52966
  • Molnibalage
    A lenti videó alapján a Harrier valódi VTOL modellezést fog kapni, vagy csak nagyon ügyensem csináltak neki fake modellet. Mivel Map-jp tette be a videót és ez elsőre szavazok. Jelenleg van modellezve, de annak semmi köze a valósághoz, hiszen nem tolóerőn alapul a flap beállításával hoznak létre irreális felhajtóerőt a szárnyakon a repmodellban.

Az F-35 repmodelleje olyan lesz amilyen, lévén "top secret" a performance envelope. Valójában az F-16C-é is az lenne, csak kiszivárgott és nem szedték le. F-15 perfromance enevelope görbét pl. soha nem láttam még, pedig a fél lelki üdvömet adnám érte.
  • Borisz80
    -Harriernek VTOL modellezését meg lehet oldani?

-F-35-nek csak modellje lesz vagy valamennyire a repülési paraméterei, tulajdonságai is integrálva lesznek?
  • Molnibalage
    Ha van rá igény, akkor nyitok egy topikot neki, de ahhoz az kellene, hogy akkor tényleg komoly modollerekkel és skinnerekkel támasszam alá az igényt. Senki nem ír meg egy irgalmatlanul hosszú doksit, ha csak pár ember olvassa el.
  • LESCO
    Egy ilyen modellt összedobni tényleg 1 hét. Nem több, inkább kevesebb...
    A baj az, hogy ah nincs segítőkész közösség, aki elmagyarázza, hogy mit hogyan kell integrálni, akkor az embernek elmegy a kedve az egésztől. Ha minden egyes lépéshez 5-6 üzenetváltás kell, akkor tényleg nyögvenyelős a dolog. Vagy egy step-by-step tutorial kellene, ha lehetséges egyáltalán, vagy 1-2 ember felvállalja, hogy a modelleket integrálja, ha megfelelően meg vannak csinálva, és minden kritériumnak megfelelnek. És akkor nem kellene a modellezőknek "maguktól" rájönni, hogy lesz az 1 hetes melóból fél év után repülhető gép... :(
  • Molnibalage
    Én már írtam több PM-et neki, egyre sem válaszolt. Nyiss egy topikot neki, hátha úgy nagyobb súlya lesz a dolognak.

Egyébként Hayab sanszosan igen profi. Ilyen minőséget még egy full step-by step tutoriallal sem rakna össze a nagy többség. Eszméletlen minőségű skineket gyárt - vagy valaki más skinez neki - de a skin kiosztása megfelel az igényeknek és a modell jól optimalizált.

Tom Catz cuccaci ebből a szempontból pl. kirikán aluliak. Én jobb ski kiosztást csinálnék, mint ő...
  • z0ty4
    Jól néz ki nagyon, és a Pit is alakul.

Ezt a videót tegnap találtam, nem tudom volt-e már:

• repvez
    Mert mostanában hogy finoman fogalmazzak, nem vagyok a toppon és igy nem tudok foglalkozni érdemben a témával sajnos :(

De most küldtem PM-et hayabnak majd meglátjuk mi lesz.
  • Molnibalage
    Vagy tudok még jobbat, nyiss neki topikot a BMS4 fórumon. Képtelen vagyok felfogni, hogy ha valami óhaj-sóhajod van azt miért ide írod le. Mert hatása semmi tekintve, hogy nem ez a BMS4 szempontjából a világ közepe...
  • Molnibalage
    Írtál Hayabnak, hogy szánjon időt erre egy modell elkészítésének feláldozása árán...?
  • repvez
    Nem a "legviccesebb" az hogy ezt alig egy hét alatt dobta össze a srác .
    Ugyhogy itt megint a nem akarásnak lehetünk szemtanúi. Ha a fejlesztők vagy aki ért hozzá kiadna egy szájbarágós tutorialt , hogy hogyan kell elkésziteni a modelleket akkor lenne annyi önkéntes, hogy a föbb gépeket közel ilyen szinten fél év alatt le lehetne cserélni.
    JanHas is már mióta késziti a F16-ost és az F-35-öt.
  • Molnibalage

Valahol vicces, hogy az játék fő gépe az F-16C sem éri el ezt a szintet. :)
  • Molnibalage
    F-15C pit jön, ha jól értem.
  • Molnibalage
    Érdekes és fontos kijelentés Mav-jp-től.
  • Molnibalage
    F-111F + ALQ-131. Nem túl lényeges, de számomra kedves módosítás, még valósághűbben néz ki a Vark.
  • Boconadi
    Egyébként:

HuAF
    59th TFW

A felségjelzés pedig tudtommal mindig is színes volt.
  • Boconadi
    Miért kék?
  • z0ty4
    Magyar Mig 29.

vélemények?
  • Razor18
    Most komolyan gondolod, hogy van, akit nem érdekel? Mindjárt küldök egy PM-et.
  • z0ty4
    csak ne olyan legyen mint az F-18. Szép szép de sosem jön ki.
  • Molnibalage
    Még Harrier.
  • Molnibalage
    Kaptam egy kis belsős infót a közelgő BMS4 updatről. Akit érdekel, az dobjon egy PM-et. ;)
  • axenet
    Hát részemről sorry srácok, egyenlőre örülök hogy ott szelel, ahol kell ... Kicsit megsokasodott a melóm, + próbálok fellépésekre, a repülés most offos kicsit nálam. Jövő héten remélem több időm lesz már. Azt a BVR gyakorlást jó lenne valamikor beiktatni...
  • z0ty4
    wow végre valami jó hír
  • Molnibalage
    AV-8 pit is gyün a 3D modellel.

A fórum öncélú pörgetésének semmi értelme...
  • Borisz80
    Gondolom a repülés is ilyen tendenciát mutat pár napja
  • z0ty4
    pörög a fórum rendesen
  • z0ty4
    Esti olvasnivaló:
    Combat Aircraft - May 2013

mellesleg meg lett a zene amit a múltkor kerestem:

Carol of the Bells - Trans-Siberian Orchestra
  • Boconadi
  • axenet
    Ez még mindig üt...
  • axenet
    Hát a 72-es oktatási anyagok nagy részéhez közük van a valódi pilótáinknak... és természetesen a 72es SOP is valódi pilóták segítségével lett kialakítva. Igazából azért nagyon jó, hogy sok pilótánk illetve légierőhöz köthető tagunk van, mert így kisebb az esélye, hogy csak bohóckodjunk ....
  • Razor18
    Van olyan alkalmatok - nyilván nem feltétlenül repülés közben, bár biztosan ott is -, mikor némi tudásanyagot át tudtok szipkázni az ilyen valódi pilótáktól? Nagyon állat lehet...
  • axenet
    Más. Tegnap volt Kill Your Commander a 72-nél, sima pilóták a 72 vezetősége ellen. Fura volt a vezetőség oldalán repülni . RAD wingmanje voltam (USAF oktató pilóta), tettük amit kell, de a sima pilóták mégis seggbe rúgtak (na engem nem, 1 kill és hazatértem). Jó napjuk volt tegnap, kivételesen ...
  • Molnibalage
    Néha elgondolkozok, hogy új avatar kellene, csak már annyira megszoktam ezt. :)
  • axenet
    Lejárt az 1 éves VIP-em SG-n, az avatarom meg nagyobb, mint amit a sima usernek enged. Meghosszabbítom majd, csak még az vatart is elő kell kaparnom valahonnan...
  • Razor18
    Köszi! Hova tűnt a logo-d vagy avatar-od vagy mi a fejlécben?
  • Feró Flex
    Köszi előre is!!!
  • axenet
    @ Vampi + Mindenki : Össze fogom szedni az összes oktatási anyagot + küldetést, amivel rendelkezem. Feltöltöm valahova, és dobok ide linket. (Oktatási anyagom sajna csak angolul van)
  • VO101Tom
    Vampire, küldtem neked privit még tegnap. Olvastad?
  • Papa01 #43459
    Ismerős a helyzet... :) Erre az UFO-s játékra nagyon kíváncsi vagyok! :)
  • Molnibalage
    Nem. Megvárom míg kijön róla az első kritika. Leszoktam arról, hogy előrendeljek játékot. Annyire leszoktam a játékról, hogy 4 éve (!) csak halmozódnak a játékok. Az új XCOM-mal toltam, de a Risen 2-őt egy éve vettem még és még mindig csak ott tartom, hogy megnéztem az FPS értéket... Az NWN2 két kiegje 2009 ősze óta megvan, azóta nem volt időm elkezdeni sem, mert mindig mást csináltam... A kreatívabb fejlesztés és HTKA cikkírás vagy bármi más lenyomja a játékot. Néha rámjön, akkor tolok 1-2 hónapig, aztán szünet. Ezen most tervezek változtatni, ha kijön a mod. :)

(BG szériát is végig akaraom tolni, mert jópár NWN1 modot.)