3510
  • moralosan
    ha nem lehet kiírni, vagy macerás módon kell x cdt (mittomén 4xes gyorsasággal), akkor fogom nerot, adat cd, rápakolom a cd összes .rarját azt csá. :)
  • M@TriX
    bazz, éppen most akartam mondani, hogy szegény házigazda, lesz munkája bőven, err most látom ezt a topicot én nyitottam :)
  • alph4
    Inkább kevesen, és azok is csak hülyeségeket...
  • Crazy Mate
    Nem akarom elfoglalni a helyed a barbik mellett....
  • Crazy Mate
    Sokan írnak a fórumba,főleg most hogy megjelent....
  • Atkamon
    Ok! Mostmár elég privit kaptam!
  • Istencsászár
    lol huzzá barbizni...
  • grebber
    Nem a tied miatt mondtam.
  • moralosan
    "csupa szív itt mindenki"

hát a fszom ne várd már, hogy majd csak úgy neked dobunk egy 200 ftos reget...
  • Crazy Mate
    Cheat vagy trainer van bele?Tudom először próbáljam ki és ha nem megy akkor cheat,de nekem most kell.
  • maka2
    Egszerű elindítani , Battlefront 2 is ugyan ilyen ( legalábbis leírásotok alapján)
    Berakod Daemon toolsba , sr7 tel Hide , aztán ne kapcsold ki az sr7 et ,és simán indítás ennyi.
  • loserman
    véletlen csináltam.
  • grebber
    Na látom ez a topic is áldozatul esik a faszságoknak. :(
  • maka2
    Atkamon megtudod majd adni a kódodat??( írtam már privátba csak hátha ezt előbb olvasod)
  • Newfronter
    "webes felület"
    Az is FTP. Csak a böngészőbe van beépítve egy FTP kliens...
  • alph4
    Számot akartam írni csak elírtam! :)
  • alph4
    Az NFO az én értelmezésem alapján:

Indítás:
    -Kicsomagolás
    -A képfájl mountolása Alkohol 120%-al vagy Daemon tools-al.
    -Anti-Balxx vagy SR7.Stop használata.

(kiírni nem érdemes semmivel, mert nem müxik)
  • loserman
    bazdmeg SOryy <> szolok egy modnak..
  • loserman
    hát én nem fizetnék be a wanadoo- hoz telefonrol (sehogysem)
  • R0sc0
    csak betű? miert ne tudnád a felhasznalónévnél variálni a kis és nagy betűket?
    Nem ftpről kell tölteni, hanem a webes felületről.
  • Viktorr
    Jah figyelem akkor csak simán Virtual CD hide progival--:D
  • Viktorr
    1ként ezt hogy kell majd elindítani?
  • Magiszter
    Amúgy meg szerintem tök fölösegesen vitatkoztok. Ha most nincs pénzed akkor letöltöd máskor. Vagy ha találsz valakit akinek 5 napos a rege és kölcsön adja 1 napra akkor dumáld meg vele. És ne vitatkozzatok :)
  • Magiszter
    Egyszerű. (IE) jbbkill a fájlok mellett és minden letöltése flasgettel
    (Firefox) kijelölöd az összes filet és áthúzod a flshget letöltésekbe
  • alph4
    "Vagy mégis te vagy a sötét?! :D"

-Ha a felhasználói névben csak betű van, ott nem variálhatód hogy kicsi meg nagy :DDD
    -Ha pl az FTPn be van állítva a kis és nagybetű megkülömböztetése, akkor sem enged be.

De ha ezek nincsenek akkor persze megoldható :)
  • joe69
    de ertetlen vagy
    az elobb irtak meg neked hogy csak egy szalon lehet tolteni, ha te kezdesz el tolteni a kodjaval, akkor o nem tudna
  • joe69
    akkor elmesz es veszel egy feltoltokartyat.
  • BladE666
    miért csak utána??? (azért köszi)
  • BladE666
    ezért örültem volna h vki megadja de akkor mind1 enyi az emberiség ezért nem lesz soha jobb világ eböl ami most van
  • Atkamon
    Énnekem 5 napos a regisztrációm és annyi idő alatt csak le töltöm( egy nap alatt is), utána meg tudom adni valakinek a kódomat! De csak utána!
  • R0sc0
    akkor töltsed torrentről.
  • BladE666
    de nem birok regelni mert nincs cippi a telomon a vezetéskesröl meg le van tiltva (LÁTOM CSUPA SZIV ITT MINDENKI)
  • Atkamon
    Tudom, hogy ez egy kicsit OFF, de valaki nem tudná megmondani, hogy hogyan tudnám azt megcsinálni a flashGettel, hogy ne kelljen mindig rákantintgatni akövetkéző fájlra, hanem amikor befejezi az egyiket, akkor elkezdi tölteni rögtön a másikat?
  • R0sc0
    ember te vagy sötét. ^^

Ha variálod a felhasznalónévben a kis és nagybetüket annyi ember tölthet egyszerre ahány variácio csak létezik.
  • joe69
    regelj te vazze
  • alph4
    Ott van hogy regisztráció! ott tudsz kódhoz jutni! Hülye lenne bárki is megadni a kódját...
  • BladE666
    vki ha lenne olyan kedves és megadná a reget akkor nagyon megksözöném LÉGYSZI VKI!
  • alph4
    Te is olyan sötét vagy mint az éjszaka! Simán lehet tölteni, nem kell senkire várni...

[450MB lent van :))]
  • Magiszter
    Én meg itt ülök a suliban és alig várom hogy hazaérjek, és elkezdjem a letöltést. Vazzzz
  • BladE666
    nincs felhasz nevem csak azért kérdeztem h ha vki tölti egy névvel és az megadja akkor én nem tudom adig szedni mig ö le nem szedte igaz???