6257
-
#177 2007 -
mikiking #176 de meik a november 6 ? -
gyuri12 #175 kb 5 hsz-szel ezelőtt volt. november 6 -
mikiking #174 Demo mikorra várható + a full ? -
gyuri12 #173 én tudtam... az Ea nem fog olyan jó játékot csinálni,mint amit ígértek
-
#172 mint mindenki amikor még nem jelent meg és nem tudta senki hogy " öcsém ennyire szar " -
gyuri12 #171 jah.pedig első látásra(logód,aláírásod)elég nagy moha fannak tűntél... -
#170 dehogy bírom már elsőre is olyan rémálmaim voltak hogy az nem igaz majd lecserélem -
gyuri12 #169 hogy bírod te ennyire azt a fosch mohát?:O -
#168 kurva jó a videó -
#167 Kösz. -
#166 és? jó az, ha szép a grafika, de mit kell ennyire belebuzulni a pixelekbe? -
#165 CPU: Intel Core 2 Duo processor
System RAM: 2GB
Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB Memory (NVIDIA GeForce 7900 GT or better). DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better -
#164 Első képek trailerek szebbnek tüntek sokkal.Azóta eltelt kis idő.Nem azt mondom hogy csúnya mert nem az de nem is az az aztakurvanincsennéljobb! -
#163 amióta gépet fejlesztettél, azóta semmi nem elég szép neked. -.- -
#162 Hát régebben még aztmondom odabaszott a graf hát nemtom ezse valami oltári überség :( -
#161 OK, és egy ajánlott nincs, mert a minimum az annyi, hogy elindul és 20fps-el eldöcög. -
gyuri12 #160 jeeeeeeeeeeeeeeeee -
#159 We're told that the minimum system requirements are a 2GHz AMD or a 2.4GHz Intel single-core processor, 1GB of RAM, and an Nvidia 6600 or ATI X700 video card. -
#158 Nagyon jó, hogy nov. 6 elvileg, de milyen gép kell neki? -
ellington #157 http://www.cybergen.hu/?q=node/2300 -
gyuri12 #156 jöjjön már a gém!!!!!!
bátyám gépén majd csak elmegy:D -
Newfronter #155 Nagyon biztosra veszik. -
#154 ÚJ gameplay videó és HD változatban is ha valaki esetleg nem látta volna még
bár inkább a játékot adnák már ki... -
#153 Érdekes lenne. Akkor már csak 1 hónap. -
#152 PC Preview Vagy talán mégis november ? -
#151 Esélytelen a novemberi megjelenés! -
ellington #150 a mostani pc guru dvdjén november 1-jét írnak. én egész eddig úgy tudtam, hogy karácsonyra jön. -
#149 Na ekkor a büdös életbe nem fog megjelenni vagy december vagy csúszik 2008-ra! -
Newfronter #148 Nem tudom mennyire néztétek, de itt egy pontosabb dátum. -
#147 Na ez jó hír, kérdés mikor fog kijönni, mert én a novemberben nem nagyon hiszek. -
#146 Kiváncsi leszek mennyivel lesz több mint 360-on. Annak elég gány volt a lezárása, az a része nagy csalódást okozott... Ellenben a multi! Na azt nagyon fogjátok szeretni, simán van annyi taktikai lehetőség benne mint egy CS-ben és ez nagy szó! (sokat Cs-ztem régen, így hát tudom ;-) ) -
#145 Igen novemberre irja sok oldal de szerintem csúszni fog :( -
#144 asszem november a megjelenés -
#143 Én is pont azt akartam kérdezni, hogy nincs még valami megjelenési dátum?
Mert az volt, hogy még ezévben jön. És ugye már akkor lökhetnének valami dátumot akár. -
#142 Jöhetne már,..nincs valami infó? -
gyuri12 #141 pedig valahol 5 pályát írtak... -
#140 Gears of War 20% bigger for PC
Speaking to Eurogamer at last night's GamesIndustry.biz Summer Party, Rein said: "the five chapters are about the same total as one Act", adding "it's about 20 percent extra".
Rein also told us that Epic wouldn't be altering the original five Acts, so PC gamers will be able to enjoy the fight to retrieve the resonator, the battle through a mining facility and the awesome third Act in the depths of Sera unmodified.
The PC version of Gears of War, due out later this year, also includes new multiplayer maps, game modes for online and a game editor. Rein has previously said we'd be unlikely to see the extra content appearing on Xbox 360 due to changes in the codebase - something he reaffirmed last night.
-
gyuri12 #139 5 pályával több lesz(vagy küldi,nemtom) -
#138 Azt olvastam, hogy 20%-al hosszabb lesz a pc-s verzió, ha jól fordítottam le.