13392
-
#2785 Jajaja azt vágtam csak 3mat kellet ugrani és a harmadiknál nem szabadott ellenkező irányt nyomni hanem csak ugrani kelett!
Amúgy már megvan!Ez az assassin killes dolog hogy működik?
Szinte mindig ottvan a helyzeten de sosem sokerül,mindig lelök amgáról az őr vagy monszta:S
Próbáltam már mindenhogy,de nem sikerült!Hogyan kell? -
THE DAHAKA3 #2784 én először le akartam tiltani, de úgysem ment, ezért kihúztam a kábeleket, és megy -
#2783 elolvastam a faq-ot, de annyi kérdésem lenne h ha az eszközkezelőben letiltom a dvd-rom ot az nem elég?mindenképpen fizikailag kell megszüntetni? -
maxius #2782 ...szégyenszemre elakadtam...
ott tartok, hogy először találkoztam a láthatatlan ellenfelekkel, majd Farah lelötte nekem a harangot, hogy ki tudjak nyitni 1 ajtót, ami után 1 omladozó ugri-bugri rész jött, amin túllépve homokrabló kutyákat kellett levernem, egy olyan térszerű helyen, ahol 2 nagy torony romja áll...és pls mondjátok meg, hogy innen hova-tova -
#2781 KÉP -
THE DAHAKA3 #2780 ahogy bemész az ajtón, menj fel a dobozra, de csak a dobozra, és onnan jobbra fuss a falon, a végénél pedig ugorj, de ahol a falon kell futni, ott ki van kopva. -
#2779 Olvassál is wazeg nem egyszer le van irva, van ott egy erkély és ott van a kapcsolo ha azt elforgatod eltünik a kis fal ami miatt nem tudod mozgatni.
A bodéról fuss a falon az erkélyre. -
IgH #2778 na plíz vki nézze má meg a 2585ös kommentem...má megvagyok ott halva jópár napja -
#2777 Ott vagyok most ahol faterom hullája betöröm az ajtót kinyirom az elleneket de nem tudok feljutni az ajtóhoz ami fent van mindenhol csak szakadék alattam meg oszlopok és nem tok feljutni.
Hol mit hogyan kell itt? -
#2776 úgy kell, hogy mikor nem a tüskés fele áll ki a fának, szóval úgy van, mint a képen, akkor ráugrasz, majd a feletted lévő falra, és így ugrálsz felfelé, míg meg nem kapaszkodik. de vigyázz, hogy akkor ugrájl, mikor a sima oldala van feléd a fának. -
#2775 Kicsit nagy lett,sry:( -
#2774 Hi!
Amikor elősször átváltozok dark princévé és ott láncal ki kell húzni egy kőtömböt,és az ajtón befutva fel kell ide oda ugrálgatni,ott van egy rész amit nemtudok megcsinálni.
Több oka van,1 azért mert alig van már hp-m,2 meg mindig leesek!
Itt a kép: -
IgH #2773 a #2585re van vmi tipp?? -
#2772 Hali vki adna egy mentést ami pont visir elött van és full prince élete.
Elöre is köcce. -
NOS16 #2771 THX!!!!! -
#2770 Kardos + bárdos szarcsimbokra gondolsz akkor üssed a kardosat és a bárdos le akar csapni ekkor térj ki "gördülj" el elöle és kezd el hátbatámadni speddkill bejön és onnan már csak figyelni kell 3x kel asszem ezt és meghalnak. -
#2769 baki?
mé az? -
#2768 Lol nehogy azthidd hogy azt feltörték az a sima Brothers in Arms crackje ez egy baki.Eddig egyetlen egy SF3.5-ös gamehez nincs crack és szerintem nem is lesz mivel megy minek görcsöljenek a feltöréssel. -
NOS16 #2767 h kell az ikreket legyőzni???valaki segítsen plzzz -
pinehead #2766 nna az ikrek keménykednek nálam is... -
#2765 ez itt egy crack lenne, de nekem nemmüxik, vagy nemtudom mi a baja, nemtudom hogy fake-e mert nekem innen van a Brothers is Arms Earned In Blood crakc-je, pedig az is SF3as -
robua #2764 Köszi a segítséget KUREK -
THE DAHAKA3 #2763 szívesen -
fureszoszi #2762 Kösz THE DAHAKA3 neved imáimba foglalom a z istenér nem gondoltam,hogy ien egyszerü. -
Prof William #2761 Mert ennél nem kel huzigálni? Akkor kipróbálom... Vagy majd nyár fele megveszem... :)
A Pop2-vel is csak a múlt hónapban kezdetm játszani. :) -
THE DAHAKA3 #2760 ahogy bemész az ajtón, menj fel a dobozra, de csak a dobozra, és onnan jobbra fuss a falon, a végénél pedig ugorj, de ahol a falon kell futni, ott ki van kopva. -
fonixmadar #2759 aki meg csak dvdben szerezte meg vár a Messiah-ra,ja arra nem az már jó pár éve megjelent:D -
fureszoszi #2758 Sziasztok meg tudja mondani valaki,hogy mit kell csinálni az Upper city nevü pályán hogy el tudjam huzni a dobozt 2cm-nél többet nem tudom mozditani.SEGITSÉG!!!!!!!!!!Má szét verem a gépet. -
pinehead #2757 megoldottam.. -
#2756 akor most az SFClonCd -s nél ugyanz a helyzet mint a dvd s nél?
le a meghajtó meg minden? -
zsotesz #2755 Próbálkozz vele, nem olyan vészes, nekem is sikerült. Először egyébként a kijárat felé kell húzni. Amikor nem megy tovább akkor forgasd el. Lesz kb. középtájt amikor se előre nem fog menni, se forgatni nem tudod, ekkor egyet vissza kell tolatni. -
#2754 miket írkáltok! :P
Prince of Persia: The Two Thrones (c) Ubisoft *SFCloneCD*
erről hallottál már? nem ugyanaz mint a dvd-s! -
#2753 A buherát kell kiírni, logikus nem? akkor mi értelme lenne buherálni? :) -
kalvin_imarow #2752 Ezt sajna nem értem.
Nincs külön 3-as cd csak simán egy dvd..... -
maka2 #2751 Segítség kéne!
Ott tartok , hogy ég a ház és az apám szobrát kell kigördíreni valahogy.Elmondanátok , hogy mit kell forgatni meg ilyeneket.Nem tudom kivinni mindig elakad a szobor.
HELP! -
kalvin_imarow #2750 Hát azért köszi!
Az a baj hogy én nagyon szeretem a pop-ot és én még hajlandó voltam kihúzni a kábeleket (megjegyzem már a biosban is le van tiltva). Most annyit elértem hogy kifagy a cd vizsgálatkor. Sajnos akárhányszor próbálom a disable Nod-ot nem sikerül mert belassúl a vizsgálat közben.....
Az a baj hogy sajnos eredetiben nem tudom meg venni mert nincs rá lóvém főleg karácsony előtt.
Na majd lesz valami
-
fonixmadar #2749 amugy,hogy irja ki a 3.as cd-t a 4gb-os mds filéból? -
fonixmadar #2748 Ó igen,ismerős probléma
Ez a Knights of the Themple2 szindróma.Ott se tudta senki elindítani ezt a jellegüt akinek nem ment.
Mert erre a védelmi rendszerre az lenne a legegyszerübb,ha rájönne valaki végre mi az a technikai beállításbeli gond,hogy míg az egyiknek elindul simán daemon4.0-al addig a másiknak nem.
mert olyan nincs,hogy hoho neki elindult neki meg nem,mert a program nem szimpátia alapján indul.....
Csak sajna erre eddig még senki nem tudta a választ....
Ha vigasztal nekem nem ment se Daemonnal,se Alkohollal,se disableval.
Egyet nem tettem.
NEm téptem ki a kábelt a gépből,de azt egy program kedvéért se fogom,mikor ha menne azzal akkor a bios letiltással is ua. a hatást ki lehetne váltani.
A Nfs-el nincs is gond.Az megy mindenkinek,ott csak egy sima disable cd-t kell nyomni.
Ja,ha nem megy akkor felesleges is próbálkoznod addig mig valaki rá nem jön miért van az,hogy valaki gépén megy a másikén nem ugyanazzal a módon!Mondom ugyanazzal a módon.
Mert nem igaz,hogy valamit rosszul csinál az illető(van ilyen is). -
kalvin_imarow #2747 tudom hogy nem szabad kérdést feltenni az elindítással kapcsolatban de sajnos nem boldogulok!
A faq-t töbször is átolvasva,(értelmezve),követve a lépéseket próbáltam elindítani a játékot. A 4gb-os dvd-kép van meg. Nem vagyok olyan láma mert a nfs most wanted-ot is hasonló képpen kelett elindítani és az sikerült.
Szóval van valami ötletetek illetve van valami fájl amit nem tölthettem le? (amit a faq-ban volt mindent leszedtem) Szóval egy crack vagy akármi. Mert nézelődtem a Gamecopyworld-ön + a astalasvista.box.sk -n de nem nagyon találtam semmit.
Előre is köszi a segítséget -
Scum01 #2746 Deni, köszi, de sikerült a tools problémát megoldani. Már csak az a sz@ros cd kulcs hibát kéne kiküszöbölni, nem fogadja el sehogyse. :S