52966
  • axenet
    Há legalább
  • z0ty4
    Valami hasonló lesz nekünk is?

• axenet
    Még nem késő csatlakozni az esti mókához, minél többen vagyunk annál jobb. Este 7 TS
  • LESCO
    Amit küldtél privátban, abban nincs csatolmány.
  • Molnibalage
    DXT3 és no mipmap mentést használja tudtommal a Falcon, és legalábbis azzal dolgozom.
  • VO101Tom
    A dds file tárolja. Nézd meg az alpha channelt PS-ben, ott látod feketén fehéren, hogy mi átlátszó és mi nem. Elmentéskor amit feldob, ott ne az 1 bites aplha mentést válaszd ki, mert akkor nem ment gradienst, hanem mondjuk az interpolated alpha-t.
  • LESCO
    Hát szerintem valami konvertálás probléma, psd-ben, amit adtál már nekem ilyen volt, a bal oldali tömör kerek. Furcsa volt a 3d nézőben is, de azt hittem, hogy a progi rak rá majd valami gradienst, hogy a széle átlátszó legyen, de ezek szerint nem. ÉS akkor most mit csináltál pontosan, és jó lett-e vagy nem?
    Mert ha nem, akkor mentek egy másik dds-t amin ilyen átmenetes lesz a szín. Csak nem tudom mitől lesz a programban átlátszó...
  • Molnibalage
    A rakéta hajtómű lángját én javítottam.

Egyébként ez a másik rész. Rakétánkét kb. fél perc lenne javítani azokat, de arra, mint annyi másra szarnak magas ívben...
  • z0ty4
    LESCO és Tom for President
    Olyan szépek a gépek, hogy nehéz szívvel lövöm le csak őket.
  • Molnibalage
    LESCO, ez szerinted miért lehet? A jobboldali rész az, amt dds nézegetővel látok Tomcatz eredeti Szu-30 skinjében és a baloldali az, amit megnyivta látok a ps-ben. Emiatt csak egy kics pontot lehetett meghagyni, szerkesztenem kellett a skint. Egyébként király lett.

• L Viper #43768
    Ejj de jók ezek is. Csak lenne több időm, a fene egye meg :)
  • Molnibalage
    Eredmény. :)
  • LESCO
    elment...
  • L Viper #43765
    De jók!
  • Molnibalage
    [email protected]
  • LESCO
    Kb 2 hete írtam, hogy kész, ha megkeresel skypon, akkor odaadom. De ha adsz egy mailcímet, akkor átküldöm oda inkább...
  • Molnibalage
    LESCO-tól várok még Szu-30M skineket. Tomnak fegyvereket adtam most célpontnak. AS-4, AS-10, AS-11, AS-12, AS-14, AS-17 a vörös oldalon. Aztán néhány nyugati cuccot. AIM-54, AIM-7F/M és JP-233 konténert. Ezekről, ha bárkinek van jó képe, akkor ossza meg nyugodtan.
  • z0ty4
    wow Tom, szép munka. Mi a következő?
  • Molnibalage
    Korea '80s, kétféle MiG-29A, szét vannak választva.
  • Boconadi
    Jó lesz a küldetés, átfutottam a briefinget, izgalmasnak tűnik :)
  • axenet
    kis butuska
  • Boconadi
    Jajj de kis butus vagyok...
  • axenet
    U5 = Update 5, legújabbpatch / javítás.....mindenkinek ugyanaz a verzió kell fent legyen, ezt gondolom nem kell magyarázni miért
  • Boconadi
    Most konkrétan ez az U5 (júfájv) mire való? Miért kell, hogy ez fenntlegyen a küldetéshez?
  • axenet
    Egy beállítás TS-re mindenkinek :

Pc pilot Ts-re menjetek fel amikor tudtok , és a következőket állítsátok be :

Tools fül / whisper lists

Hotkey : UHF-re használt gombod
    Whisper to : Clients & Channels
    Jobbra a listában megnyitod a Pcpilot-ot, és az összes BMS-es szobát megjelölöd, hogy megjelenjen a baloldali listában

Ennyi, ezt mindenki tegye meg, hogy mire lesz jó azt majd elmesélem
  • axenet
  • z0ty4
    köszi. Csekkoljuk.

"Érdemes gyakorolni kicsit a légi tankolást előtte (már aki egyáltalán megpróbálja)"
  • axenet
    Van egy ilyen sor a BMS.cfg-ben :

set g_nIvcUiVolume 5 // UI IVC Volume in db, range -6 to +6 (if controlled independently)

akinek halk az IVC, az tegye 6ra
  • axenet
    Ha esetleg így jobban látszik :

• axenet
    Még két dolog :

Az .ini file a Data/Campaign/Save könyvtárba kell
    A briefingben van egy kill box kiosztás, azt csekkoljátok

Peace
  • axenet
    Itt van még egyszer a küldetés, amit holnap repülnénk :

Killer Scouts

Pár infó / módosítás :

1. Nem lesz kakó az idő, csak a végén
    2. Cougar, Devil és Voodo kötelékeket visszük majd (aka Kúger, Ördög és Vudúú )
    3. A briefinggel ellentétben Harddeck = 10000 láb
    4. Nem. nem hajnali küldetés

Azt mindenki csekkolja, hogy hogyan lehet szinkronizálni a TGP-t a maverickkel

Érdemes gyakorolni kicsit a légi tankolást előtte (már aki egyáltalán megpróbálja)

U5 fent legyen mindenkinél, és csekkolja le, hogy minden jól megy e

IVC-t fogunk használni

Csekkolja mindenki a mellékelt briefinget, sorry h nem írtam át magyarra, ha valaki végképp nem érti, kérdezzen, még most fórumon

Holnap 7 TS
  • Molnibalage
  • axenet
    Na akkor hétfő 7, akkor addig gatyába rázom a küldetést is
  • Boconadi
    Jövök én is
  • Molnibalage
    Rolling Fire hadjárat, irány Mandumi környéke. Koksan - Szöul tengely. A legsűrűbb hely nagy átlagban.
  • VO101Tom
    Elküldenél nekem egy ilyen "sűrű" bevetést? Megnézném, hátha csak az alap kampány miatt ilyen az fps nálam...
  • NWolf
    Nagy valószínűséggel én is jövök.
  • Molnibalage
    Akkor továbbra is rejtély. Nálam kb. kettő shader van bekapcsolva és minden másnál low meg félfelbontású MDF van. Így kb. játszható a hadjárat, de sűrű helyeken még így is 25 FPS tájára esehet le a cucc TGP nélkül...
  • repvez
    Rosszul látod .13.1-es catalist 4850 1gb-os kártya.. itt a config beállitásom a játékhoz.
  • Molnibalage
    Ez nem ATI kártya, ha jól látom. A játék belső setupjában és a CE-be mi van? Nálam is játszható a hadjárat, ha mindent lekapcsolok. Ez esetben viszont szinte semmivel sem szebb, mint az FF...