23078
-
ity #3161 A ládák többségének "ottléte" nem fix. Rnd rakja ki őket a játék egy bizonyos területen belül. Van pár fix helyű láda, ami mindig ott van, de rengeteg van amire csak esély van, hogy ott legyen. -
ity #3160 Nekem a legrosszabb sorzatom az kereken 7 futás volt zsinórban (ami nem kevés), egyetlen lila cucc nélkül. Talán 1-2 zöld volt benne meg pár charm.
Már éppen meguntam, de még1-re rávettem magam és hirtelen dobott 3 lilát is (igaz csak 1 volt használható). Ezen felbuzdulva mentem még1 kört, és ismét 2 lila esett (kár, hogy mindkettő megvolt már).
Lényeg, hogy ez pont olyan mint dio-ban volt. Nincs semmiféle korlátozás, csak szerencsétlen drop van, meg szerencsés drop.
Egyik legjobb pajzsot amit legendary-n eddig találtam, pl egy primitive chest dobta. -
#3159 Nemtom nekem olyan van h (persze miután 7x visszamentem legyilkolni) újrairtom a tagot, és 2 majestic chest eltűnik:DD Kemééény:))
De van olyan is h 4x semmi és 5.re dobja el a kéket. De egy idő után eltűnik már maga a láda is. De persze van olyan szivatás is h mindig ugyanazt dobja el :))) -
virs lee #3158 Mostanában nem dob 1 fillér kéket se a főgeci. Ez azt jelenti hogy kidobott minden lehetségeset, és csak 1 db / kék cucc lehetséges? -
ity #3157 A hivatalos patch leírásában is benne van, hogy a korábban megoldott küldetések szövegei eltűnhetnek a log-ból az 1.08-as patch felrakása után.
De csak a log-ból, tehát nem kell őket újra megcsinálni. -
virs lee #3156 Észrevettétek már hogy lop a game? Kidobtam 1 ződet a fődre hogy legyen hely cuccolni, erre egyből be is nyelte. -
Pukkka #3155 Nekem is votl ilyen,de ujra inditottam a jatekot,es utana ki tudtam menni,de ha nem is vissza portálsz és a másik zárt kapunál beszélsz az örrel,az most mar beenged. -
bloodrayne2 #3154 Én is arra akarok menni de azt irja hogy Sealed By Quest pedig mindent meg csináltam de az nem baj hogy minden görög és egyiptomi küldi elveszett valahogy? -
virs lee #3153 Melyik hely az a Jinghe valley? Ott van vmi hermit médzs kveszt amit kihagytam. -
virs lee #3152 Én is csak normál végén járok, most ráálltam tájfun runokra, van 1 rakat kék harcos cuccom, de szinte mind pajzsosnak van kitalálva, dual wieldes szajréban nem nagyon bővekedik a game? Olyat akarok indítani köv. karinak. Egyáltalán van-e értelme pajzsot hordani 2 kard helyett? -
virs lee #3151 Onnan visszamész sanghajba, aztán a lezárt kapukon át tovább a telkinig, majd a tájfunig. -
bloodrayne2 #3150 Valaki segítsen!
Az lenne a kérdés hogy Kínába vagyok beszéltem a Yellow Emperorral a Jade Palaceban és utána mit kell csinálni?Mert megnéztem a Questeket és semmi nem volt ott amugy meg Egyiptom összes küldetése és Görög összes küldetése eltünt ezért vissza mentem Helosba megnézni hogy mi van és semelyik küldetés nincs meg de ami Kínába voltak csak azok most mi lehet a baj?
Eftörsokk:65 a max level.. -
JaCSy #3149 hali! szeretném megkérdezni hogy amiket felszedek jó cucosokat és nem akarom eladni se azokat hol tudom tárolni, mer nálam már nincs hely! Nincs itt oylan, mint a diabloba volt egy külön kis láda? mer nem rég játszok vele de nem vágom ezt a részt! -
Eftörsokk #3148 nem tudtok vmi oldalt ahol le vannak írva a skillek recast ideje?
jól jönne -
Eftörsokk #3147 na tuggyamán vki mennyi a max lvl?:) -
#3146 Én 33-mon végeztem, már közel a 34-hez de van két gyűrűm amit 6. szint óta hordok, mert annyira táposak! :D
(amúgy a két Storm Eye) -
#3145 Nem oktattalak, csak elmeséltem májneklájne tapasztalataimat. :D Nem biztos, hogy más fokozaton lenyomom, mert belenéztem a legendary-ba, de ugyanaz a gamma, ugyanúgy csak táposabb ellenfelekkel nem biztos, hogy nyerő lenne nálam. Majd multi max. -
#3144 ja hogy ugy oktattal, hogy normal vegen jarsz.. oh :]
apropo, akinek kell ilyen 20-40 lvl kozti cucc, szoljon, mar nem fernek -
#3143 Az lehet. :D Én most nyomtam végig normálon, úgyhogy kicsit pihentetem, mert már uncsi volt kissé a végére. -
#3142 ez annyira rossz duma
egyebkent meg gamecopyworld... -
diaz02 #3141 másolt játékkal megy a netes multi??????
Mert ha föl akarok menni akkor mindíg tölteni akar valamit, pedíg már fönna van az 1.08 as patch -
#3140 Torrent! :P -
Hadrius #3139 csak azé mer havernak kel én eredetivel tolom :P
-
#3138 pázmekk:) oldal alján kereső, vagy gamecopyworld.com... -
Hadrius #3137 valaki betudná nekem linkelni az 1.08 as patch-nak a crack filejat -
#3136 Cuccok annyira nem hangsúlyosak, bár piszkosul kemények, nem is én találtam, hanem kaptam őket. De föltöltöttem, a statjaim, meg a két karakterem képét. -
#3135 szerintem ha latnad a cuccaim, meg a karim, nem lenne rinya 1 szint miatt a nature-ben :] -
#3134 Igen. Minden 1-es szint számít. Próbáltam sokat. Elvileg HP és EN ugyanaz 15 felett, de a támadóértékük és a védelmük sokkal jobb minden egyes szinten. Ha felraknál még valami nature növelő dolgot, az lenne a heppihántin! :DDD
A rally (defender) is sokat segít, mert 1x-rre tudom őket gyógyítnai/gyorsítani/védeni az elemektől is. Általában mindenféle védő/tápoló aura jól jön nekem és kis csapatomnak. -
#3133 es a level 19es farkas az merfoldekkel gyengebb a level 20asnal, igaz ? -
#3132 De azok "csak" level 19-ek (rajtam is van pl. nature szint növelő amulett)! Én jobb szeretem, ha mindenki minima 20-as. Életben tartani pedig nem nagy ügy őket normálon. -
virs lee #3131 "naobb fokozaton" -
7Ryan7 #3130 Nem ugy hanem ha normalon játszol akkor mondjuk x hp-jük van de ha epicen vagy legendaryn akkor sokkal több! Lehet az elöbb rosszul fogalmaztam!Ezt akartam kérdezni! -
#3129 Gyerekeeeek :)) Ilyen kérdéseket v:)
Minden casthoz oda van írva a következő szinten fellépő +. Olvasd el, hasznos info:) -
7Ryan7 #3128 HY all! Eddig nem naon használtam summonokat de lentebb olvastam hogy naobb fokozaton több lesz a hp-jük! Ez igaz?? -
Joshuaa #3127 Hello all....
Szeretném megkérdezni,hogy nálam a titan quest játék közben mindig kifagy,kékhalál és restart,nem tudom mi lehet a hiba oka.
Aki tud plz segitsen ,mert nagyon bejön a game -
#3126 Ez a dolog nekem is előjött mostanában. Már a játék menüjében is alig, vagy csak késve érzékeli a kattintást, játék közben meg valami iszonyatosan játszhatatlanná teszi, hogy hiába kattintgatok néha, semmit nem csinál, és a billentyűparancsokat se érzékeli. Azóta van ez, hogy kipróbáltam a Reloaded féle krekkeket(sima meg a patchest is), meg akkor is, ha alcohollal kiírt dvd-vel próbálkozok. A régi asr-es plusz prostop-os módszernél még nem volt semmi baj.
Senkinek nem volt ilyen problémája, aki megoldást is talált rá?
Plz help
-
virs lee #3125 Lehet. -
Hadrius #3124 na megvan mivolt a patch probléma de 1 masik kerdes lehet pl lich kinget meg elementalt egyzserre használni?
-
#3123 ugyanezt csinalom, csak raadaskent van a "masik kezembe" +2 nature skilles bot, meg ugye az amum is ad +2 all skillt, tehat en MINDIG tudok 3 farkast idezni :] -
#3122 hat engem igy nem nagyon tudnak mar MEGUTNI sem sehol
tehat a valaszom igen :]