3510
-
moralosan #449 ha nem lehet kiírni, vagy macerás módon kell x cdt (mittomén 4xes gyorsasággal), akkor fogom nerot, adat cd, rápakolom a cd összes .rarját azt csá. :) -
#448 bazz, éppen most akartam mondani, hogy szegény házigazda, lesz munkája bőven, err most látom ezt a topicot én nyitottam :) -
#447 Inkább kevesen, és azok is csak hülyeségeket... -
Crazy Mate #446 Nem akarom elfoglalni a helyed a barbik mellett.... -
Crazy Mate #445 Sokan írnak a fórumba,főleg most hogy megjelent.... -
#444 Ok! Mostmár elég privit kaptam! -
#443 lol huzzá barbizni... -
#442 Nem a tied miatt mondtam. -
moralosan #441 "csupa szív itt mindenki"
hát a fszom ne várd már, hogy majd csak úgy neked dobunk egy 200 ftos reget... -
Crazy Mate #440 Cheat vagy trainer van bele?Tudom először próbáljam ki és ha nem megy akkor cheat,de nekem most kell. -
maka2 #439 Egszerű elindítani , Battlefront 2 is ugyan ilyen ( legalábbis leírásotok alapján)
Berakod Daemon toolsba , sr7 tel Hide , aztán ne kapcsold ki az sr7 et ,és simán indítás ennyi. -
loserman #438 véletlen csináltam. -
#437 Na látom ez a topic is áldozatul esik a faszságoknak. :( -
maka2 #436 Atkamon megtudod majd adni a kódodat??( írtam már privátba csak hátha ezt előbb olvasod) -
Newfronter #435 "webes felület"
Az is FTP. Csak a böngészőbe van beépítve egy FTP kliens... -
#434 Számot akartam írni csak elírtam! :) -
#433 Az NFO az én értelmezésem alapján:
Indítás:
-Kicsomagolás
-A képfájl mountolása Alkohol 120%-al vagy Daemon tools-al.
-Anti-Balxx vagy SR7.Stop használata.
(kiírni nem érdemes semmivel, mert nem müxik) -
loserman #432 bazdmeg SOryy <> szolok egy modnak..
-
loserman #424 hát én nem fizetnék be a wanadoo- hoz telefonrol (sehogysem) -
#401 csak betű? miert ne tudnád a felhasznalónévnél variálni a kis és nagy betűket?
Nem ftpről kell tölteni, hanem a webes felületről. -
#400 Jah figyelem akkor csak simán Virtual CD hide progival--:D -
#399 1ként ezt hogy kell majd elindítani? -
#398 Amúgy meg szerintem tök fölösegesen vitatkoztok. Ha most nincs pénzed akkor letöltöd máskor. Vagy ha találsz valakit akinek 5 napos a rege és kölcsön adja 1 napra akkor dumáld meg vele. És ne vitatkozzatok :) -
#397 Egyszerű. (IE) jbbkill a fájlok mellett és minden letöltése flasgettel
(Firefox) kijelölöd az összes filet és áthúzod a flshget letöltésekbe -
#396 "Vagy mégis te vagy a sötét?! :D"
-Ha a felhasználói névben csak betű van, ott nem variálhatód hogy kicsi meg nagy :DDD
-Ha pl az FTPn be van állítva a kis és nagybetű megkülömböztetése, akkor sem enged be.
De ha ezek nincsenek akkor persze megoldható :) -
joe69 #395 de ertetlen vagy
az elobb irtak meg neked hogy csak egy szalon lehet tolteni, ha te kezdesz el tolteni a kodjaval, akkor o nem tudna -
joe69 #394 akkor elmesz es veszel egy feltoltokartyat. -
BladE666 #393 miért csak utána??? (azért köszi) -
BladE666 #392 ezért örültem volna h vki megadja de akkor mind1 enyi az emberiség ezért nem lesz soha jobb világ eböl ami most van -
#391 Énnekem 5 napos a regisztrációm és annyi idő alatt csak le töltöm( egy nap alatt is), utána meg tudom adni valakinek a kódomat! De csak utána! -
#390 akkor töltsed torrentről. -
BladE666 #389 de nem birok regelni mert nincs cippi a telomon a vezetéskesröl meg le van tiltva (LÁTOM CSUPA SZIV ITT MINDENKI) -
#388 Tudom, hogy ez egy kicsit OFF, de valaki nem tudná megmondani, hogy hogyan tudnám azt megcsinálni a flashGettel, hogy ne kelljen mindig rákantintgatni akövetkéző fájlra, hanem amikor befejezi az egyiket, akkor elkezdi tölteni rögtön a másikat? -
#387 ember te vagy sötét. ^^
Ha variálod a felhasznalónévben a kis és nagybetüket annyi ember tölthet egyszerre ahány variácio csak létezik. -
joe69 #386 regelj te vazze -
#385 Ott van hogy regisztráció! ott tudsz kódhoz jutni! Hülye lenne bárki is megadni a kódját... -
BladE666 #384 vki ha lenne olyan kedves és megadná a reget akkor nagyon megksözöném LÉGYSZI VKI! -
#383 Te is olyan sötét vagy mint az éjszaka! Simán lehet tölteni, nem kell senkire várni...
[450MB lent van :))] -
#382 Én meg itt ülök a suliban és alig várom hogy hazaérjek, és elkezdjem a letöltést. Vazzzz -
BladE666 #381 nincs felhasz nevem csak azért kérdeztem h ha vki tölti egy névvel és az megadja akkor én nem tudom adig szedni mig ö le nem szedte igaz???