3510
-
Dzsemfix #3510 köszönöm, sikerült. -
#3509 Focus közben nyomod folyamatosan az Evade gombot, nem tudom konzolon az melyik gomb. -
Dzsemfix #3508 Helló! Nekem a mátrix ps2-n van meg. A Morpheus megmentése második részében (amikor a tetőn vagyok) jön egy ügynök. Nem tudtam legyőzni, ezért néztem róla a neten egy videót. A videóban Neo hátradőlve kerülte el az ütést, és az ügynök meghalt. Ezt a mozdulatot hogy kel megcsinálni? -
Petee1983 #3507 Sziasztok. Nem tudom telepíteni az update 1-es patch-et ezt a hibaüzenetet írja ki: Cannot locate The Matrix: Path of Neo (Europe) RETAIL onyour computer. Az update patch-et meg nem tudom letölteni sehonnan. Esetleg tud valaki egy linket ahol engedi is letölteni a patch-et mert ez a USA mirror-os szar. -
Csilluskaa #3506 Eladó egy eredeti The Matrix Path of Neo (PC) játék. Érdeklődni pm-ben. -
oregon1987 #3505 Segítség kellene! Valamiért recseg játék közben a hang! valami megoldás? -
#3504 Az egy bug sajnos... indíts újra a játékot, esetleg a gépet... nem tudom, nálam is néha jó, néha nem -
agyaggalamb #3503 Sziasztok!
Én ott akadtam el, ahol Ballard-ot kell megmenteni. Nem tudok tovább menni, mivel egy ajtó van, ami hiába van nyitva Neo nem megy át rajta. Minta pajzs lenne rajta vagy vmi ilyesmi. Másik kiutat nem találtam.
Help me! -
#3502 ekkora pechet..:) -
#3501 zsír köszi megy :D -
#3500 de kormány mindjárt megnézem -
#3499 Nincs bedugva vmi joy vagy pad? -
#3498 áááááááááá plz help valaki aki tudja már marhára játszanék de 1xrűen így lehetetlen... -
#3497 -
#3496 ezt csinálja nálam
-
#3495 de én olvastam vissza és másoknak is volt ilyen csak valakinél simán lenézett valakinél meg nem mozgott az egér 1ik tengelye... csak sajnos nem kaptak választ -
#3494 Nem tudom mi lehet a baj, bocsi, ilyet még sosem hallottam senkitől. -
#3493 áááá ezt nem hiszem el... -
#3492 -
#3491 mi a qrva isten f*sza van már? felbasz ez a játék... o.O minnyá kitépem a nemlétező hajam -
#3490 na mostmár odáig jutottam hogy az egér biztos jó, aztán gép restart után a játékba kb 5 percig megy rendesen aztán megint elkezd "forogni", patchek fenn
PLZ HELP! -
#3489 hali, kéne 1 kis help
izé mizé :D nem tok menni mert a kép forog folyamatosan mintha az egérrel forognék állandóan ez minek a hibája? plz help! -
#3488 Nincs is a játékban repülőtér... -
kavasaki100 #3487 ja és kicsinálom az őröket lövés nélkül
-
kavasaki100 #3486 csá tudnátok segíteni a repülőtér 2. mentésénél az őröknél mit kell csinálni?mert a nyíl a falba mutat és nem tok átmenni rajta
-
#3485 Valaki áttudná küldeni a már feltelepített játéknak a sound mappáját?
Mert bekrepált a hang és nemtom megcsinálni pls valaki küldje át erre a címre : [email protected]
előre is thx -
bali12345 #3484 hali! egész sokáig vittem de ott elakadtam ahol az összevissza lebegő cuccok közt kell a kijáratot keresni. kösz a segítségeteket! -
#3483 Hát annyit tényleg nem... -
#3482 Csak itt találtam, de szerintem nem ér 8000-ret:D -
#3481 Valaki nem tudja hogy merre még lehet kapni PS2-re? (Üzletben, nemhasználtan.) -
MadWenom #3480 Halo halo
NAh láttam az enter the matrixot egy boltban leértékelve. 15 euro.
Ha érdekel valakit akkor irjon és szivesen veszek eggyet és augusztusban mikor megyek haza át tudom adni. Budapesten lakom.
Szóljatok körbe ismerősöknek hátha érdekel még valakit. Ezzel legalább nincsenek problémák nem ugy mint a tört verzióval. Másfelöl pedig ha még nem tudná valaki ez a világ legdrágábban előálított játéka. Talán megérdemlik a készitők hogy eredetivel játszunk. Az a 15 euro nem 1 horror öszeg szerintem egy jó játékér. Számlát is viszek róla nehogy azt higyétek hogy átverlek titeket.
Csövi
Egyébbként a játék a guines rekordok könyvében is szerepel. -
bgabor #3479 Kipróbáltam én is, jó sokáig elvittem. A szokásos konzol-junk ez is. -
#3478 Van az a kocsi ami amikor először mentél benne fejjel lefelé volt. A telefonbeszélgetés után ha visszamész a kocsiba, akkor már az oldalán lesz... menj ki-be annyiszor, hogy rendesen legyen a kocsi, tehát padló lenn, plafon fenn:D
Aztán amikor dumál a pasi húzd meg a vészféket. -
Zelgadiss #3477 Hali! Vki lécci segítsen negyon nem tudom mit kell csinálni a régi metróban a smiths-el való metrós verekedéses utáni pályán. Beszéltem telón és meg kell nyomni a vészjelzőt de nem tom mikor! S.O.S. kösszi -
#3476 Örülök hogy teccik:P -
#3475 kurvajó játék! igaz én ps2-n játszottam vele. van egy kis framerate problémája (1-2 helyen idegesítő) de elnézhető.
-
#3474 Én most toltam végig masteren PS2-ön,hát mit ne mondjak nagy élmény volt.Lassan 3 éve megvan már de csak most jutottam el oda hogy végigjátszam.Tetszett! -
#3473 hát gonolom torrent meg ilyenek... -
erik joe #3472 csá nem mond meg honan lehet letölteni és én meg mondom mia baj -
erik joe #3471 csá valaki nem tugy a honan leht letölteni a matrix path of neo ha valaki tugy a írjon írja oda a oldal cimit a honan lele het tölteni kössz