The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
hát épp hogy a graf igen gyengus volt 😊
akkoriban volt ugyebár a Max Payne 2...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

démonigyerek
most az mé volt ócskaság???
akkor rohatt jó volt a graf
élethû
akkor még netem sem volt, nemtuttam véleményt írni

Hát remélem a kettõt nem lehet majd egy napon emliteni,mert az Enter the Matrix jó példája volt a "hogyan adjunk el a cimével valami oltári nagy ócskaságot"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

démonigyerek
jó gamenek tûnik
az enter the matrixnak akkoriban brutál grafikája volt

M@TriX
hmm, a karaktermozgások veszettjók, folyamatos és változatos...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Nagyon jó lesz 😊

Next PC upgrade: 2022

grebber
Istencsászár
érdekes majd meglássuk

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mhosah Myth
Nemtom sztem iszonyat szögletes és elég csúnya a kontraszt... De remélem ez csak jobb lesz, hogyha kijön... Habár lehet a 6800Ultra szépsége után tûnik nekem csúnyának 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

M@TriX
sztem nem az lesz, már a képekbõl is az jön le nekem, hogy a film(ek) játékadaptációja.

SLICK
ugye ez nem MMORPG lesz????
az elõzõ rész nekem is nagyon bejött<#eljen>

grebber
Néhány IGN-es szerencsés már látta mozgás közben a cuccot és állítják, hogy ez már nem lesz olyan harmatgyenge, mint az Enter the Matrix. A Shiny az E3 során zárt ajtók mögött mutatja majd be büszkeségét.

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
Nekem is tetszett az ETM akárhogy leszarozták
A játékmenet volt a lényeg s nem a grafika, ami hozzáteszem nem volt katasztrófális.
Ez a játek meg??? Szerintem fenomenális 😊
VÁROM!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

báttyó02
igy van.
nekem tetszett az enter the matrix is,akirki akármilyen szarnak tartotta..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Laky
<#worship>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

M@TriX
kit érdekel, ha jó csinálják meg, mondjuk jobban mint a MP2-ben. ajánlom nekik, mondjuk a karakterek sztem nagyon szépek.

újabb rókabõr. Éljen.

M@TriX
észrevettem, fel is tettem ide, mondjuk a képek szerintem szépek... talán jobb lesz mint az elõzõ...

DanielT
Szánalomhegy, a képek meg nem jönnek be 😊
M@TriX