52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#43778 Há legalább -
#43777 Valami hasonló lesz nekünk is?
-
#43776 Még nem késő csatlakozni az esti mókához, minél többen vagyunk annál jobb. Este 7 TS -
LESCO #43775 Amit küldtél privátban, abban nincs csatolmány. -
#43774 DXT3 és no mipmap mentést használja tudtommal a Falcon, és legalábbis azzal dolgozom. -
#43773 A dds file tárolja. Nézd meg az alpha channelt PS-ben, ott látod feketén fehéren, hogy mi átlátszó és mi nem. Elmentéskor amit feldob, ott ne az 1 bites aplha mentést válaszd ki, mert akkor nem ment gradienst, hanem mondjuk az interpolated alpha-t. -
LESCO #43772 Hát szerintem valami konvertálás probléma, psd-ben, amit adtál már nekem ilyen volt, a bal oldali tömör kerek. Furcsa volt a 3d nézőben is, de azt hittem, hogy a progi rak rá majd valami gradienst, hogy a széle átlátszó legyen, de ezek szerint nem. ÉS akkor most mit csináltál pontosan, és jó lett-e vagy nem?
Mert ha nem, akkor mentek egy másik dds-t amin ilyen átmenetes lesz a szín. Csak nem tudom mitől lesz a programban átlátszó... -
#43771 A rakéta hajtómű lángját én javítottam.
Egyébként ez a másik rész. Rakétánkét kb. fél perc lenne javítani azokat, de arra, mint annyi másra szarnak magas ívben... -
#43770 LESCO és Tom for President
Olyan szépek a gépek, hogy nehéz szívvel lövöm le csak őket. -
#43769 LESCO, ez szerinted miért lehet? A jobboldali rész az, amt dds nézegetővel látok Tomcatz eredeti Szu-30 skinjében és a baloldali az, amit megnyivta látok a ps-ben. Emiatt csak egy kics pontot lehetett meghagyni, szerkesztenem kellett a skint. Egyébként király lett.
-
#43768 Ejj de jók ezek is. Csak lenne több időm, a fene egye meg :) -
#43767 Eredmény. :) -
LESCO #43766 elment... -
#43765 De jók! -
#43764 [email protected] -
LESCO #43763 Kb 2 hete írtam, hogy kész, ha megkeresel skypon, akkor odaadom. De ha adsz egy mailcímet, akkor átküldöm oda inkább... -
#43762 LESCO-tól várok még Szu-30M skineket. Tomnak fegyvereket adtam most célpontnak. AS-4, AS-10, AS-11, AS-12, AS-14, AS-17 a vörös oldalon. Aztán néhány nyugati cuccot. AIM-54, AIM-7F/M és JP-233 konténert. Ezekről, ha bárkinek van jó képe, akkor ossza meg nyugodtan.
-
#43761 wow Tom, szép munka. Mi a következő? -
#43760 Korea '80s, kétféle MiG-29A, szét vannak választva. -
#43759 Jó lesz a küldetés, átfutottam a briefinget, izgalmasnak tűnik :) -
#43758 kis butuska -
#43757 Jajj de kis butus vagyok... -
#43756 U5 = Update 5, legújabbpatch / javítás.....mindenkinek ugyanaz a verzió kell fent legyen, ezt gondolom nem kell magyarázni miért -
#43755 Most konkrétan ez az U5 (júfájv) mire való? Miért kell, hogy ez fenntlegyen a küldetéshez? -
#43754 Egy beállítás TS-re mindenkinek :
Pc pilot Ts-re menjetek fel amikor tudtok , és a következőket állítsátok be :
Tools fül / whisper lists
Hotkey : UHF-re használt gombod
Whisper to : Clients & Channels
Jobbra a listában megnyitod a Pcpilot-ot, és az összes BMS-es szobát megjelölöd, hogy megjelenjen a baloldali listában
Ennyi, ezt mindenki tegye meg, hogy mire lesz jó azt majd elmesélem -
#43753 -
#43752 köszi. Csekkoljuk.
"Érdemes gyakorolni kicsit a légi tankolást előtte (már aki egyáltalán megpróbálja)" -
#43751 Van egy ilyen sor a BMS.cfg-ben :
set g_nIvcUiVolume 5 // UI IVC Volume in db, range -6 to +6 (if controlled independently)
akinek halk az IVC, az tegye 6ra -
#43750 Ha esetleg így jobban látszik :
-
#43749 Még két dolog :
Az .ini file a Data/Campaign/Save könyvtárba kell
A briefingben van egy kill box kiosztás, azt csekkoljátok
Peace -
#43748 Itt van még egyszer a küldetés, amit holnap repülnénk :
Killer Scouts
Pár infó / módosítás :
1. Nem lesz kakó az idő, csak a végén
2. Cougar, Devil és Voodo kötelékeket visszük majd (aka Kúger, Ördög és Vudúú )
3. A briefinggel ellentétben Harddeck = 10000 láb
4. Nem. nem hajnali küldetés
Azt mindenki csekkolja, hogy hogyan lehet szinkronizálni a TGP-t a maverickkel
Érdemes gyakorolni kicsit a légi tankolást előtte (már aki egyáltalán megpróbálja)
U5 fent legyen mindenkinél, és csekkolja le, hogy minden jól megy e
IVC-t fogunk használni
Csekkolja mindenki a mellékelt briefinget, sorry h nem írtam át magyarra, ha valaki végképp nem érti, kérdezzen, még most fórumon
Holnap 7 TS
-
#43747 -
#43746 Na akkor hétfő 7, akkor addig gatyába rázom a küldetést is -
#43745 Jövök én is -
#43744 Rolling Fire hadjárat, irány Mandumi környéke. Koksan - Szöul tengely. A legsűrűbb hely nagy átlagban. -
#43743 Elküldenél nekem egy ilyen "sűrű" bevetést? Megnézném, hátha csak az alap kampány miatt ilyen az fps nálam... -
#43742 Nagy valószínűséggel én is jövök. -
#43741 Akkor továbbra is rejtély. Nálam kb. kettő shader van bekapcsolva és minden másnál low meg félfelbontású MDF van. Így kb. játszható a hadjárat, de sűrű helyeken még így is 25 FPS tájára esehet le a cucc TGP nélkül... -
#43740 Rosszul látod .13.1-es catalist 4850 1gb-os kártya.. itt a config beállitásom a játékhoz. -
#43739 Ez nem ATI kártya, ha jól látom. A játék belső setupjában és a CE-be mi van? Nálam is játszható a hadjárat, ha mindent lekapcsolok. Ez esetben viszont szinte semmivel sem szebb, mint az FF...