Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

axenet
Háztetõrõl ? <#idiota><#eplus2><#hehe>

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Igen jó kis cucc, mi is azzal ugrálgatunk... <#vigyor2>

z0ty4
Egy kis kedvcsináló:
Oroszék is ráálltak a Gopro-ra, szerencsére 😊))

GoPro2 mounted the tail of the MiG 29 and Su 27 cockpit

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
A két ünnep között egy masszív repülésre ki ér rá esetleg? Kelle egy új ütõs Falcon klip. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Leszünk este 20:00-tól
Jól eltûnt mindenki...

Na, pont errõl még nincs...

Ha jól láttam, az õ oldalán is vanank fenn videok, majd megnézek egyet...

axenet
Azzal. Tudtommal csak az jó Ayes pitjei közül a BMS-hez, és tudtommal 1680 x 1050-ben is jó. Hatalmas különbségre ne várj, de nem rossz.

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Mindegyik felbontáson jól fut? Nekem konkrétan 1680x1050-en futna...

Melyik? F-16CJ Hitex III-al nyomod? csak az jó BMS-hez?

Gundark 1 1
Az up 4 valamikor nyáron jött ki. Nekem is egyelõre csak a RoF meg a Falcon van fenn, bár ez változik karácsonykor, mert megkaptam az A10et. No meg a kormányt, szóval az autók is visszatérnek az életembe 😊 Jó kis GT Legends, GTR2 meg ilyen rendes szimek.
axenet
jaok, újraolvastam a dolgot, de végülis a lényeg ugyanaz <#beka3>

Biztos arra válaszoltál, amit neked címeztem? <#nevetes1>

axenet
Nem igaz, a gyári pit újratextúrázása, nagyobb felbontásban. Sokkal tisztább, és "hihetõbb", mint az eredeti.

Holnap ha feltöltöm a videómat megnézheted (már amennyi így látszódik belõle)

JoeDestroy
Szevasz "öreg" barátom!

Nekem most csak a Falcon van fent meg a ROF. Egyenlõre nem is lesz más.

Az IL-2 höz nem az UP3 az utolsó? Van 4-es?

A szintre hozás miatt érdeklõdtem én is kicsit lazább TE után. No meg Gabesznek is használna 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de az "csak" a "gyári" legutolsó patch, és nem harmadik feles add-on... nem?

Mi az, ami mégis plusz? Kontrasztosabb, vagy mitõl jön be neked? Csak kérdem...

Gundark 1 1
Köszi 😊 ja és a 4.11.1-es ultra.
axenet
Egyenlõre csak az alap pitek vannak, meg egy Ayes f16c pit, ami fizetõs, és nem sok pluszt ad (mondjuk nekem bejön, videón majd látható lesz, ma töltöm fel)

Szerintem a legtöbben alappal, teljesen jó az. Ha tévedek, majd szól, aki mást használ. Kicsit off, de melyik ultrapack?

Gundark 1 1
Nekem új. 😊 Az új ultrapack. Apropó, a BMShez vannak olyan kabinok amit használtok? Vagy az alappal nyomjátok?
Milyen "új kiegek" vannak az IL-2-höz?

Gundark 1 1
Hey Joe 😊 Nekem is kéne valami szintre hozó repülés. Most teszem fel újból az Il2-õt az új kiegekkel. Utána jön a Falcon. Közben nyomom majd az A10et karácsonykor (mert csak akkor kapom meg 😊 Mennyi sok szép játék, és mennyi sok szép különbözõ dolog 😊
Sziasztok

Valaki hasznal 940-t?
Lenne egy olyan problémám hogy nem tudom konfiguralni a joyt hiaba állítom be a tengelyeket össze vissza pörög a gép.
z0ty4

JoeDestroy
THX 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Elõre is köszönöm!

Ha lehet egy TE-be az lenne a legjobb.

Bombaoldás CCIP, CCRP, LGB, gyakorlása
Harm rakéta, Maverick rakéta indítások gyakorlása
BVR ill légiközelharc.

Mindez gyengébb ellenállás mellett, hogy a figyelem az önvédelemre is kiterjedjen.
(11 éves a gyerkõc, a fentieket a gyakorlótéren már csinálgatta.)

Axe: megnéztem újra, igaz. Át lehet rendezgetni.

axenet
Ha lesz idõm, szívesen összedobok valamit, csak az idõhiány okoz problémát kissé...

axenet
Joe, ha megnéznéd jobban a küldetést, látnád, hogy van egy ellenséges géppár, valamint egy gyakorló terület, ahol mindenféle földi célpont van. Direkt üresek a gépek, te döntöd el, mit raksz fel rájuk.

Molnibalage
Mond, hogy mire van szükséged és majd legyártom õket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Sosem voltam egy TE gyáros 😊 .

A gyakorláson kívül az is szempont lenne, hogy a gyermekemnek repülés közben tudjam elmondani mit mikor és miért csináljon. Egyszerûbb és szórakoztatóbb mint fölötte állva magyarázni, ráadásul õ is a páros repüléseket szereti.

Megnéztem a Rainig Day-t, ott egy üres géppár van. Legalábbis nekem. Az idõ 14:00 van egy tanker, egy awacs és egy fegyverek nélküli géppár.

Régebben (OF alá vagy két éve) volt egy átalakított gyûjtemény a trainingekbõl. Annak ez volt a lényege.
De ha a BMS-hez nincs, akkor nincs.

Hálás lennék, ha tényleg nem nagy fáradtság, hogy valaki esetleg összedobna egy földi célok, illetve egy légi célok elleni gyakorlásra, oktatásra alkalmas TE-t. Ahol ugyan van, de nem túl nagy az ellenfél ellenállása, légvédelme. (egy kis nyomás alatt válna rutinná a rendszerek kezelése).

axenet
Gyakorlásra tényleg 5 perc alatt létre lehet hozni küldetést. A gyakorló küldetések között egyébként van egy, amivel gyakorlatilag mindent lehet gyakorolni, a címe : " A raining day". Az idõjárást pikk pakk jóra változtatod, bombázás, elfogás, tankolás van benne. Két gépes...

Molnibalage
Mire kell? Gyakorlás céljára perccek alatt félkomplex TE-t is össze lehet rakni.

JoeDestroy
Urak!
Lenne egy kérésem, kérdésem. Tud valaki forrást, saját feltöltést olyan TE-kre ami alkalmas géppárban gyakorlás céljára?

Lesz egy kis idõm az ünnepek alatt, és hol a gyerekkel, hol a haverommal repülünk majd.
A saját gyakorlásom, valamint oktatás céljára felhasználható küldetések érdekelnének.

Az össznépi repülésbe is beszállok, ha úgy esik hogy ráérek.

z0ty4
óó basszus ezt nem tudtam akkor próbálom nem megsütni az elsõ napon.

Köszi hogy szóltatok. Tudom már akkor miért volt ajándék a hûtõ.

axenet
Igen, nagyon melegszik úgy, melegen (hidegen) ajánlom valami combos hûtõ beszerzését....

Nekem ilyen van <#eplus2>

De egy ilyen is simán megteszi

Molnibalage
Nekem gyári hûtõvel gyakorlatilag üzemképtelen volt az E8500...

axenet
Nekem mind1, csak oroszul ne <#eplus2>

z0ty4
Én benne vagyok. Fele banda angolul másik fele magyarul 😊)))))

axenet
@ Razor : Valami össznépi repülést összehozhatunk, abban bármikor benne vagyok, ha elõre le tudjuk egyeztetni, akkor még valami küldetést is összehányok...

@ Zotya : Gratula, az jóság lesz. Én javaslom, hogy szerezz rá egy brutál hûtõt, és akkor elég szépen húzható már a proci. Hétvégén nyomhatunk valamit, még nem tudom pontosan mikor érek rá.

Valamikorra esetleg össze lehetne szervezni valami össznépi nekifutást, a lehetséges max. létszámmal. Nem tudom, hogy az ünnepek idõszaka épp alkalmas volna-e erre, vagy pont az ünnepek szórják szét az esetleges szabadidõt, meg persze csak ötlet szintjén dobnám föl, lévén én túl sokat tevõlegesen az elõkészítésben sajna nem tudok hozzátenni. Ki mit szól hozzá elsõ ránézésre?

z0ty4
Örömmel jelentem, megvan az új procim!!!!!!
e8400 lett a drágám, gyári hûtõvel 14ért.
A bibi hogy pénteken hozza haza bratyó. ÁÁÁÁÁ az még messze van.
és remélem semmi baja sem lesz.
hétvégére készüljetek <#violent><#boxer>

axenet
Majd meghallod a videón a kiejtésem meg a nyõgésem, és besírsz <#nyes>

Persze nekem kellett vinnem a 4 fõs Havcap köteléket, visszafelé a reptér feletti Overhead break-nél már asse tudtam hogy hívnak...

Mondjuk ha majd meghalljátok a rádió telítettségét a küldetés alatt, akkor lesz fogalmatok arról, hogy mitõl dobta le az agyam a szíjat <#zavart1>

Hibátlan, nem értem, mit álszerénykedsz itt az angoloddal... <#nevetes1>

axenet
Igen, minden szavát. Az tartott a legtöbb ideig...

Az angol szöveget Te írtad a pdf-be?

axenet
Nem PVP volt, mind egy csapatban voltunk. Én csináltam a TE-t , és jól kihasználtam az itteni magyar kollégákat, velük teszteltem le a dolgot (ezúton is köszönöm).
Valahol lentebb linkeltem is a fájlokat, meg a 9(!) oldalas briefinget.

Molnibalage
Ez PvP repkedés volt? Te csináltad a TE-t?

axenet
A küldetéstõl amúgy odáig voltak a 72-nél, a litván vadászpilóta gyerek ezt írta :

"Axe, once again thank you so much! We all know how much work you put into organizing it and it's really appreciated.
Best compliment from me is that I slept very bad this night, because mission was so immersive that I flew it once again in my dreams. It always happens when I participate in a great mission. "