6257
  • grebber
    Azért nem is említettem.Sok másnak is felkerült de ezek pont hogy kellenenek nagyon.
  • KILLER2
    MoH Airborne magyar fájljai is fent vannak.
  • grebber
    Bizzunk benne.

Pár game csak említésképpen illetve a magyar fájlok amik nem kerültek fel netre: (Anno 1701,Paraworld,Overlord,Port Royale 2,Tortuga: Two Treasures) Nagyhirtelen ezeket tudom!
  • Hellsing47
    Azért ekkora (és ehhez hasonló) nagyobb nevek csak felkerülnek :)
    [optimista]
  • grebber
    Sajnos sok magyar nyelven kiadott game vagy a magyar fájljaik nemkerülnek fel :(
  • Hellsing47
    manapság mi nem kerül fel a netre? :)
  • KILLER2
    Remélem fent lesz a neten.
  • watto
    dájó!
    remélem bírja majd a gépem:D
  • grebber
    Na magyarítások.hun olvastam hogy Unreal Torunament 3 mellett a Gears of War is magyar felirattal fog megjelenni nálunk a CD Project jóvoltából.
  • KILLER2
    Kicsit olyan, de van, akinek nem. Aki joy-on nőtt fel, az nem hiszem, hogy ne tudna mit kezdeni egér ellen. De majd csak megoldják. Aztán nem tudom, hogy ez olyan lesz-e. Engem valahogy sose vonzott annyira konzolosok ellen a multi, így most se érdekel, hogy lesz-e benne.
  • Drephis
    óóó, nemár
  • Shep
    Te ezt mondod, de volt pár elvakult boxfan akik nem ezen a véleményen voltak, de amíg nem lesz olyan játék amiben ki lehet próbálni addig mindkét oldal csak a levegőbe beszél.
  • Shep
    Nekem nem az rémlik, de ettől még lehet, hogy tényleg erre emlékszem.
  • grayfox
    shadowrun lett volna az sztem. de mégsem lett crossplattform.
  • wedge31
    Gamepadal egér+bill ellen ? az kb olyan mint vizipisztolyal egy AK-47-es ellen ,semmi esély.
  • Shep
    Lesz valami amiben majd egymás ellen küzdhet PC-s és Boxos, csak már nem tudom melyik játék az, de valami FPS.
  • rastaman
    nem lesz benne cross-platform legalábbis Cliff Bleszinski - fő designer ezt mondta azt hiszem itt
  • KILLER2
    Tudtommal a shadowrun pont az és szerintem ez is.
  • rastaman
    én úgy tudom hogy pcsként csak pcs játékosokkal tudsz játszani x360assal nem. nincs "cross-patform"
    de javítsatok ki ha tévedek
  • KILLER2
    Természetesen lehet. Ez azt jelenti, hogy XBOX Live!-on is lehet vele multizni.
  • joe1980
    Sziasztok.Láttam e játék PC-s verziójának a dobozképét,és a "Games for Windows"alatt egy szó volt kiirva "Live".Ez nem tudom itt mit takar.Kérdés:Ha ezt a játékot megveszem majd akkor lehet e akkor is internet nélkül játszani vele hiába ott van a "live" szó? Tudom hülye a kérdés de szeretném ha válaszolnátok rá!köszönöm.
  • rastaman
    azt látod nem tudom... nem játszottam vele
  • Evogordon
    need for speed :)
  • grebber
    Hát ja!

Novemberi megjelenések:

Hellgate London,TimeShift,Gears of War,Crysis,BlackSite Area 51.
  • Evogordon
    De elleszünk látva megint játékokkal!
  • Brolly28
    minimumnak elég fura az 1GB ram:\
  • grayfox
    lost planet nem írta?
  • rastaman
    ez az első játék végre ami teljes mértékben támogatja a kontrollert, mármint hogy úgy írja ki h mit is kell nyomni. f*s nfs és hasonlók nem képesek erre pedig mióta van már pc-hez is x360 kontroller.
  • rastaman
    ezek szerint mazohista vagyok mert x360 kontrollerrrel megyek majd ?! lol
  • Brolly28
    hát várom már a nov.9-et
  • ellington
    én mindig a www.cybergen.hu -t olvasom, Grebber, ha nem ismerted, akkor hasznos oldal lehet!
  • grebber
    Hiosszas keresés után végre találtam oldalt is ahol írják!

Aranylemezre került a Gears of War PC
    2007.10.19. 18:21

A Microsoft friss bejelentése szerint elkészült végre az igen sikeres Gears of War PC-s változata is, november 9-től pedig a boltokban is kapható lesz. Miután négy millió Xbox tulajdonos már kipróbálta az akciójátékot most a PC-sek is nekiállhatnak, csak épp billentyűzetről és egérről, esetleg a mazoistábbak egy Xbox360 kontrollerrel. Mindent tartalmaz majd, mely része volt a konzolos változatnak és azóta letölthető hozzá, sőt egészen új Achievementek lesznek választhatóak, sőt egy öt küldetésből álló fejezet továbbviszi a történetet valamivel. Aki inkább az online részben tenné próbára magát annak három új pálya és a King of the Hill mód jelenthet újdonságot az Xboxos változathoz képest.

info: Pcdome.hu
  • ellington
    azt jelenti, hogy a fejlesztés lezárult, már csak a sokszorosítás van hátra, nagy eséllyel megjelenik november hatodikán.
  • Kandurex
    h korán kell kelned és aranyat fogsz lelni..

(bevitték a master példányt egy DVD sokszorosítóba és elkezdődött a tömeg másolás bolti piacra)
  • mikiking
    Ez mit jelent ?
  • STREEX
    Bearanyozódott a játék!
  • ToCsEk
    Találtam egy kis információt a játékról, ha voltmár akkor bocsika:

Minimum Gépigény:
    Processzor: 2 GHZ AMD vagy 2,4 GHZ Intel (egy magos)
    Memória: 1 GB
    Videókártya: GeForce 6600 vagy Ati X700

Nagyobb hír azonban ennél, hogy a játék ugyan támogatja majd a Windows-Live! rendszert, nem fog Windows Vista-t igényleni, így a Halo 2-től eltérően azok is élvezhetik majd Marcus Fenix kibővített kalandjait, akik a már jól bevált XP mellett állnak ki. A multiplayer továbbá nem támogatja majd a cross-platform rendszert, de PC-n teljesen szabadon kaszabolhatják majd egymást az önjelölt Sera-felszabadítók, még csak a Live!-ra való feliratkozás sem lesz kötelező.
  • xotyi
    Ámen, ilyenis legyen ^^
  • Evogordon
    A mindenféle nyalánksággal kibővített PC-s verziót a fejlesztők szebb, DirectX 10-es effektekkel telipakolt grafikával, öt új egyjátékos fejezettel, három új többjátékos pályával, egy új hálózati móddal, valamint pályaszerkesztővel tették még vonzóbbá a konzolos kiadáshoz képest.
  • Alwares
    Demó nem lesz, Xbox-ra se volt soha...