3510
-
#795 Ki tart vissza??? -
R3GiDON #794 Nekem amugy nem lenne semmi bajom a gémmel, de hogy ekkora legyen a gépigénye
Szorsz motoros gémek futnak fullon,de ennek köze nincs a hl2 grafjahoz,és mégis igy fut pedig nagy hodoloja vok matrixnak! -
#793 persze, hajrá, ha neked bejön akkor vidd végig és élvezd! -
#792 és ez 4 gb egy játék és felrak 6ot ezis röhej miért nem lehet a videókat a dvdről futattni?...
Atari elásta magát már a Driver 3al de nagyon mélyre, csődbemehetne már igazán csak szenny cuccokat tud kiadni... -
#791 wandoot plz -
#790 "Nem adom fel!" Akkor is letöltöm és végigjáccom! -
#789 Az a 3 nem elég alul, még sok is szerintem. -
#788 Na jó nekem már elment a kedvem az egésztől, nem fogok itt szenvedni megint.Szar ez az egész.... -
szaharin #787 mindenki aztmondja hogy szar?:( tegyetekbe sok kepet... -
#786 ezzel 1etértek. Ritka az a játék amit 3x végigviszek, de a Riddick ezek közé tartozik..
1ébként az ATARI is igazán lehúzhatná már a rolót.... Nem siratnám meg őket.
Az utóbbi időben amit művelnek, az már több mint szánalmas...
Egyáltalán hogy van pofájuk 1 iylen félkész ócska szemetet kiadni?
..és ezért még fizessen is valaki 10 ezreket?
Én nem azt mondom hogy minden úgy nézzen ki mint a Farcry vagy a Hl2 (bár ez 2005 végén alap lenne) de akkor legalább a grafhoz képest
lőjjék be a vasigényt. Nehogy már 1 ilyen szarnak x800 meg 6800 kelljen. Nevetséges..
Ennek a játéknak (ahoz képest ahogy kinéz) egy P3 500-on, és egy Gef3 Ti200-on maxon kéne menni... -
#785 ja igen elég jóvolt azis -
szaharin #784 A required security module can not be activated.
Win2000 kompatibilisse tedd at... -
#783 hééé vki ellopta a wandoo felhasználónevemet
2 percre lelépek és már nem bírok ugyanazzal csatlakozni amiről eddig töltöttem, eleve 4 giga a játék és csomó idő alatt lett volna csak meg de így meg még több idő lesz, sokkal több :( szóval ha van vkinek felesleges wandoo regje az írja meg priviben plz
köszke -
#782 Azért csak próbálkozzanak. (amúgy a Spider-man the movie is jó volt szerintem) -
#781 ha van mit miért ne:D egyetlen film adaptáció ütött meg egy mércét amire azt mondtam igen ez egy isten gém lett minden szempontból azpedig a : The Chronicles Of Riddick, többi ilyen filmes próbálkozás egy kalap szar. -
#780 a restore-nál hogyan veszed ki mindkét pöttyöt? nekem nem engedi, vagy egyik vagy másik -
#779 És amúgy mester, meg érti a dolgát. Szóval... -
#778 Nem fogják fel. Csak kritizálni tudnak. -
#777 És amúgy kínai! -
#776 De ha egyszer egy kung fu mester figyelte akkor úgy készítették el, hogy igazi kung fu legyen a játékban! -
#775 1.18 a verzsönöm...az baj? -
Skyline #774 Akko kicsit nemrégi a blaxxod? amúgy lehet a stealth nélkül is megy majd de ha nem akko azkjéne:) -
Skyline #773 close,indítsd a játékot és utánna lépj be megin a settingsbe -
#772 nekem nincs ott... -
#771 és?? ne felügyelje japán, hanem programozza. -
#770 oké, de ha már be van rakva a restore, akkor azt hogy "kattinthatom ki" ? :D -
#769 Yuen Wo Ping felügyelte a játék készítésénél a kung fu mozdulatokat... -
Skyline #768 Inteligent stealth --> jobbkatt a jobbalul a futó programok közt a kis cd ikonra (antiblaxxx).
Ezt kapcsold be mielött ugyanitt EXIT-et nem nyomsz az antiblaxx leállításához. -
#767 Adják japán fejlesztők kezébe, ők tudnak profi verekedős cuccokat csinálni -
Skyline #766
Így beállítgatod a megfelelő védelem és ne a FEAR legyen berakva a lényeg hogy a RESTORE mellett nelegyen semmi...
Indítod a játékot,hibaüzenet.
Kikapcsolod antiblax,játék indul. -
#765 Próbáld ki sokat nem veszíthetsz: Miután megcsinálod azt amit írtak lejjebb nyomsz egy restartot. Hátha az istenek megsajnálnak :DDDD -
Gabe18 #764 Hát a grafika tényleg nem minden.
De azért mindjárt 2006 van,ugyhogy azért egy bizonyos szintet el lehetne érni.
Arról nem is beszélve,hogy egy olyan filmről (filmtrilógiáról) van szó,ami azért ennél jobbat érdemelne.Legalábbis a képek alapján... -
#763 "Belőttem az Inteligent stealth-et és szépen leállítottam az antiblaxxot....a játék hibátlanul indult ezután."
Most mivan? én ilyet hogy Inteligent stealth sehol sem látok... -
maka2 #762 http://www.gamecrazy.com/games/game.aspx?id=10207
Ajánlom nézzétek meg itt az értékeket , és hasonlítsátok össze a Gun nal.
Nem sok különbség van , tehát sztem marha jó játék!!!! -
#761 Én mostantól gyűjtöm a játék elindítására tett hozzászólásokat (mármint az építő jellegűeket. Úgyhogy majd holnap ha valakinek nem megy annak szívesen elkűldöm pm-be)) -
Skyline #760 Minek az advanced menü a játék indításához?:)
A settingsbe molyolj -
#759 Ez annyira szánalmas hogy az alcohol nem tudja megnyitni a saját szarját. Valaki egy .mds fájlt ?!!! -
#758 Nah jó, most értem. a baj, hogy az advanced menübe nem tok belépni, mert runtime errort ír a progi. -
#757 Igen egész komoly gameket. Remek példa erre a Driver3 és társai. -
#756 Tudod mennyit jáccottam a Max Paye mátrix módjával? rengeteget. Pedig az csak egy mód votl 4-5 ütéssel rugással. ágis jól meg volt csinálva benne a lassítás és ez bejött. Ebben meg aztán lesz dögivel szóval...