3510
-
sorted #489 én a másik szerveről töltöm..oda is felrakták onnan jön jól -
moralosan #488 nem -
moralosan #487 hát én is kb egy órája kezdtem, ilyenkor olyan 10 fele lejön -
moralosan #486 Héháhóhahí :D Egyáltalán nem kritizáltam a grafikát, sőt egyet is értek a kijelentéseddel. A feelingje egészen biztosan meglesz :) -
#485 wazz... akkor a Daemon-al csinál vmit? :D -
#484 nekem csak fele annyival jön (átlag 100kb/s), de annyira szakaszosan hogyvalami félelmetes. ilyen 8perc alat jön le egy fájl. ilyen tempóval 10-12 óra letőlteni azaz: ma 16:00-kor kezdtem ha folyamatosan menne a gép akkor olyan hajnali 2-3 fele jönne. ami ezért húzós. Max addig nem alszom
Hát igenm a sanyarú sorsú felhasználók élete
No de holnap már jáccok vele (remélhetőleg)
Addig meg a gyors netesek írjanak majd egy rövid jellemzést a játékról. De csak akkor ha abba tudják hagyni 5 percre -
#483 háttö . Nem bántani akartalak ezzel, csak irigykedtem...Nekem az a közel 300 kbyte/sec nagyon jó lenne (160K van max...), szóval ízirájdör ecsém, ízirájdör -
#482 Most mit izéltek hogy csúnya, ki fogja látni. Ezek mennek mint az őrültek, neked meg darálni kell őket. A játékélmény a legfontosabb, a grafika nem lényeg. Másképpen nem menne el senki gépén. Akkor meg azért lenne fikázva. Melyik játékban van 300 karakter egy síkon. -
moralosan #481 há' hallod gyenge design ide vagy oda lehet befizetek egyre :P -
#480 akinek még nincs meg.annak ajánlom ezt az oladalt :D -
#479 akkor vedd meg boltba -
moralosan #478 álmodozz csak :] -
Crazy Mate #477 De a Virtual Cd Hideot használd az egyszerűbb szerintem és biztos müxik. -
moralosan #476 az csak a virtuális meghajtókhoz nyúl hozzá, amik gyakorlatilag ugye nem is léteznek :) -
Crazy Mate #475 Használtam olyat a motogp 3-nál és nincs mellékhtás... -
Crazy Mate #474 Nekem mér mondod,nekem is lassú,ne rajtam vezesd le a dühöd elvileg 1 megával simán töltene.... -
#473 amúgy ami wandoo-n van azon nincs crack, sr7stop-al lehet csak elindítani? az nem csinál vmi rossz dolgot vmivel? (pl cd meghajtó eltüntetése) mert én nem szívesen használok ilyeneket :D -
#472 a gépigényről van már bővebb infó? -
#471 'nyád -
Newfronter #470 Itt úgy néznek ki, mintha pálcikából lennének, te jó ég! Remélem a játékélmény jó lesz azért, és azt is hogy Neo nem kapott jogsit! -
#469 köszi
én is töltök -
Crazy Mate #468 Kinek van msn-e? -
Crazy Mate #467 Nektel hol tart?Hány file van letöltve? -
#466 valaki játszik már vele? vélemény? :D -
Crazy Mate #465 Hát ez tényleg csúnya,de szerintem ha mindent a legjobbra állítunk(pl. felbontás) akkor szerintem nem ilyen lesz... -
#464 ez elég ronda -
Crazy Mate #463 Igen,tps nézetből,ez szerintem csak valami videó hogy sok ügynök van.... -
Crazy Mate #462 Nekem is tök lassú csak 237.1 Kb/s.!!! -
#461 Félelmetesen lassan tőlt a wanadoo-rol
Amugy ez a kép nem tudom miért ilyen. mert a játékban rendesen tps nézetből irányítjuk majd neót (a PS2-es ingém videó alapján) -
MrMafioso #460 haha, lefoglaltam töltök ftpvel meg falshget el is:d haha egésznap töltök rola:D -
#459 Nah itt van egy wanadoo kód az esetleneknek:
jelszó/passz: izovic
^^ -
moralosan #458
tehát így oldották meg ezt a részt :). Feltételezem ilyen madártávlatból fogjuk irányítani Neo-t, eztért visszavettek a sok tucat ügynök poligonjából - szerintem elfogadható kopmromisszum :) -
#457 Meg designolni is. Ilyen ocsmány designt ritkán látni. Kifolyik az ember szeme. -
#456 és ne reklámozd a lámawarezt.. -
moralosan #455 linkelni tudni kell -
#454 akinek még nincs meg: Simpsons WRZ-n is fentvan :P -
#453 Nem leszel. :/ egyszerűen nem felelsz meg a kritériumoknak. Itt megnézheted ki kaphat jogot. -
moralosan #452 ?!
minek neked máris csit? Félsz az ügynököktől? Hisz csak öntudatra ébredt programok
istenem de várom már, hogy lejöjjön :)) Leginkább az olyan részekre vagyok kíváncsi, amik nem voltak filmben. -
#451 Jézus! A másodikak vagyunk! -
#450 Én szeretnék házigazda lenni!