Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

axenet
Lassan kész a következõ összetettebb küldetésem KTO-hoz, mikor repüljük le ? Tarthatunk elõtte egy kis gyakorlást is...

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Molnibalage
Hát én is...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
A dátumokat tessék mellõzni a hszekben, mert elsírom magam ! 😞
Ja, bocsesz...

Molnibalage
A magyar nyelvût keresi. Nekem megvan, ha kell, mert emlék, de haszna nem sok van. Az FF kézikönyv gyakorlatilag szinte csont nélkül jó az AF-hez. A HMS annyi, hogy megy padlock nélkül és bénább a HARM/ARM modellezés és nincs JDAM. Tehát attól, mert kevesebb az AF, csak ki kell hagyni részeket az FF-bõl.

Elküldjem pm-ben az AF-est? Még 2006 áprilisában írtam, powerpointttal... Megalol. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mibõl gondolod, hogy bárki többet tud mondani errõl itt, mint a Google?

F4 AF manual download

Srácok! Valahol még fent van az õsrégi magyar nyelvû kézikönyv az AF-hez??
L Viper
Köszönöm 😊
Molnibalage
Egy kis privát elõznézet a közösségnek, az ostravai HTKA-s beszámolóhoz készült.

Molnibalage
A kettõnél több az mire vonatkozik? El tudod intézni holnap, ha megadom a logint? A cégtõl azonnal tudom utalni a zsét holnap.

Molnibalage
Ha majd megjön, akkor megtudom, hogy milyen. 😊

A hitelkártyád MasterCard vagy Maestro, vagy milyen (lásd a színes logo-t rajta)? Ha több kettõnél, felõlem fizetem én a VISA-mmal, majd áttolod valahogy azt a havi súlyos 330 Ft-ot... <#nevetes1>.

Molnibalage
A Megauploadot bezárték. Az MF csak szimplán pénzt kér azért, ami eddig ingyen volt. A havi 1,5 dollár pite, simán fizetnék, csak ezek a balfaszok nem teszik lehetõvé.

arrow19
@Molni: Nos, toltsd le de en mindig mondtam hogy a mediafire a megaupload sorsat fogja kovetni.

@Axe: Jo jatekot sracok! Meg 1 het es leszek en is.
Molnibalage
20 GB adatom van az MF-en, nem hagyhatom veszni.

arrow19
dropbox vagy google drive
Molnibalage
Nincs hitelkártyám. OTP-s és AXA-s bakkártyám van, de ebbõl az AXA-s adatait nem adom meg senkinek, gyak. nem használom sehol. Okkal.

Az OTP-s elveszett, még nincs, de kétlem, hogy az elfogadnák... Lehet, hogy a credit card régi, de elektronikus fizetésban +10 éves már a Paypal is...

Hitelkártyást sem fogad el? A PayPal "relatíve" új dolog, hitelkártya elõbb volt, mint PayPal...

axenet
like

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Borisz80
jövök én is

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

axenet
Aki bújt aki nem fél 2tõl repülünk Razorral, többiek jönnek ha akarnak.

Molnibalage
Visszavonom, mégsem. A reseller oldalak közül eddig egy fogad el Paypal-t - pedig a reklám nem ezt mutatja - ott meg nincs MF account vásárlás.

Segítsen valaki ha tud, mert enélkül gyakorlatilag vége a kultúrált fájlmegosztásnak.

Az MF meg kapja be, hogy nem teszi lehetõvé a Paypal fizetést. Vajon mi a kisfaszomért...? Öcsém a Stream, a világ egyik legnagyobb webáruháza elfogadja, akkor ezekenek mi bajuk van vele...?

axenet
többiek ?

Valamikor dobhatunk egyet (akár most), tõlem sem függ...

axenet
na ki hogy érne rá ?

axenet
Nekem amúgy jó egész nap, 8ig bezárólag.

axenet
Hehe, mehet, itt vagyok <#bohoc><#wave>

Borisz80
Ma reppenés?
Hánytól?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Molnibalage
Visszavonom, asszem mégis lehet.

Molnibalage
A Mediafire megszüntette az inegyenes tárhelyen a splittelt fájlok megosztását, havi 10 darab letöltésre korlátoz. Anyád...

Váltanék én Pro-ra, de Paypal fizetési lehetõség nincs. Hát a jó **** anyjukat, már bocsánat. Ezt komolyan gondolják 2012-ben...?

Az MF accountom így = egy nagy 0-val...

Nincs valakinek olyan bankkártyája, amit ezek elfogadnak...? Megadnám a logint és persze kifizeném az upgrade költségét is átutalással. Csak ezért nem fogok dombornyomott kártyát csináltatni...

axenet
2 órás KTO küldetés, részletes briefing a zip-ben :

Operation Red Dawn - Act1 - Sunrise

axenet
Na látod, én erre nem lennék képes. Gratula

L Viper
Ez lenne. Tulajdonképp nem egy nagy dolog. A 3 db forrasztható lábú csavarmenetes fémfoglalat és a 3 db égõ került pénzbe. A többi dolog gyakorlatilag háztartási hulladékból van 😄 (Videóra még nem volt idõm, de lesz valami.)

repvez
http://www.livestream.com/virtualairshows

egész hétvégén tart, most jön a török bemutató BMS--el
Borisz80
Ja a másik:

Most néztem végig a R2B filmet. Nos ha nem szakszemmel nézi a vadászrepüléssel foglalkozó társadalom akkor szerintem elég jó film. Felér egy Vasmadarakkal.
Bár ha szakszemmel néznénk minden repülõs filmet akkor mind fos lenne.

Borisz80
A Lock-on azért vonzott sok embert mert (akkor még) a Magyar Légierõben is rendszeresített típussal lehetett repülni, és õszintén szólva a Falcon mellett csak az avionika és a dinamikus hadjárat szólt.
De most már a BMS 4 kellõképpen fel van tuningolva, csak aki nem foglalkozott a Falcon érával annak fingja nincs róla, mert elvbõl elutasítja a "Flakon"-t.....

Gundark 1 1
No akkor gyárcson kend ebbõl 😊 Hogyé tuggya eztet megvalósítani? 😊 Engem érdekelne a dolog.

Ami meg a fórumot illeti, magam is reppentem régen még AFfel sokat. Elõtte meg 98 óta toltam a "simával" és a kiegekkel. Végigéltem a nagy háborúkat, az efalcon és a másik csapat között, megnéztem a csatát az FF és az OF közt.

A legnagyobb bajunk az hogy régiek vagyunk. Ha most adná ki valaki az AF2-õt, akkor megint megerõsödnénk, mert új emberek hallanának rólunk.

Aztán valakiben van annyi hogy akarja a realisztikus avionikát, valakiben nincs. Jelenleg a BMSt tanulom megint, de kiválóan érzem magam a maximumra állított RoF-fal is. Mindegyiknek megvan a maga fílingje.

Sokan játszanak az A10-zel is. Én is kipróbáltam. Még tetszik is. Csak én nem vagyok csatapilóta 😊 Az Il2-ben is egy fél órát repültem összesen az Il2vel 😊 De bezzeg a messzerekkel... Helyette most itt a clod, ami hát... most kezd mûködõképes lenni. De talán az utódja már felér hozzá.
axenet
Ugyanaz van nekem is, azt adták hozzá

Odaadom ingyen, nem hiszem, hogy ebbõl akarnék meggazdagodni

Borisz80
És hogyé adnád?
Nekem is van egy õsrégi Top Gun joy-om. Az F-4-es botkormányát mintázza. 😄0

L Viper
Más:
Mostanában egy kicsitt jobban állok szabadidõvel, ezért is mertem feltenni megint a BMS-t. Ezen felbuzdulva fabrikáltam egy másik FreeTracket is, ami teljesen más alapokon mûködik. Nem normál LED-es és nem is IR LED-es.
Mini izzólámpák vannak benne. 12 Voltosak, de csak annyi feszkót kapnak egy szabályozható adapterrõl, hogy épp halványan felizzik a kis izzószál bennük. Bõven sugároznak az infra tartományban is. A látható fényben csak annyit, hogy nem zavaró, de ami a lényeg, hogy akárhová fordul is a fejem, minden oldalról egyenletesen látja a kamera és hajszálpontos a kütyü!
A füles tetejére csíptethetõ. Majd rakok képet.
L Viper
Pár emberrõl tudok, akik tolják, olvassák a fórumot, de ennyi. Nagyon szûk réteg szimulátora ez.
L Viper
Az alap 98-as Falcon 4 nem futott normálisan az akkori gépemen. Várnom kellett erõsebb "vasra". A SuperPak 2 óta Falconozok nagyjából, kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Valamikor sok multin repkedtem én is. AF-el a legtöbbet. Azt a Lobbyn is nyomtam idõnként. De rég volt 😊

A legjobb multik AF-el voltak, de hamar átálltam én is az Open Falconra. Stabil volt, meg szép is. Az FF sajna nálam is rendszerint összeomlott és mindig a legrosszabbkor persze.

Sajnos se játékra, se a fórumra nincs sok idõm.
Nemrég raktam fel a BMS-t megint, egy hosszabb kihagyás után. (Ami kevés idõm volt abban néha egy kis FSX-et toltam.)
Nálam a szabadidõ is este 9:30 környékén kezdõdik, ezért sem tudnék multizni veletek.
L Viper
Az FC - DCS rajongóknak a fõ fóruma a VMH-59 -en van. Ott eléggé aktívak azért.
Molnibalage
Boci még videót is csinált így. 😊

arrow19
"-Ezt lehet billentyûzet+egérrel is játszani?" <#taps>
axenet
1. Türelem hiánya (Kevesen jutnak el arra a szintre, hogy valóban élvezetes lehessen számukra egy ilyen összetettségi szint, nekem is 10 év kellett <#eplus2> )

2. Felszerelés hiánya (valljuk be, HOTAS és TIR nélkül , na meg atomerõmû nélkül elég problémás a dolog)

arrow19
Ami elrettenti az embereket az avionika összetettsége. Télleg nem az a játék amivel jó akkor most tolok egy félórás kört. Iszonyat türelem és motiváció kell hogy megtanuld a gépet kezelni, és utánna jönn a java mikor beugrassz a frontvonalba. Egyszerûen amit látnak molni egyik ezeréves kommentjénél találtam rá: Hát ennek elég szar a grafikája, ennyi. Még az AF-re írta vki. Viszont több emberrel könnyebb alapozni dolgokat mint egyedül "szenvedni". A legtöbb embernek a szimulátor az amikor hátulról látod a gépet és gamepaddal tudsz kitolni 100 rakétát. Na ez adja a sikerélményt nekik Ace Combat Hawx egy kaptafa. Erre van igény sajnos.

@molny: Ebbõl ne vonj le következtetést szerintem mert én pl kb 5x töltöttem le de én nem vagyok ilyen õrizgetõs típus ha kell vmi letöltöm inkább mint rásearcheljek.

@Axe: Ja-ja az online VFW-krõl beszéltem.
Lehet, hogy kevesen hajlandóak ilyen "bonyolultságú" sim-et megtanulni? Vonzóbb a "könnyebb sikerélmény"?

axenet
Igen, ez amúgy egy jó mérce. Kb sztem 20-30 % maradt meg, és akkor ott vagyunk , hogy rajtunk kívül még van kb 20 ember

Molnibalage
Ha fórumos aktivitást mérjük, akkor még erre sem fogadnék. Ha összeadod az õsérgi FC1.1 + Ka-50 + DCS + FC2-õt, akkor biztosan, de egyenként? Háááááááááát...