Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
R2B Return 2 Base 2012 DVDRip XviD-BeFRee
jobb oldalon download torrent
Van már felirat a Koreai Topgun-hoz
Ha valaki ráakar a filmre tolja át priviben légysz. thx
ON:
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
DB és modellezés szempontjából pontosan ott van, ahol az alap DB... Kérlek, hogy ezt ne fikázásnak, hanem objektív kritikának fogadd el attól, aki lassan 5 éve gyurmázik a DB-vel. A gyanúm az, hogy inkább a térképen változtattak, hogy a földi csapatok rendesen dolgozzanak. Ez is fontos, de ezt eldönteni ilyen gyorsan nem tudom, ehhez végig kéne tolni. A SAM OOB-t érdekesnek találtam, de mûködnek, ahogy kell.
A DB-rõl elsõ ránézésre megmodom, hogy ugyanaz. A hadjáratban is fölé mentem egy tank osztagnak, egybõl le is szedtek...
Egyébként az elsõ sínai hadjáratkor is beszéltem a készítõvel. Akkor azt mondta, hogy azért AIM-9P, mert ez volt a legyrosabb megoldás. Tehát az elv nem változott. Simán "adjunk" szar fegyvert, hogy ne legyen 1 lövés 1 kill, ahelyett, hogy rebalanszolná az egész DB-t aköré, amirõl viszonylag sok adat van. (AIM-9M, AIM-7M).
Szóval örülök, hogy van jó MP környezet, csa nem értem, hogy mi elõtt kellene leborulni. <#fejvakaras>#fejvakaras> Pusztán ócska fegyvereket rakta F-16 gépekre, ,de alapvetõen semmi sem változott. Ezt az alap korea hadjáratban fél óra alatt megoldom, hogy a meglevõ DB elemeket átzongorázom HP-vel és még fél óra, hogy a hadjáratban a meglevõ battalionok típusát átállítom. Tehát, ha a térképet leszámítva nem változtattak semmin, akkor nem értem, hogy mit kellene észrevennem. A teszt bevetésen azt tapasztaltam, amire számítottam. A SAM pont olyan, mint eddig, az AIM-9P egy rakás szar minden szempontból, az AIM-7D hatékonysága a platformtól radarjától függ, aminek az értékei szintén nem változtak.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Egy kis OFF:
Hétvégi moziajánló<#alien>#alien>
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
@repvez : Tudom, hogy béna a srác, ezt tekintve meg is értem, hogy ilyen cucca van, valószínûleg nem a diszkóban tölti a hétvégéit.
Szerintem amúgy nem olyan zavaró a trackir-es dolog, bár a félkör kivetítõ is beadná (az mondjuk pont dogfightnál dobná fel a problémát, magad mögé nem látnál úgy)
Egy baj van ezekkel a kabinokkal, igy értelmét veszti a trackir. Mert mint a videon is látszik ha elnéz oldalra akkor eltünik a HUD és a gép ora is és elötünik a szárny.Ez egy kicsit megkavarja az amugy realis látszatot.
Ezen csak a félkör kivetitö segitene
Sinai 2.0
Feltelepít, majd az add-on Sinai könyvtárba bemegy, ott van egy config exe, abban átállít a "Standalone campaign"-re
Vigyázat!! Átállítás nélkül ne indítsátok a theater-t el, mert akkor a PVP-szervert barmoljátok...
Mert jelenleg a BMS4 olyan szinten van, hogy AAA és MANPAD/SHORAD modellel gyakorlatilag nem rendelkezik. Az egyiknél minden egyenszilárd és totálisan rossz, a másik meg simán nem mûködik mozgó egységeknél.
Multis jó TE-re a BMS4 jó, de szóló hadjárata azt kell hogy mondjam, akkor inkább FF. A DB-je mindkét játéknak egy gyalázat.
Az FF sokat ígért már, de keveset tartott meg belõle. Szóval annyira nem számítok arra, hogy az emberek visszatérnek hozzá. Mindenki már az BMS4-hez fejleszt. Hiába lesz új kód, helyszín, hadjáratok, stb...? Persze nem mondom, hogy nem nézem meg, hogy mit tud. 😊
Én már nagyon rá vagyok izgulva az F-14 pit-re. <#finom>#finom>
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
4 napos hadjárat
Ha valaki tud célpont koordinátákat addni amit érdemes felkeresni az jöhet. 😊
Balkánon viszont nagyon dolgoznak mostan.
http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=22549
Ezzel mi a gond?
Ha lenne feles pénzem és idõm ebbe mindenképpen beruháznék,mert nem kéne külön paneleket és szoftvereket összebogarászzni mire minden müködik.
Ezt a topicot érdemes még hozzá olvasni és figyelemmel kisérni akit érdekel a téma.
Mellesleg amit külföldön pénzböl csinálnak az itthon leleménnyel töredék pénzen meglehet valósitani .
És vannak topicok ahol kifejezetten erre a célra készülnek panelek és szoftverek ami kezelni tudja a világitásokat és a mutatós müszereket is.
Mint írtam, a mûszerfal mögé lesz egy megfelelõ méretû monitor berakva. Már ki is néztem, kb 22ezer ft.
Ugyebár most csak papír van a mûszerek helyett, de ha meg lesz a monitor akkor kivágom (fúró meg dekopír fûrész... más szerszámom nincs). Tehát az MFD kijelzõinek lesz vágva egy négyzet, a Couger MFD keretet meg rácsavarozom a panelra. RWR-nek kör, vagy négyzet kivágás (a régi illetve a digitális RWR megjelenítésére. Még majd elválik hogy melyik.) A DED-nek, az alatta lévõ mûhorizonnak, üzemanyag fogyasztásmérõ. A fordulatszámmérõ és a többi órás mûszer kiesik a monitor képébõl. De majd a fordulatszámot esetleg a mûhorizon helyén megjeleníthetem.
A sebesség és magaság mérõt még nem tudom. Mint a képen látható nekem csak az ICP része emelkedik ki a mûszerfalból, a mag. és seb. mérõ + az alatta lévõ mûszerek nem.
A simpithez gyártott ICP panelt is tervezem hogy veszek egyet. Már ha találok eladót illetve nem kerül túl sokba.
A Master arm, lézer, autopilot kapcsoló panelt azt majd ki akarom emelni. Majd meglátjuk hogy sikerül. Ezen a panelen meglesznek a kapcsolók. Majd ezeket tervezem próba képen mûködõképesre fejleszteni. De még nem merültem el ebben a témában, úgyhogy nem tudom mi kell hozzá.
A Master caution, meg hibajelzõ panelt -a cockpit két felsõ részén- akarom még majd megcsinálni hogy statikusan világítson.
Még vörös panel megvilágítást szeretnék (flood light).
Csináltam a cockpit tetejére még 2 indexert. Természetesen ezek is statikusok, fix állásban világítanak.
Ennyi lenne a teszt építés.
Ha ez kész lesz akkor levonom a levonni valókat és a megszerzett taptasztalatokkal lehet hogy belevágok egy jobb és szebb simpit-be.
A nagy kérdés, hogy az MFD-ket hogyan fogod megvalósítani. Ha nem raksz a Cougar MFD-k mögé semmit, akkor sok értelmük nem lesz. (Usb-s kis
kijelzõket szoktak rakni mögé, de az nem olcsó), én ugye maradtam az 1db olcsó régi monitornál.
Egyéb mûszerek ?