6257
-
#377 Az az igazság én nem ilyenre számítottam, mikor megnéztem most az első trailert a játékról azt hittem 1 jó kis fps játékot fogok látni, de nem.
A GOW inkább a Freedom Fighters nevű játékhoz hasonlít.
De ez nem azt jelenti hogy nem fogok vele játszani.
Egy gépigényt lehet tudni? -
#376 Lehet ezen segíteni. Kicsit fel kell lendíteni a topicot. Ha látják, hogy elöl van akkor sok fórumozó írni fog. -
#375 Én csak a Media Marktban játszottam vele.
-
#374 Úgy látszik most a CoD 4-ért van mindenki oda. Szerintem egy Battlefield utánzat.
Számomra a Call of Duty a világháborús FPS-t jelentette. -
#373 jah ezen gondolkozok én is
biztos mindenki végigtolta x360on :-c -
#372 Csodálom, hogy egy ilyen nagy XBOX-os játék PC-s verziójának a topicjában csak ilyen kevés a hozzászólás. -
#371 azért ott vagyunk :D
1. Call of Duty 4: Modern Warfare
2. Hellgate: London
3. SilkRoad Online
4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
5. Need for Speed: Pro Street
6. The Witcher
7. Football Manager
8. Ki van fent legtovább?
9. [HRC] Team Server
10. CRYSIS
11. PlayStation3
12. XBOX360
13. Partyarcok
14. Travian
15. KONAMI Soccer kiegészítők
16. Battlefield 2
17. Dragonyos' topic
18. WWE - Pankráció (régebben WWF)
19. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
20. Gears Of War -
#370 Sajnos a CE nem rendeltem elő, mert akkor nem volt pénzem. Úgy voltam vele lesz még az később is. Sajnos tévedtem. -
#369 kaptad hozzá a játék figurát? -
#368 2 hónaponta 1x szoktam játékot venni. Legutóbb a BioShockot vásároltam meg. Nem csalódtam benne. -
#367 Lehet hogy csak volt motorra, de most már nincs olyan sok:) -
mikiking #366 ha motorra van,akkor már + 8 ezer csak van :D te dolgod,nem szolok bele no -
#365 Ha jön ki patch a játékhoz, akkor úgyis érdemes letölteni az új patchet, aztán cracket (vagy ha nincs mini image és védelem kijátszás, az se sokkal bonyolultabb). -
#364 Nem lehet rossz:) -
csoola #363 minden pénzem motorra kell, szal eredeti kilöve... -
ZÓÓÓcsi #362 Hát mi tolnánk ketten coop-ba!
Az klafa lenne... -
#361 Megéri, csak a single miatt nem veszem meg, multizni meg nem hiszem hogy fogok vele... -
#360 csak 8?
mondjuk nem akarok most költkezni mert bakancsra gyűjtök muterék meg nem adnak :|
bár lehet -
#359 Piszok kedvező az ára a játéknak. Amint kapható Mo.-n rohanok a boltba.
8 ezret szerintem simán megér. -
#358 noshát megjelent a játék amerikában már csak arra kell várni h vhogy eljusson ide is -
mikiking #357 igaz :) -
ZÓÓÓcsi #356 Tuti hogy minimum holnapra lesz fönt!
Crack meg mégkésőbb! -
#355 Egyszerűbb, viszont egy tisztességes releaser csapat egyben adja ki a cuccot, nem csinál fél munkát:) -
mikiking #354 de...met letöltöm,és egy cracket már max 30 mb az hamar lejön...... a game meg má meglesz.egyszerübb mintha majd az egésszet tölteni napok mulva -
#353 Ha ma jött ki akkor ne gondold hogy rögtön fent lesz:) Max. crack/egyéb behera nélkül, amelyek hiányában nem sokra mész:) -
mikiking #352 Ok.de mért nincs még fent neten ? -
ZÓÓÓcsi #351 A procid bőven elég lesz neki!
Inkább a videókari miatt lassulhat be, de csak nagy fölbontáson jön ez ki!
Ha a felbontást nem rakod 1024x768 fölé akkor a memóriád is elég lesz XP alatt!! -
mikiking #350 Na ugy látom még semmi tölthetőség..van vmi info arrol,h az én gépemen ,hoigyan fog futni ???? -
csoola #349 azért bizom benne h a készitök értik a dolgokat, bár ha jol tudom ezt is az epic készitette, szal reménykedek h jol fog futni:D -
#348 Hali! nekem is radeon x1950 pro 512 Mb-os vga-m van és edddig 1 játéknál sem volt gondom... bár a crysis demoban azé nem tudtam mindent high-ra rakni....szóval nagyon jó kis kárty de van jobb is :) -
#347 közbe szünetben megkaptam az új gépem az aláírásomban van sajnos egy elég gyenge vga-m van mert most vga-t még nem tudtam meg venni bizonyos okoból
de egy ati radeon x1950 pro 512 mb-os váltoazot néztem ki .szerintetek ez jó lenne?
ui.:tudom az előző se nagyon tartozott ide de lehetne egy kérésem csinálna valaki nekem egy jó kis logot mert most felveszem a vip tagságot csak én nagyon béna vagyok ilyen készítésében. -
Drizzthsz #346 Akkor inkább heteké. :-((( Mind1, hátha. -
#345 Miért olyan aktiválós? -
#344 hát ha télleg neten aktiválos mint a ŰBiosshock...akkor inkáb napok kérdése :D -
#343 Már kiadták eredetiben.
Órák vagy percek kérdése. -
Matte #342 úúú az mekkora volt bazzze
de ennek ma jönnie kellene... -
#341 megnéztem nagyon jól optimalizált ilyen nagy felbontásban ilyen nagy fps-el és nekem 1280x1024 van abba még jobban fog enni -
#340 Juhííí -
#339 Sajnos nekem melo van (délutános)
Ha beindul a dömping akkor lesz ám -
#338 Na ma lesz szerintetek valami?