3510
-
#609 ennyipy .d -
#608 htx Slick urság, hyz iz -.- D: -
#607 Mondjuk képzelheted hogy próbáltam alacsonyabb minőségbe & kisebb felbontásba.. 1xüe 1 hányadék..
Na mind1.. nem fikázom tovvább, játszon az vele akinek tetszik. Részemről ennyi. -
#606 ott a finom ték előtti pont -.-
aki ennyi idő alatt alkot véleményt egy oylan játékról amit azér nemtud irányitani mert szarul megy a gépén annak py -.- -
#605 Tökéletesen egyet értek önnele rezsofiz úrak -.o
-
#604 mert 2 percnyi játékidő alapján alkotott véleménynek nincs értelme, és a többiek is le fogják szarni -.- -
bazsi123 #603 ugyanmérnemlehet? -
#602 Idefigyelj barátom..
Ha valaki megveszi, biztos ő is így gondolja? -
Crazy Mate #601 Ebből az egyik kép az első mátrix film végéről van.....És nem csak éljenezni szabad....... -
#600 játszik velem a flashget. egyszercsak kiikszelte az összeset, aztán újra elindítottam és megy -
#599 nem. viszont 2 perc játék után ne mondjon senki véleményt. ennyi -
#598 kb. -
bazsi123 #597 tehát ha nem teccik, akkor kuss, csak éljenezni szabad? -
moralosan #596 crazy mate komolyan mondom ne beszélj már hülyeségeket...
maxtreme feltette a játékot, mondta nem bírt tovább játszani, ezért van csak ennyi kép... nA mOSt eZeK uTáN sZeriNted eZ a jáTék eLeJe, vaGy véGe?! -
Crazy Mate #595 Ahoz hogy valaki egy elhamarkodott véleményt mondjon egy játékról nem kell hozzá meglenni a játéknak. -
#594 hát ha igy megy a gépeden akkor johogy szarul irányitható ::SAD:ADS:DS -
#593 figyeljetek akit rabul ejt a mátrix világa, annak nem a graf számít. (hű, de irodalmi voltam) -
Crazy Mate #592 Csak mondjon rá rosszat aki jobbat tud csinálni..... -
#591 szerinted ha véleményt mond a játékról akkor elindult neki?
-
moralosan #590 Maxtreme én megértelek, hogy neked fontos a grafika, de minek kell ennyire ingerültnek lenni csak azért, mert a te képzeletbéli lécednek nem felel meg egy játék?
"Törném el a kezét lábát aki 1 ilyen szemetet ki bír adni.."
... -
R3GiDON #589 Akkor ezeke szerint szemet kéne cserélni, nem Videókártyát
Egyébként már sokan fikázzák a játékot
Én azért végigtolom! A Matrix az Matrix -
#588 Igen..ez mind... Nem is konzolos...áhh... -
#587 Nem... Teljesen jó....
Szép, optimalizált, irányítható.... -
#586 remélem májusban már én is a T-Onlinet erősítem
neked is 2Mb-os neted van?? Te mennyit költesz rá? -
#585 az mind a video beállítások???? bőséges a választék :D
-
Crazy Mate #584 Ezek a képek nem a játék elejéről valók,de lehet hogy tévedek....... -
#583 nah nem is rossz -
#582 t-lány bekaphatja. most várom hogy lejárjon az 1 évem már huzok is át externethez vagy esetleg tv-net-hez(de nem kábelnet hanem adsl) szintén 3 mbit-re mint most ami van. lejár januárban az 1 év hüségszarom és onnantol 3 ezerrel többet kell fizetnem annyit meg nem ér -
#581 Na ittvannak a képek. Bocsi hogy csak ennyi van, de nem bírtam vele tovább játszani. Már így is a hányinger kerülgetett tőle...
Törném el a kezét lábát aki 1 ilyen szemett ki bír adni..
-
#580 nekem T-online-s netem van -
moralosan #579 most ez mitől lenne felétlenül cselló? Azt inkább hanyagold, sok rosszat hallottam róla. T-Online rulz -
#578 Igen. Akkor olyan mintha képregényt néznél (5 FPS-nél) 20-25 FPS-t az emberi szem még egybefüggő gördülékeny mozgásnak lát. alatta már akadozó a mozgás. -
moralosan #577 igen -
Crazy Mate #576 Nekem is kb.Lehet hogy ugyanolyan a netünk... -
#575 Annyiért lehet nekünk is váltani kellene. Ez Cselló igaz? -
#574 10000Ft-ba kerül havonta -
Crazy Mate #573 És hogyha kicsi az fps szám akkor akadozik? -
moralosan #572 2048-es gondolom, mivel nekem is ilyen sebességű és szintén olyan 4 perc átlagban egy file letöltése. -
#571 2mb-es netem van -
#570 Szép. Jó gyors a neted akkor. Mennyibe fáj ez havonta?