52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#43738 Nálam ezek a beállitások vannak a falconhoz elmentve. driverben.
Teljesen játszaható nálam -
#43737 Mit vársz az 1280x ... felbontástól? HD-ban kicsit más -
#43736 Sajnos tévedtem. Láthatóan fűrészfogas, ha nem app controllon és belső kezelésen van a anizotrop text... -
#43735 Tényleg jobb lett, a kinézet még jó. Így mindent belőve már 30 FPS volt, ahol eddig 20. Hadjáratban és TGP-vel ez persze még mindig smafu lenne... Lekapcsolok ez-azt és megy, de fullon hadjárat videózás HD-ben. Áh... :) -
#43734 Mi foglalná le...? -
#43733 engem beírhatsz a pilóták közé -
#43732 Az nem lehetséges egyébként, hogy a procid nemtud számolni, mert valami lefoglalja? -
#43731 Az enyém is egy 5 éves konfig és akkor sem volt csúcskategória :) -
#43730 -a -
#43729 A DCS -nél már megoldódtak az FPS problémák nálad a? -
#43728 AMD tesseláció nem kell, AF játékban ki, Catalystban 16x, a játékban QS0 -
#43727 Pontosabban videó készínésnél azért jó lenne, ha még szebb lenne. Hadjáratban nem érdekel annyira, de hogy ennyire ne legyen FPS... -
#43726 Nem kell, csak pusztán bemutatom, hogy mennyire távol áll nálam valamitért az FPS attól, amit az BMS4 csapap recommend konfigjában látok. -
#43725 A beállításaim már posztolva voltak. -
#43724 Egy ilyen küldetés például fun, kicsit módosítva kevesebben is ellehetünk vele .
ORD3 -
#43723 Én csak azt tudom elmondani, nálam mivel volt a gond. Minden szar maxon van (kivéve a miltisampling vagy supersampling vagy minek híjják), és átlag 50-60 fps megvan a repkedések alatt. Szaggatni még sosem szaggatott, kivéve akkor, amikor új, nagyfelbontású éjszakai és nappali térkép textúrát raktam fel. Akor diavetítés volt felszállsánál, receget fordulózásnál. Én az eredeti fájlokat raktam vissza, bár lehet teszek még egy próbát és inkább az effekteket szedem le. Az a vicc, hogy a screenshotokat elnézve olyan nagyon sokat nem is javítanak ezek... -
#43722 Jól hangzik, sztem első körben jelöljük meg a hétfő 7et, többiek ? -
#43721 Én is szívesen benéznék egy közös reppenésre, szerintem VO101_TB is jönne. Nekem elvileg bármelyik nap jó. -
#43720 Főleg amikor vagy 15-en várakoznak a gurulón, még ocsmány is (SzvSz) -
#43719 Na hétfő kinek? Ha nem, akkor melyik másik nap? Kedd is jó, szerda szünet. -
#43718 meg blur, meg cockpit árnyékok, meg anti aliasingot a játékba kikapcs, kártyáról kell vezérelni... -
#43717 Mondjuk alapból, a hő effect minek? -
#43716 Anti Alliasing kártya beállítsai mik nálad ? Nincs minden fullon, de majdnem... -
#43715 Mindent fullra rakva? Mi nem lehet nem kóser? Minden más játék úgy hasít, hogy ihaj. Ez előző gépen a Risen 2 maxon simán megreccent, az új gépen meg hasít.
Senki nem tudta megmondani, hogy mi lehet a "nem kóser". Mi a frászkarikától nem akar nálam rendesen menni egyetlen gépen sem az OF/BMS4 vonal...? -
#43714 Ha összejönnénk páran, akkor valami küldetést is csinálnék hozzá ... -
#43713 Nagyon szívesen csatlakoznék már egy jó kis magyar repülésre, ahol nem csak annyit mondok, hogy "two"
Sajna hétvége tiszta káosz, de mondjuk hétfő este 7től? ki csatlakozna ? -
#43712 Te sírva fakadnál, ha tudnád, hogy én milyen procival játszok :D -
#43711 Na ezért nem telepítettem még U5-öt . A türelem a bölcsek fegyvere... -
#43710 Molni, valami nálad nem kóser, mert mennie kéne normális FPS-el. Hasonló gépünk van, nekem HD-ban átlag 50 az FPS-em. -
#43709 Erre mi a javaslat/reagálás? :)
Mert igaz, hogy tervezek venni egy sokkal erősebb CPU-t, de erősen kétlem, hogy az megoldaná azt, hogy több effektet bekapcsolhassak. Akkor meg főleg, ha pl. nem 1280x1024, hanem 1920x1080-ben akarnám tolni új monitoron... -
#43708 U5 felhívás. -
#43707 Az általam említett szituáció természetesen nem érvényes a nagyon alacsony repülésre, hiszen az AI felderítő radarjai alá kerül az ember és az nem látja. Ezt egy-két alkalommal ki is használtam. -
#43706 ez valami iszonyat jó lesz:
-
#43705 Ja ja, végigolvastam a BMS fórumokat. Megvan ott minden, ami elvileg kell a moddoláshoz, csak kicsit szét van szórva (3ds max plugin, excell táblák, pdf-ek). Mondjuk vannak olyan hülyeségek is, hogy indít az egyik gyerek egy "útmutatás kezdőknek" topikot, aztán 13 oldalon keresztül magyarázza, hogy hogyan telepítsd a 3ds maxot :/
Na mindegy, majd hétvégén lesz több időm foglalkozni ezzel, szerencsére a maxos plugin végre működik, majd megpróbálok összedobni valami repülő téglát, vagy hasonlót, megnézni, hogy a falconba integrálás mennyire megy... -
#43704 Látom a kinti fórumon elkezdtél vizsgálódni a 3D modellek terén. :) -
#43703 """Az EW harc nagy részét nem lehet modellezni, túl komplex... Mégis van RWR, mert vitális a program szempontjából Namármost a jelenlegi Block 40/42/50/52 gépeken 10+ éve van IFF és a modelllen is ott a madárszeletelő... """
Petíciót az IFF lelki üdvösségéért
Na mindegy, marad a "gaygun" -
#43702 A valóságban az RWR igen gyakran produkál fals jelet, a távolság becslése még pontatlanabb, mint a Falconban, lehet hullámhossz szerint lehet szűrni, a forrást sem lehet mindig azonosítani, van RWR könyvtár, stb.
Interferencia szűrés sehol, mert a valóságban a saját ECM bizony zavarhatja egyes saját rendszerek működését is és majdnem biztos, hogy RWR-on is jelez.
Az EW harc nagy részét nem lehet modellezni, túl komplex... Mégis van RWR, mert vitális a program szempontjából Namármost a jelenlegi Block 40/42/50/52 gépeken 10+ éve van IFF és a modelllen is ott a madárszeletelő... -
#43701 Nincs benne az U5-ben, de Dee-Jay több topikban is említette, ahol szóba került az RWR, hogy a Falconban új RWR modellezés van kidolgozás alatt, ennek nyomai már most láthatóak a dat fájlokban. A ZSU-23-4 radarjánál pl. ezt láthatod.
Bandsearch1 J
Bandsearch2 J
Bandsearch3 J
Bandacuire J
Bandguide J
Typesearch1 P
Typesearch2 P
Typesearch3 P
Typeacuire P
Typeguide P -
Razor18 #43700 Nem találtam ezt az új RWR dolgot, mit takar? -
#43699 Wolf gondolom a te általad említett új RWR működésére gondolt. Mert azt írtad hogy megcsinálják normálisan.
Amúgy most hogy is van leegyszerűsítve a falconban az rwr? Mi van máshogy mint a való rwr-en?