The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ETM esetén nekem az újrajátszás tetszett nagyon😊 végigtoltam a karddal😊 az volt az igazi😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Forrás: Official Site
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
novemberben?
a gamestar újságban szeptemberi megjelelenések kõzõtt van!
akkor most mikor is?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Next PC upgrade: 2022
Lehet hogy a történet egészéhez kellett az ETM is,de én személy szerint nem az ott látható 2 szereplõ bõrébe akartam "belebújni" egy játékon belül.
Egy szó mint száz,az ETM nagy bukás volt a szememben,amit persze ettõl még szépen eladtak a filmek sikerét meglovagolva.
Talán a filmek után ennyivel,már a játék is jó lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pl. kulcskészítõ. És az a phoen, hogy amikor a csajjal voltál, akkor vele kellett lesmárolnod, azt a csajt, aki monta a filmbe a neónak, hogy smárolja le. És rendes videóba mutatták, ahogy lesmárolja 😄. Elég lol. Egy kis lezbi show.
<2005-07-14 @ 12:55 - Cok3>2005-07-14 @ 12:55 - Cok3>
A GameGossipon futottam rá egy infóra, melyszerint a Matrix😛ath of Neo címû játék -melyben a film legjobb jeleneteit élhetjük újra át Neo bõrébe bújva- idén novemberben kerül ki a nagyközönség elé, elõször Észak-Amerikában. Ez Európára nézve persze pár napos késést fog jelenteni, de szerintem ki fogjuk bírni. Mást úgysem tehetünk 😊
info: Gamestar
Gondolom a sztorijára nagyon nem figyeltél, mert akkor tudnád, hogy az ETM-el és az Animátrixal lett teljes a Mátrix trilógia. Pl. kik vitték el a figyelmeztetõ üzenetet Zionba, kik robbantották fel az atomerõmûvet ésatöbbi.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://www.freewebs.com/rtsa/download_full.htm
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Másrészt: képeken meg videókon Neo ugrabugrál ismerõs helyszíneken
Na, most tedd föl magadnak az idióta kérdést: "Mégis, mi a p*csáról szólhat ez?"
<#banplz>#banplz><#eplus2>#eplus2>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az autós részekrõl meg ne is beszéljünk,az egyenessen szégyen volt,inkább hagyták volna ki.
Meg a szereplõválasztás is érdekes volt,egy Matrix gameben Neo legyen már a fõszereplõ ne ilyen másodvonalbeli karakterek...
Remélem ez jó lesz,a videó alapján van rá esély.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
mért õk rajzolták? bazz
emléxem hogy pont 2éve tesóm ballagásán azzal meg a vice city-vel nyomtuk
akkor még nem ismertem a max payne 2-t