The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Nekem még nem volt ilyen soha!

Magiszter
a kép:Átlátszó karakter

A kérdésem: Lehet ez ellen tenni valamit?

Magiszter
Még egy utolsó kérdés: Az Enter the Matrix-ban feltettem az 1.2 (i865 fix) patch-t mert nélküle Focus-ban szaggat a játék. Ezt ki is küszöböli csak hogy most a karakterem átlátszóvá vált Focus-ban.

Magiszter
Tényleg. Bisztosan valami ideiglenes zavar volt. Mégegyszer köszi!

Atkamon
Én ha rákattintok, akkor bejön!

Magiszter
Köszi a linket, de nekem "a lap nem jeleníthetõ meg" oldal jön elõ. Bisztos, hogy jól írtad be a címet?

Atkamon
A hacking systemben lehet beállítani! Már nem emléxek hogyan! De van egy jó oldal ahol minden infót megtalálsz a hackelésrõl! (Mármint a játékbel hackelésrõl!)Ez az az oldal!

Magiszter
Amúgy a videók alapján ez egy Mátrix-hoz méltó játék lesz. Hacsak el nem szúrnak valamit a készítõk. Mert szokásuk.

Magiszter
Karddal? azt meg hogy?

Atkamon
Egyébként imádom az ETM-et! Már 3 éve jáccok vele!

Atkamon
Szerintem nem volt nagyszám a kard!

Bucser
Jó kis game lesz ez.. talán lesz addigra normális gépem is...

ETM esetén nekem az újrajátszás tetszett nagyon😊 végigtoltam a karddal😊 az volt az igazi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Atkamon
Most olvastam, hogy változott a megjelenés idõpontja! November 15 helyett november 11-én jelenik meg!

Forrás: Official Site

Atkamon
Amerikában November 15ödödikén jelenik meg!

Istencsászár
kicsit olvass vissza #41

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ttibi
mikor fog megjeleni?
novemberben?
a gamestar újságban szeptemberi megjelelenések kõzõtt van!
akkor most mikor is?

Atkamon
Háháá! Veszek uj procit meg alaplapot meg házat meg memóriát! Hurá! Most má tuti el fog menni!<#nevetes1>

Atkamon
Olyan szar hogy az én gépemen ugy se fog normálisan elmenni! Kemény 900 Megaherces(😄) a procim!<#rinya>

dronkZero
Hát, szerintem azért királyság volt, hogy teljes egészében össze volt írva az Animatrix-szal, meg a 2. résszel. Meg az is tetszett, hogy szinte mindenhol meg lehetett oldani a szitut verekedéssel, nem kellett sokat lõdözni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Seth
hogy néz már ki a lába??????

PSN ID.: Beegabor

Atkamon
Azt nem lehet tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg?

asfa
ez komoly

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

grebber

Next PC upgrade: 2022

SLICK
joak!

grebber

Hát ez az,hogy helyzettõl meg gombtól fügõen mindig mást csinált a figura,ambõl volt jópár látványos mozdulat is,de aki ott mindig elõhozta azt a mozgást amit éppen akart,hát annak gratulálok,igy utólag is.
Lehet hogy a történet egészéhez kellett az ETM is,de én személy szerint nem az ott látható 2 szereplõ bõrébe akartam "belebújni" egy játékon belül.
Egy szó mint száz,az ETM nagy bukás volt a szememben,amit persze ettõl még szépen eladtak a filmek sikerét meglovagolva.
Talán a filmek után ennyivel,már a játék is jó lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber

Amúgy ha ütés vagy rúgás közbe nyomtad a balra, jobbra, fel, le gombot, akkor mást csinált a hapek vagy a csaj.

De azé ugyanazokat a helyszíneket is bejártuk, ugyanazzal a céllal.
Pl. kulcskészítõ. És az a phoen, hogy amikor a csajjal voltál, akkor vele kellett lesmárolnod, azt a csajt, aki monta a filmbe a neónak, hogy smárolja le. És rendes videóba mutatták, ahogy lesmárolja 😄. Elég lol. Egy kis lezbi show.

grebber
Matrix😛ath of Neo megjelenés

<2005-07-14 @ 12:55 - Cok3>

A GameGossipon futottam rá egy infóra, melyszerint a Matrix😛ath of Neo címû játék -melyben a film legjobb jeleneteit élhetjük újra át Neo bõrébe bújva- idén novemberben kerül ki a nagyközönség elé, elõször Észak-Amerikában. Ez Európára nézve persze pár napos késést fog jelenteni, de szerintem ki fogjuk bírni. Mást úgysem tehetünk 😊

info: Gamestar

Sadist
Ha F-et nyomtál védekezett, ha bal vagy jobb egérgombot akkor ütött vagy rúgott. Nem tudom mit nem lehetett ezen érteni.
Gondolom a sztorijára nagyon nem figyeltél, mert akkor tudnád, hogy az ETM-el és az Animátrixal lett teljes a Mátrix trilógia. Pl. kik vitték el a figyelmeztetõ üzenetet Zionba, kik robbantották fel az atomerõmûvet ésatöbbi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

_Atti_
nem tul ontopic de ha vki nemismeri még ezt nézze meg nagyon lol gém😄

http://www.freewebs.com/rtsa/download_full.htm

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Atkamon
OK OK! JÓ!<#worship>

dronkZero
Egysrészt:"Neo útja"
Másrészt: képeken meg videókon Neo ugrabugrál ismerõs helyszíneken
Na, most tedd föl magadnak az idióta kérdést: "Mégis, mi a p*csáról szólhat ez?"
<#banplz><#eplus2>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Atkamon
Ez a game pontosan mirõl fog szólni?<#confused>

Ja amúgy király!!<#gun><#boxer><#banplz>
grebber

démonigyerek
nem valami jó 😞

M@TriX
..ütõs 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

démonigyerek
a videó jónak tûnik
de a mozgás ebbe is...

démonigyerek
ok

Legjobb esetben is közepes grafika,de inkább a követhetetlen mozgások tették gyengévé.Volt sok mozgás,csak éppen a rosseb se tudta mikor mit fog a karakter csinálni.
Az autós részekrõl meg ne is beszéljünk,az egyenessen szégyen volt,inkább hagyták volna ki.
Meg a szereplõválasztás is érdekes volt,egy Matrix gameben Neo legyen már a fõszereplõ ne ilyen másodvonalbeli karakterek...
Remélem ez jó lesz,a videó alapján van rá esély.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

M@TriX
a képeid nem jelennek meg hanem ez:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tufa
M@TriX
anyám, bravõ playware nagyon szép blockképet sikerült összehozniuk. lopják a PLayware-rõl?
mért õk rajzolták? bazz

démonigyerek
mé?

démonigyerek
nekem jó volt
emléxem hogy pont 2éve tesóm ballagásán azzal meg a vice city-vel nyomtuk
akkor még nem ismertem a max payne 2-t

Tufa
TOLVAJ TOLVAJ, FOGJÁK MEG!!!

Tufa
Az enter the matrix 2003-05-10-én jelent meg, a max payne meg 5 nappal késõbb 😊 5 nap pont elég volt arra hogy kiélvezd a mátrixot 😄

démonigyerek
új képek: