6257
  • grebber
    Van róla szó de hogy ténylegesen lesz-e belőle valami soká lesz még :(
  • gery36
    kijön pc-re?
  • grebber
    Gears of War E3 2006 (35MB)

Movie (164MB) egy jóval hosszabb, bár rosszabb minőségű in-game részlet.
  • Shep
    Hát durva az új video, már csak ezért is megéri majd egy boxra beruházni év vége körül.
  • grebber
    Felötték a weboldalt!
  • grebber
    Gears of War is kint lesz az idei E3-on!
  • STREEX
    Megjelent néhány új kép

Érdekes hogy ennek a több csápú dögnek ugyanúgy néz ki a feje mint annak a 3 ágyús-nak.Lehet hogy ez valójában valami légzőmaszk?
  • _Atti_
    "Konzol adott konfig ,PC-meg ahány ház annyi konfig zolikának mx 200, pistikének mx 400 és igy tovább ,nincs mindenkinek a világon csúcs pc amivel lehetne futattni a fasza grafikájú gameket.
    Meg tovább is tart sokkal a fejlesztés mert optimalizáni stb."

nemértem ez hogy ütközik abba amit irtam..

"Mark Rein gyorsan hozzátette, hogy négy év múlva, amikor a PC-kben is annyi processzor lesz, mint az X360-ban, majd minden ugyanolyan jól fog menni, mint az X360-on."

na ebből én azt vettem le hogy Rein szerint a pcs hardver 4 év mulva ér majd csak az x360 szintjére...és azért irtam hogy mivel ebben az időszakban amig fejlődik a hardver, mivel nem fognak tudni nagyon ujat mutatni vizuális téren ezért talán végre lényegibb részeken fognak megpróbálni alkotni valamit..

Ennyi..
  • grebber
    LOL kicsit gondoklodjál már kérlek!!!!!

"grafikával nem tudnak áttörést elérni" lol

Konzol adott konfig ,PC-meg ahány ház annyi konfig zolikának mx 200, pistikének mx 400 és igy tovább ,nincs mindenkinek a világon csúcs pc amivel lehetne futattni a fasza grafikájú gameket.
    Meg tovább is tart sokkal a fejlesztés mert optimalizáni stb.
  • _Atti_
    én örülök neki hogy a konzol el fog huzni grafikailag a pck mellett...talán végre eszükbe jut majd a fejlesztőknek hogy mit is kéne egy játékon fejleszteni ha a grafikával nem tudnak áttörést elérni..
  • grebber
    13 perces kézikamerás felvétel elég jó.
    Gears of War sekikem (148MB) nagyon fasza kis TPs lesz ez csak mire pc-n látjuk ha látjuk egyátalán valaha :(
  • grebber
    Na ez letaglozott. :(

"Mivel a GoW a kezdeti képek és videók alapján az X360 egyik nagy sikervárományosa, ezért nagyon kicsi az esélye, hogy a megjelenést követő 1-2 évben viszontlátjuk PC-n.

Mark Rein gyorsan hozzátette, hogy négy év múlva, amikor a PC-kben is annyi processzor lesz, mint az X360-ban, majd minden ugyanolyan jól fog menni, mint az X360-on."

forrás: Hardwired

Hát remélem hogy nincs igaza a csokának + a Microsoft amit mondot hogy lenditsük fel a PC-t mind platformot szöveg nem kell rá éveket várni.
  • Istencsászár
    tuti:)))))
  • sagjoz
    Már várom hogy kész legyen! Tuti nagy gép igénye lesz:-(
  • STREEX
    Pár új info:

A Gears of War single módusza erősen co-op orientált: Marcus társát, Dorn-t alapesetben a gép irányítja, de egy második humán játékos beugrásával bármikor kooperatív módon vehetjük fel a harcot a sáskahordák ellen.
    Bleszinski a GoW-al valami mást akart csinálni, leginkább elszakadni az Unreal-sorozattól. A GoW más megközelítésű játékmenete, sebessége és legfőképpen a fedezékbe bújás abszolút nem illet volna az Unreal univerzumba - ezért szőttek köré új mitológiát. Az Unreal tág, több bolygót, és űrhajókat felvonultató világa helyett most egyetlen planétára koncentrálnak.
    A fegyverarzenálba direkt nem pakoltak hipermodern gyilkolóeszközöket: a sivító lézerpuskákat és plazmavetőket száműzték, kizárólag hagyományos elven működő, acélt és robbanóanyagot köpködő fegyverekkel hancúrozhatunk.
    A játékon jelenleg harminc fejlesztő dolgozik. A co-op nyomuláson kívül Versus módozatot is terveznek, de részleteket erről csak később árulnak el. A játék egyszer (az elején) tölt, utána nem találkozunk loading képernyővel, mindent folyamatosan a lemezről streamel a GoW. Ha merevlemezes modellt vásárolsz, a GoW esetében is jobban jársz - a megjelenés után letölthető extra tartalommal nyújthatod meg a játékélményt
  • STREEX
    Megjelent egy nagyon durva videó
  • Istencsászár
    még 1 kis bünti:P
  • STREEX
    MEgjelent egy új videjó...!!

Persze hogy jön pc re is de csak 2007-ben
  • Nogren
    srácok ez a game ugye PC-re is jön majd?
  • grebber
    Nekem már nem tünik annyira jónak mint az elején volt.
    Lehet már a csapból is ez folyik azért.Mármint az UE3.0
  • Kandurex
    Új videó, lehet szedni, 3:30 min, kb. 35 mega, thx by Hardwired.hu
  • grebber
    Ha csak 1 a sok közül engem nem érdekel ugyse tudok olyan sok szép jövendő gameről.
  • sorrow

Ha csak 2007-re jön ki akkor nem lessz állleejtő grafikai szinten,
    akkora már ez a szint lesz az átlagos.

Ha beindul a Far Cry 2 motor, vagy Morrowind, vagy korábban (2005-2006) kijön egy Unreal 3-as game akkor csak egy lesz a sok szép játék közül.
  • Glpetyus
    Ehhhh.... :C
  • grebber
    Hardwireden 6 új álleejtős kép.
    2007 előtt nem jön :(
  • GrimReaper78
    Ja, valami bex@rás... Elképesztően szép lesz ez a játék. Csak az a baj vele, hogy 1) soká jön még PC-re, 2)überbrutál vas kell majd alá.
  • STREEX
    Ezeket láttátok már?
  • grebber
    Hát igen ez az ue3.0 csodákra képes csak jönne már :D
  • Glpetyus
    Húbaz+
  • grebber

• grebber
    Majd meglátjuk.
  • Inquisitor
    Szép és jó, meg várom is. Csak az nem mindegy mikor? 6 hónappal, 1 évvvel vagy 2 évvel az X360 után???
  • edios
    Hát lehet h elindul 10FPSen LOW QUALITYn de ahhoz azért h teljes pompájában élvezhetően fusson,sztem nem lesz elég a géped! Doom3 se hiszem h vmi nagyon jól futott Nálad,mivel majdnem uolyan a gépem van mint Neked,és nálam a sima HIGHnál is beröccent néha.. És azért D3 meg U3 nem uaz a kategória!

HL2nél nemtom kik paráztak ott már megjelenés előtt lehetett tudni h nemlesz azért olyan durva a gépigény,tök jól elmegy 128megán is.. D3 mondjuk 128megán... hááát:) Vicces lenne.. Na mind1 ez már más téma
  • grebber
    Most néztem meg a trailert eléggé király game lesz ez.
  • grebber
    Szokásos "nemértem hogy miafaszt parázol" effektus.
    Mi a tetves riherongy faszért nem menne a game??? max mx-eken nem fog menni.

Ezt annyira utálom.Még nem jött ki a Doom 3 meg a HL2 mivolt "juj új gépet kell vennem nem fog menni" lol.

Szánalom mikor lesz már ennek vége.
  • edios
    Nem számít,h a képeken ilyen a graf,mer ha véletlenül elindul vkinek a gépén,úgyis 100x rondább lesz:)
  • grebber
    Gears of War Shackycam (23MB)
  • CarajoEsp
    Thx to:Worthplaying and Hardwired.
    (Worthplaying) A Microsoft munkatársa - J. Allard - az EuroGamerrel folytatott interjúban megerősítette, hogy az Epic Games által fejlesztett, Unreal 3 motoros taktikai túlélő akciójáték X360 konzol mellett jön PC-re is. Az izgalmas történettel büszkélkedő játékban az emberiség a Sáskahorda ellen harcol. Filmszerű környezetben küzdünk a túlélésért.

Hálisten.
  • Istencsászár
    fasza gamma
  • grebber
    Már olvastam királyság !