The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
zsír lesz
ha már az ETM-nél jobb lesz akkor már eleve megérte(mert az is zsír volt)
gondolom új pályák meg jobb graf lesz..

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Atkamon
tök mindegy! Engem nem érdekel, hogy másnak mennyire teccik!

Istencsászár
nem azt mondtam hogy nem teccik sõt nagyon várom csak a képek lehangoltak :/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Atkamon
Basszus! Nem igaz, hogy nem lehet megérteni! Nyolcadikán jön ki amerikában, itt pedig 11-én!

Atkamon
Ha nem teccik nem kell vele jáccani...

Magiszter
MÉG 3 NAP!!!<#szeret><#gun>

Istencsászár
hát, megnéztem az új képeket nagyon lehangolo volt a látvány egyszerüen : RONDA, azt megnéztem a videót ott már jöbbvolt az összhatás de...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shotogan
a Pcdome-on (www.pcdome.hu) van egy (számomra) új videó ha valakit érdekel és ott is 8-át írnak,úgyhogy sztem még 3 napot kell várnunk.

Láttam egy torrentet ma reggel, de biztos hogy fék.
ki tudja... <#nemtudom><#conf>

csm
mikor jelenik má meg?

BMW 325 iX Rallye Car :)

matyi08
11-én jön ki, igaz?

Magiszter
Igaz Mátrixban csak lassításról van szó. Bár a Bullettime szószerint "lövedék idõt"-t jelent azaz a lassítás olyan fokát mikor lehet látn ia pisztolyból kilõtt lövedéket. De végülis lehet Slow-Mo, vagy fókusz (ETM), ja nem az egy RTL-klubbos mûsor helyesen -> FOCUS!

slow motion = F.E.A.R-ben az lassítás ua. mint focus
Atkamon
?

SlowMo😄
Atkamon
Nem!

Atkamon
Semmi baj... Csak mikor mátrixnál meghallom azt, hogy bullettime, felbassza az agyam!

Magiszter
Bocsánat a tévedésemért<#worship>

Magiszter
Így a képeket elnézve NEO egy kicsit elkapkodotnak tûnik. Morpheus, Trinity meg a többiek igényesebbnek néznek ki.
Apropó. lehet tudni hány CD-s/DVD-s lesz? És hogy lesz-e a sztori szempontjából valami új infó?

Atkamon
Bullettime a Max Payne-ben van! Ez maximum focus lehet!

Magiszter
Ha a mozgások és a Bullettime jó benne akkor már nyert ügy van.
Engem azért érdekelne hogy milyen konfigon készûlteg a képek.

Atkamon
Nézzétek meg a 44-es hozzászólást! Vannak pár nappal ezelõtti képek!

SLICK
monnyu ka képeket elnézve nem látom azt a hibát, hogy egy csomó minden pixeles nem úgy mint az ETM-ben...
de nagyon várom már <#idiota>

Thadius
áá isten gáma lesz!!!😊) ETM után igazán jó hogy jön neo! A matrix onlineal játszott valaki?

sk8 4 fun

Atkamon
Igen! Amerikában! De ugyis átjut idõ elõtt európába is! 1-2 nap után!

1 hét is kijön? <#smile>

quack
hmm..ha sikerül pár gb-t felszabadítanom a géprõl akko tuti beszerzem 8)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Atkamon
Már csak egy hét!!!<#szeret>

huu de várom már, erre izzitom a torrentszálaimat, jelenne már meg bakker!!
Atkamon
Ha télleg akkor jelenne meg, akkor a hivatalos oldalon már kinnt lenne! És ha ott nincs, akkor bisztos nem akkor fog megjelenni!(Nagyon remélem...)

grebber
Új trailer

Asszondja a végén november 24.-én gyûn.

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Visszaolvastam a topikban és hát már bocs de meg kellett állapítanom, hogy nagyon bénák voltatok az ETM-ben! Én kezdettõl fogva kiigazodtam rajta! Könnyü volt nagyon! Irta valaki, hogy annak nagyon ügyesnek kell lennie, aki meg tudja csinálni azt az ütést vagy rugást amelyiket akarja! Én mindig megtudtam és sok ilyen embert ismerek! Szóval nem kell hozzá nagy ügyesség! Ha valakit ezzel megsértettem, akkor sry!

Atkamon
www.thematrixpathofneo.com

Magiszter
Melyik oldalt nézted te? Be tudnád linkelni?

elõre is köszi...

Atkamon
Na ja! Csak te az amerikai lapot nézted és amerikában még jó hogy elõbb jelenik meg! Európában 11-én fog megjelenni!

Magiszter
melyik hivatalos oldalon nézted? mert ez a banner ha jól sejtem a Path of Neo.com-oldalról van. Ott pedig mindnhol 8.-a van kiírva. Szóval lehet elõrébb hozták? Vagy még õk sem tudják mikor is akarják kiadni?<#guluszem1>

Atkamon
A bannerra nem tudom miért van nyolcadika irva! A hivatalos honlapon is 11 van kiirva!

quakerman
KÖSZIKE!!

<#mf1>

Quake 4 The best FPS game!

SLICK
Akkor nemsokat kell várni... 😊

Atkamon
Nov. 11!

nov 8án jön ki a gém? juhéj
Istencsászár
Starship Troopers nek nincs semmi olyan brutál gépigénye... vgat dolgozza meg a 10szer egymásrehuzott bump mapping..

Magiszter
Igen-igen ezt én is szeretném tudni. Bár nem látszik HL2 vagy Doom 3 grafikájunak, de ki tudja. Pl a Starship Troopers grafikálya 2002 szintû mégis olyan a gépigénye hogy kiestem a székbõl ilyedtemben mikor megláttam. Szóval remélem ennek reálisabb lesz a gépigénye. De tényleg nem tud senki semmit?

Methos from GH
Hali skacok! Hamarosan indul egy új lapom, amely különbözõ játékok rovataoból fog állni! A rovatoknak egyéni kinézetük, és tartalmuk lesz. Akinek lenne kedve (és rendelkezik eezen a tére tapasztalatta) vezetni egy Matrix: Path of Neo-s rovatot, az írjon nekem privátot, a részleteket pedig MSN-en megbeszélhetjük.

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Atkamon
Valaki nem tudja, hogy mik lesznek a Rendszer követelmények?

Atkamon
Tök jó! Szeintem, ha majd megjelenik a game, akkor ugyis sokan jönnek majd ide, szóval jóljön!

quakerman
Banner!!

Szóljon valaki a moderátornak!!

Elõre is köszI!

quakerman

Magiszter
Régebben a régi konfig-on nekem se volt. Megpróbálok egy frissítést, hátha bejön.