6257
-
#257 Szeritenm azért se adtak ki demo-t, mert 360ra már kiadták a teljeset és akit annyira érdekelt, az megvette arra. Ezt én is várom, a 360om egy ideje tönkrement, azt játszanék ezzel a játékkal. Irányításra kíváncsi vagyok. -
#256 3 napra már minek. -
#255 Azért egy demó jó lenne... -
#254 Hát az elég közel van. 3 nap. -
ellington #253 ja -
#252 November 6-án jön a teljes? -
#251 Itt egy kis videó a PC-s editorról:
http://www.ggmania.com/?smsid=24456 -
#250 Háát remélem semmi, mert énnekem Dx9 van fent, és nem szeretnék a kedvenc játékom miatt sem telepíteni VISTA-t...
Persze azé tegyük hozzá, hogy a vista esetében még az alapról beszélünk..
Az SP1-es már lehet jó, de ez még sántít. -
#249 Mondjuk a buherált DX10et én is láttam. Ez a DX10 tényleg nagy kérdés. Majd akkor látszik ez meg, ha lesznek már full DX10es játékok vagy nem is tudom. Sok kamu van még ilyen téren. Fene se tudja. Amúgy GoWban mi lesz DX10? -
#248 De nem árt, ha elgondolkodunk rajta, hogy a DX10-es fájlok, azok mire vannak?
És honnan biztos az, hogy az miatt vannak az effectek?
Mert Vista alatt lehet aktíválni a DX10-es opciókat a menüben?
Háát ez programozás kérdése.
Az is megeshet tán esetleg, hogy átbaszás képpen úgy van megoldva, hogy nem DX10-ről van szó, hanem ha Vista van, akkor engedi az opciót, ha XP akkor nem...
Semmit nem lehet tudni, én a szememnek hiszek.
Szerintem pl a Crysis-ban ugyanaz.
Jah és láttam buherált DX10-et XP-re..
Nah ez akkor hogyan van? -
#247 Ez egaz, Vista meg a játékok, mint tűz és víz. Viszont biztos nem DX10 effektek. Ha belegondolunk, talán azért, mert a DX10hez nem árt, ha fent van a DX10, XPre viszont csak DX9van. -
#246 nem ugyanaz lehet, de majdnem ugyanaz, csak 20fps-el több az XP-n. -
#245 xp egyáltalán nem támogatja a dx10et lehet h 1-2 effekt hasonlít de nem az -
#244 DX 10 Features in Windows XP - http://www.crysis-online.com/forum/index.php?topic=11837.0#msg203789 -
#243 be lehet kapcsolni elég könnyen a dx10 extrákat xp-n a crysissal -
#242 khm XP nem támogatja a DX10 ne kamuzz -
#241 Aha biztos. XP alatt sok dx10-es effekt van. -
#240 Jah a tegnapi videók után nem csodálom. -
mikiking #239 Mért ne futna ? Ne nézd le,mert a crysist is highon nyomom xp-én egy húzott 8600 gt-vel.... és dx 10 effectekkel..... -
chooselee #238 Miért érdekes??Nem hogy csak fut,maxon fog futni szerintem mert ut3 és medal of honor airborne is úgy ment és ha jól tudom ugyanaz a motor!Csak nincs sok különbség... -
#237 Ez érdekes hogy 8600GT-n fut.
Friss videók. -
#236 Szerintem jó. Nem mintha életszerű lenne, de szerintem hangulatilag illik ebbe a játékba. -
#235 Elég okádék a vér efekt! -
#234 ez meg honnan szedi hogy ezzela konfiggal van nyomva mármint ne nézzetek lámának de biztosan ven neki egy demoja vagy ezis valami szerencsés ujságiró???
video -
#233 Hát az nem árt xD -
mikiking #232 Csak gépileg birja :D -
#231 Krájziszozzál, annak van demója. -
#230 kár hogy nem lesz demó pedig már nagyon játékos kedvemben vagyok... -
#229 Utólsó mondat: Mostanában ez nem szokás. -
#228 Én már 360on végigtoltam, de most PCn se hagyom ki, főleg a multi és a plusz pályák miatt. Kíváncsi vagyok, hogy PCn milyen lesz a hangulata, mert konzolon nagyon fasza, bár akkor kicsit úgy tűnt, hogy ez konzolon jó. Meglátjuk milyen lesz PCn. Meg hogy nem lesz-e valami elcseszett irányítása. Monjuk az mostanában nem csoda. -
chooselee #227 Jaja,már várom ezerrel!! :D -
#226 amint kint lesz pörögni fog a topik ezerrel -
mikiking #225 elég nagy kár.pedig már nincs messze a kiadás :D -
#224 nincs semmi róla -
mikiking #223 Ilyen játéknak a topicja nem hallhatott igy ki :( -
#222 Ez is rossz hely... -
neops111 #221 Üdv.
Nekem van egy Project Gotham Racing 4 eredeti játékom tökéletes állapotban, elcserélném Bioshockra, vagy Gears of War eredeti játékra. Akit érdekel, írjon. [email protected] vagy küldjetek PM-et. -
gyuri12 #220 igen,és igen -
#219 Az igaz hogy magyarul jön ki a CD Projecttől??
És akkor is november 9én lesz a boltokba? -
#218 Ja bocs, most bettem csak észere a "nem" szót xD