The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkoriban volt ugyebár a Max Payne 2...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
akkor rohatt jó volt a graf
élethû
akkor még netem sem volt, nemtuttam véleményt írni
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Next PC upgrade: 2022
A játékmenet volt a lényeg s nem a grafika, ami hozzáteszem nem volt katasztrófális.
Ez a játek meg??? Szerintem fenomenális 😊
VÁROM!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nekem tetszett az enter the matrix is,akirki akármilyen szarnak tartotta..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M