13:41 - Alwares]
A Gears of War fejlesztői az E3 alatt, megerősítették, hogy a játék jön PC-re és nem is kell Vista hozz, ez most egy kis pontosításra került.
A lényeg, hogy aki a Gears of War-al akar játszani PC-n nem lesz szüksége Vistára, csak ha multiplayert is játszani akar. Ugyanis a multi itt is a Windows Live-hoz lesz kötve, ami mint tudjuk csak Vistán érhető el. A játék multiplayere 19 pályát fog tartalmazni, 2 cooperative móddal és a szokásos többi móddal. Aki multizni akar a játékkal, novemberig még be szerezheti a Vistát, ugyanis akkor fog megjelenni a Gears of War PC-re.
#132 naon kira lett -
gyuri12 #131 ez jóó! -
Hellsing47 #130
esetleg bannernak? -
#129 Hát ezt a nyarat hol hallottátok?
2007 karácsonyi időszakában jön majd. -
#128 Reméljük nem nagyobb mint a Vegasnak. -
#127 helo ez már tegnapi video de még nem láttam be linkelve. -
gregtom6 #126 Mert mindenhol,még az E3-on is csak azt mondta Cliff,h 2007 nyár.És lesz xp-re is,legalábbis ezt mondta,a teljes róla tartott beszédét meg lehet nézni,illetve hallgatni a www.youtube.com -on,csak rákeresel a Gears of War PC-re. -
gregtom6 #125 Hy! Ha van vmi hír arról,h pontosan a nyáron mikor jön ki a GoW PC-re,akkor ne sajnáljátok a hozzászólást rá.Ha bárki megtud vmit a gépigényről is,az is jó volna. -
gyuri12 #124 sztetek mekkora lesz a gépigénye?:/ -
#123 E3 Trailer Nagyon rövid! -
#122 Gears of War PC-re, hivatalosan is!!!
[2007. július 11. @ 07:04 - Alwares]
Akik figyelik a Microsoft Press Conference-et, láthatták, ahogy bejelentik, hivatalosan is PC-re a Gears of War-t.
Azt még ugyan nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik meg, de mindenképpen érdemes lesz kivárni a hátralévő időt, hiszen számos újdonságot hoz az Xbox-os verzióhoz képest. Többek között több pálya is komoly átterverzésre került, így a végső leszámolás, az utolsó pálya is merőben el fog térni a konzolostól. De ezeken kívül is számos olyan kérdésre választ kapunk, amik eddig az Xbox360-as társaság előtt is rejtve maradt. Természetesen kapunk pálya szerkesztőt, amivel single és cooperative mapokat is készíthetünk. A játék várhatóan a Games for Windows Live-ba integrálva érkezik, így valószínű, hogy a futattáshoz Vistára lesz szükségünk.
info: Gamestar
-
#121 Már boccs skacok de most akkor lessz egyáltalán PC-és verzió vagy sem??? Én qrvára várom és naon be venné a piciny gyomrom ha már lenne végre......mert idáig ott jártam heladom a gempát 1 XBOX 360-ért, de most már maradok a pc-énél -
#120 súlyos? nem vagyok több 55 kg-nál -
#119 Te súlyos vagy...
Teljesen lényegtelen, melyik volt előbb. -
#118 Pöttyet furán mozog az az egér.Nem kontollerrrel nyomják?
+Olvastam,h a 360-as verzióban nem volt Brumak csata.Ez átlakítás,vagy csak 1 PC-s verziónak álcázott 2. rész? :) -
#117 de hogy lehetne keveréke hogy ha előbb volt ez a lost planet tehát ennek a kivonata -
#116 És mondtam én hogy előtte csinálták?
Azt mondtam, hogy a két játék keveréke. -
#115 a lsot palnetet utána csinálták -
#114 Nemtom...engem annyira nem nyűgöz le ez a játék...R6 Vegas és Lost Planet keveréke, csak valamivel szebb mindkettőnél... -
#113 zsír -
#112 Gears of War PC-s videó! -
gery36 #111 húúúú ez alá biztos kell vas rendesen....x-box360on játszottam vele+hdtv.Csak az a baj ,h rövid meg állítólag jövö januárban jelenne meg pc-re! -
#110 az is leht de nem tod elég lenne e egy Asus GF 8800 GTS kártya is vagy még kéne valami hozzá ? (alaplap proci winyó) -
#109 Vagy mégjobb, mert a TD-U is 25 FPS-el megy, ami elég gázos. Bár szerintem itt a játékkal lehet valami gond. -
#108 én is megnéztem ezt a pályát még nem láttam tök jó lesz de biztos Hiper Atom erőmű kell hozzá (mint pélául kirol-é) -
#107 Hát persze. De gondolom ezt te sem szeretnéd.
Mondjuk most néztem egy 10 perces ingame részbe, és igaz elég tré minőségű volt, de egy sima lövöldének tűnt. Nem tudom. -
lee56 #106 Mér, a 14, sőt a 26 hónap is még belefér a hónapok kifejezésbe :)) -
#105 Az Epic Games eddig sem tagadta, hogy készülőben van a Gears of War PC-s átirata, de most végre hivatalosan is megerősítették a híresztelést, így már csak hónapok kérdése, és az Unreal Engine 3.0 motorral megáldott sci-fi akciójáték nemcsak az Xbox 360 tulajdonosok kiváltsága lesz.
www.hardwareoc.hu
Hónapok, persze. -
#104 Csak az a kérdés mikor...
Én 2008 Q2-re tippelek -
#103 Gears of War: Jön a PC verzió!
Sogun, 09:55 - PC X360 - Játék: FPS
(HW Insider) PC-n fejlesztette az Epic a Gears of Wart és mivel kis cég, nem engedhetik meg maguknak, hogy rengeteg projekten dolgozzanak egyszerre. Hálistennek kész a játék, már csak a gémpeddel nevetségesen lehetetlen, szabadkamerás FPS irányítást kell az igazi elemébe, egér+billentyű kombóba átvarázsolni, pár kezelőfelület változtatás és jöhetnek a Sáskák! Komoly minőségellenőrzésnek vetik alá a PC verziót, mielőtt nyilvánosságra hozzák a megjelenési időpontot. Bele kell rakni egy rakat DX10 fícsőrt meg textúra ápdétet és kész a torta! Azonban mivel nem tudnak kétfelé szakadni, előbb az Unreal Tournament 3-at kell kiadniuk, hogy teljesen a GoW-ra koncentrálhassanak.
info: Hardwired -
#102 Na, ebből 2010 lesz...:((( -
#101 Mark Rein a Gears of War PC-s verzióról
[2007. február 14. @ 17:52 - Chesario]
Mark Rein, az Epic vezetője az Xbox 360 konzolra már megjelent Gears of War PC-s változatáról nyilatkozott!
Mark Rein egy beszélgetés során igen érdekes dolgokat árult el a PC-s Gears of War játékról. Elmondása szerint még nem készül a portolás, de megerősítette, hogy lesz PC-s verzió, csak még nem tudja mikor. A Halo kapcsán látott formula szerinte jól működik, hisz a konzolra évekkel ezelött megjelent játék még PC-n is tudott újat mutatni. A Gears of War kapcsán viszont a legnagyobb probléma az egész játékmenet portolása lesz, mivel a konzol verzió megoldásait alapvetően kell majd megváltoztatni, hogy PC-n is jól működjön a dolog.
lee56 #100 Mint a halo, 1-2 évre xboxra, kijön pcre, éjjen a M$... -
#99 "[2007. január 11. @ 09:56 - Chesario]
Nemrég kikerültek olyan infók a világhálóra, hogy a legújabb NVIDIA béta driverek kódjában el volt rejtve a Gears of War (ez úton is köszönjük a sok levelet, amiben felhívtátok erre a figyelmünket :) cím, ám Mark Rein ma végre nyilatkozott az ügyben.
Azt ugye mindannyian sejthettük, hogy a végleges Xbox 360 megjelenése elött csak PC-n voltak képesek fejleszteni a játékokat. Az első E3-as prezentáció is egy két NVIDIA kártyával szerelt monstrumon futott, így a fejlesztők a nagy barátság közepette adtak a videókártya gyártónak egy példányt a játékból, amivel segíthettek nekik a hibajavítások és a módosítások elvégzésében. Ezért került bele a kódba a Gears of War, nem pedig azért, mert hamarosan PC-re is érkezik. Persze a PC-s verziót senki sem cáfolta meg, így van még remény számunkra is!"
Na erről ennyit. :( -
#98 De ha ez a driveres dolog is igaz egyátalán, akkor már szinte mindenhol ezt lehetne hallani, de én még sehol máshol nem hallottam erről.